Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 07:50

Myrtila muzu ti nabidnout na pujceni tenhle. Je pohodlny cca do tech 10kil, chtela jsem ho prodat ale pak se to nepovedlo a ted ho susim doma.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 08:11

betsey ta rozsáhlá věda kolem plen a nošení je už úplně absurdní. Spoustu matek odradí i ty skupiny, plné fanaticek, co by nikdy dítěti nedaly pampersku a jedou do hor pod stan s čtverci a máchají je v potoce. Tyjo, to už mi ani nepřijde hodný obdivu.

Já mám bohužel taky tendenci, než něco koupím, studovat a porovnávat a hledat nejlepší variantu, až mě to zahltí a nekoupím nic. Ale pracuju na tom :) 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 08:27

Ava Tě ujišťuju, ze neznám v okolí lakomejší Barku, než jsem já. Ale zrovna ty WS, Roar a DISO mají hodně silnou "fanouskovskou" komunitu a tam ten šátek pak prodáš hned s minimální ztrátou

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 08:31

Když řešíte ty šátky, máte nějaký tip na nosítko? Šátek jsem tak nějak vzdala. Párkrát jsem do toho malýho uvázala, většinou dobrý, ale naposledy děsnej řev a pak přišly ty vedra a já neměla vůbec chuť na sebe cokoliv věšet, ven jsme se dostali stejně jenom dopoledne a on je v kočáru spokojenej, takže nebylo co řešit. No a teď se blížíme ke 3 měsícům (letí to děsně!), tak se otevírá mnohem širší nabídka nosítek. Dost se mi teda líbí sestrice, ale záporem je cena...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 08:43

pilgrim zrovna tie sestrice potom predas, minimálne na slovenských stránkach je po nich dopyt. 

Inak ja mám stále ešte na predaj fidellu fly tai news size ak by dakto chcel. Takmer nenosenu (takže žiadne maslo ) za myslim fajn cenu.

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 09:04

Na tom nošení nic není, jen musí mít mimino podsazenej zadek a kulatý zada do C, horsi je nacvičit ten úvaz, pod tlakem s ječícím miminem 5 cm od ucha to jde fakt špatně. 
ty látkový plíny mi taky přijdou jako jaderná věda, už jsem do toho zkoušela proniknout několikrát a vzdycky mě to odradilo. Já bych o to v teoreticky rovině dost stala, ten objem plen je naprosto šílenej a nám vyvazej odpad jednou za 14 dni, ale zatím mi na tom strasne vadí ta bakule, kdy to malý mimino má zadek vejš než hlavu 

neco jsem podedila včetně novorozeneckych imse vimse a furt mi to přišlo obrovský, až se do toho najednou vůbec nevešla 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 09:25

Potrefenáhusa ja mám obe ruky ľavé, šatku som po pár skusaniach vzdala aj keď sa mi šatka páči oveľa viac ako nosič. A na látkové plienky som dostatočne ekologicky nevyzrela, to sa priznám, že pre mňa bolo veľa roboty navyše. Tak som na začiatku aspoň kupovala eko jednorazové ale tie sa dajú kúpiť len online a furt som zabudla včas objednať, až som proste prešla na obyc babylove

