Gatita pre mna bol polden dietata v skolke uplny balzam na dusu. dnes uz zostal doma s teplotou. tak mozme cakat ci to bude len skolkarska viroza alebo covid ![]()
Vše o těhotenství a dětech
eless uf, připadá mi to otřesné. V tomto případě mě vůbec nemrzí, že o tohle moje děti nemají zájem.
eless u vás to aj riešia? V piatok som volala, že syna nechávame doma, lebo kašle a má sople, akurát povedali, že ok a bolo. Dnes ho bol zaniesť muž a nik nič neriešil (ešte trochu kašle, ale sople už nemá).
eless muj syn mel v minulych letech nudle od druheho zari do pulky kvetna, nemusi byt vse covid. Deti nosi ze skolek hrozne veci, ktere se chovaji stejne divne jako ten koronac. Typicky dite jeden vecer lehka teplota a nekolik dni nudle (jinak fit), my s muzem do par dni teplota jak blazen a v krku nas boli jeste mesic, i kazdeho z nas se to projevi jinak, ale vzdycky je za tim ten detsky sopel;)
Gatita muž si to už skúša, druhý deň leží s boľavým hrdlom, syn pritom s tými sopľami a kašľom úplne normálne fungoval, len vo štvrtok bol spavejší. Inak od piatku úplne normálne, energické a nezničiteľné dieťa. Je sranda vidieť aký je ten imunitný systém detí vyvinutejší.
Gatita DrowRanger manžel už se školkovým bacilem více nebo méně marodí měsíc!
dcera měla dva dny kašel a následující tři dny rýmu, jinak jí nebylo nic. Já to chytla od ní, týden kašel, trochu únava, bez rýmy. Po mně manžel, a už se s tím s prominutím s..e od půlky srpna. Kovid to není, nechal se testovat.
Kluci jsou taky nemocní a to nám ještě školka ani nezačala. Starší se ve středu viděl venku asi hodinu se sestřenicí, to byla ještě v pohodě. Ona rýma od čtvrtka, její bratr a můj starší od páteční noci, mladší od včera. To jsem doufala, že aspoň to září by mohli vydržet.
Starší vnuk po týdnu školky taky začal kašlat a smrkat, v úterý večer měl trochu teplotu. S vidinou cesty k mým rodičům a na dovolenou jsem se omluvila, že je nepovezu druhý den s miminem na kyčle (staršího bychom museli vzít s sebou), v autě vždycky chytnu všechno od kohokoli. Rádi teda nebyli, i když naplno to nikdo neřekl. Syn si vzal volno z práce a já se cítím trochu provinile, ale nerada bych, aby mě někdo na letišti buzeroval, že kašlu a že mě nikam nepustí, nehledě na dalších 7 lidí v autě během dovolené. Teď už je snad kluk v pořádku, taky to bylo něco s rychlým průběhem.
Kokoska myslím, že provinile se cítit nemusíš, svoje termíny by si měli být schopni ošéfovat sami.
Kokoska vůbec bych se provinile necítila. Je jasné, že to nepotěší, když musí narychlo měnit plány, ale musí to pochopit. Já vždycky hlásím, když jsou kluci nemocní, sice máma často řekne, že nevadí, že to riskne, ale když odřekne, fakt se nezlobím.
Tabea Evaeva oni fakt nic neříkali, jen snacha se trochu divila, že se bojím, když to nebyla žádná velká teplota a tak. Ale dál komunikujeme normálně, žádné ofuky. Kdyby šlo jen o mě a nemít nic v plánu, tak neváhám a jedu, ale teď jsem se fakt trochu lekla té blízkosti v autě před nastávajícími akcemi.
Kokoska já to úplně chápu, jak tebe, tak jí
Kokoska Vis co,on kdo neni moc nachylnej na chytani nemoci, tak to nechape proste;-).
Karja vsak ono jim doma taky leccos probehlo, co malej pritahl. Ale oni uz asi poznaji, kdy jde do tuhyho a kdy je to jen neco mensiho.
Doufám,že nenaštvu ty, co už se nevyspaly roky, ale poslední dny jsem úplně marná. Furt spím, ale fakt s přestávkami prospím celej den, pokud nikam nemusím. Jsem z toho už nešťastná a sama na sebe naštvaná, protože mám strašně moc práce, která stojí... vždycky si řeknu, že další den to bude lepší, že jsem jako odpočatá a prd. Spím zas.
Ava Neboj, už brzo budeš naštvaná, že jsi nespala ještě víc ![]()
Ava boze uzivej si to dokud muzes a zadny vycitky nemej:D
Ava koukej si jit lehnout!!!![]()
Dítě žere kamínky po hrstech a na moje ne do pusy nadšeně kroutí hlavou![]()
Ava Zadne vycitky !! Ja to mela taky tak a fakt spat, kdyz to jde. Ty posledni dny jsem v noci treba uz nemohla zabrat, zacala jsem se drbat, kazde otoceni peklo...Dospavala jsem pres den, takze jakakoli produktivita byla nulova. Vlastne to bylo horsi nez stav po sekci, kdy akorat boli ta jizva.
A ostatni zkusenne matky, nedeste nas
. Zitra bude juniorovi tyden a spi krasne, az ho musim na kojeni budit (coz asi prestanu a ,,necham to na nem). Vim, ze to horsi mame pravdepodobne pred sebou, ale ten tyden nebyl nejhorsi (pro Avu). A to jsem mela trochu zhorseny start tou sekci, kterou jsem necekala - treba kojeni (dite prvni den v inkubatoru, hned mu dali UM) az nekolikaty den. Ale nemuzu rict, ze bych se nevyspala (zatim).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.