Online Zuzuli
3795 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 09:37

Noseni zadna jaderna veda fakt neni. Myslim, ze vetsine lidi staci jeden bavlneny satek nebo jedno nositko prave odpovidajici velikosti ditete. A hodne lidem staci podedena manduca na celou dobu. Vedu z toho delaji spis ty fanaticke skupiny, ktere se ale daji snadno ignorovat. Ja nosit chtela, videla jsem to u kamaradu a prislo mi to super. A tim, ze bydlime v praze jsem jeste vic vedela, ze se to hodi, metro, eskalatory, rychly nakup, autosedacku mame rovnou rostouci, zadne vajicko, takze kdyz ji bereme nekam z auta, tak ji nosime. Tak jsem si koupila kvalitni bavlneny satek, didymos lisca, nacvicila doma uvaz. Pak se mi ale narodilo dvoukilove minidite a te latky na nej bylo strasne moc. Prvni mesic jsem to zkusila jen jednou, strasne rvala, ztracela se v tom, tak jsem to zatim vzdala, stejne jsem s ni byla skoro porad doma a na prochazky jezdila kocarem. Kdyz ji byl presne mesic, koupila jsem elastik a hned ten den jsem ji poprve v nem nesla na nakup, jak byl tenky, tak se tam neztracela, byla spokojena a cele to prospala. Pak zacaly vecerni revy kvuli brisku, jedine, co pomahalo, byl ten satek. Zadne cviceni, nahrivani briska, chovani, kapky... Nic nemelo zadny efekt, v satku za deset minut spala, cca po mesici se uklidnila uz ve chvili, kdy jsem zacala vazat, asi se tesila po trech tydnech s elastikem jsem znovu zkusila ten pevny, uz to slo, mala vedela co se deje, spolupracovala a ten pevny satek byl o s temi tremi kily o tolik pohodlnejsi, ze elastik sel z domu. Od te doby stridame ruzne pevne satky, neco jsem koupila a zase prodala, dom mam stabilne jen tu liscu, neco jsem si na cas pujcila od kamaradky. Mala se nosi stale hodne, ted ta zvedava zizala nevydrzi lezet na zadech v kocare a rve, takze nosime... Satek je i jistota, ze nebude rvat, kdyz treba potrebuju neco zaridit na urade, ve stojicim kocaru by rozhodne v klidu nebyla a ja bych ji stejne musela chovat, tak mam aspon volne ruce. Plus jsem poridila nositko, ve kterem rad nosi i muz. Vedu z toho delame s kamaradkou, co ma stejne stare dite, co ale od narozeni bojkotuje kocar, az ted, kdyz si porad posilame nejake nove satky, debatujem o primesich, o novych vzorech, co vysly, resime nove uvazy... Neco jako kdyz nekdo debatuje o parfemech

Online Zuzuli
3795 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 09:38

Mrakoplas babylove ma taky eko pleny

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 09:43

Zuzuli Mne ty šátky taky bavej. Plus teda se porad musím smat tvymu popisu, ze vaše malá kouka jako surikata, protože tak přesně kouka i ta naše 

no v tom kocare je to u nás 50:50, jakmile kocar stojí, tak velký špatný. Teď, jak už je větší a je schopna koukat, co se děje kolem, tak už se to trochu zlepsilo, ale v satku ji nosim rada. 

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 09:43

Zuzuli Má, ale mne přijdou takový strašně tvrdý 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 09:44

Zuzuli Potrefenáhusa jj presne. Plus teda v porovnaniach nevyšli ako príliš eko.

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 09:45

711990 Dekuju, tak ja to vsechno nejak promyslim a kdyztak se ozvu, uz se mi tu tech nabidek seslo vic. 
betsey Presne, taky jsem rada, ze zrovna kocarek jsem zdedila, a tim jsem se vyhnula vybirani. Kdyz si predstavim, ze bych ho resila stejne dlouho jako ten satek, tak snad do porodu zadnej nevyberu

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 09:46

Potrefenáhusa počkaj keď bude kľačať na kolenách, to je teprv surikata . Tiez tak malého prezyvame.

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 09:46

Jo a jinak na fb jsou skupiny zřejmě úplně ke všemu, na mě nedavno vyskocilo tohle....asi teda jesteze se mě tohle netýká...

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 09:48

Mrakoplas Já vim, ze ten test ekoplen vyšel na jaře v nějakým časopise (dtest to ale nebyl) - nečetla jsem, ale prave pamatuju, ze z toho nevyšly úplně dobře 

Online Zuzuli
3795 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 09:49

Potrefenáhusa v lindexu ted maji oblecek se surikatou, byla jsem ve velkem pokuseni

Mrakoplasja je teda taky nemusim, ty neeko babylove mi prijdou lepsi. 

Online AprilTwelve
1026 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 09:50

Potrefenáhusa hele ale to bych asi bývala tehdy i ocenila.... co my se s tim natrapili... ale dnes už dávno dobrý, takže jsem to milosrdne zapomněla

měla jsem teda na mysli tu posledně jmenovanou fb skupinu, co se tě netýká 

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 09:52

Potrefenáhusa no to je totiž velké téma, nesmiřitelné tábory a tak ;)

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 10:01

AprilTwelve Pinot Noir Jo to rikala kamaradka, ze když pak viděla, co si s tím ti mali chlapečci sami provadej, tak vůbec nechapala, proč se s tím tak nadělá