Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 13:07
Reakce na Janulik03:

Vy tu pisete vsetci o detskom bordeli a su to vase deti. Maju aj vasi rodicia doma pre vnucata hracky? Mam pocit ze u nas je viac hraciek ako u deciek v ich byte a my to teda nekupujeme  nechapem kde sa to tu berie

Skuste to presunut k starym rodicom

​Hlásim, že u mojej mamy rovnako, ešte to aj skladuje v rovnakých prútených boxoch

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 16:07
Offline Anema
1293 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 18:43

Potrefenáhusa spis nez novosklad, kde ma tu plinku pod zadkem snad v sesti a vic vrstvach, doporucuju jo fold. Taky mi tam ten schudek u leziciho mini miminka hodne vadil, byl to presne duvod, proc jsem na jo fold z novoskladu presla.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 20:14

Přátelé, jel jste tu někdo s dětmi na výlet Cyklohráčkem? Potřebovala bych zjistit, zda jsou jednotlivé vozy průchozí, nikde jsem to zatím nenašla. Díky

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 20:35

žluťásek Jeli jsme před dvěma lety, ve voze pro mrňata a ten teda průchozí nebyl.

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 21:06

Vy co mate vic deti, jak to delate, ze se vam vzajemne nebudej, myslim spis pres denni spani? Ja mam kombinaci jecivky (jasne, ted nektere, ktere ji videly, neveri:-D) a druhy dite je dost citlive na hluk. Vzbudi ji i pres dvoje dvere. Obcas jsem ji davala spat ven, ale jsme obklopeni sousedy duchodci, co radi sekaj denne krovinorezem apod, plus ted na zimu ta vejprava nic moc. Jako ono na to asi neni moc co poradit krome babyboxu, ale celkem me to tema zajima. Mi prijde, ze celej den jen resim spanek nic jinyho.

Plus jeste jeden pes je uplne uplne debilni, steka celej bozi den, dneska jsem se pristihla pri myslence, ze ho jednou stejne vodkragluju. Vubec nechapu, na co, ci proc steka, ma tam ty duchodce doma celej den, nebyva moc sam. 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 21:09

Karja já teda neměla takhle dvě po sobě, mně stačilo jedno co se budilo jakoukoliv příčinou i bez příčiny furt a prostě nespalo... nepomohlo nic, jen to nějak přežít. časem z toho prostě vyrostou, jen udělej vše pro to, aby ses toho ve zdraví dožila taky

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 21:30

viktorka_od splavu Ze jo vid, ja tuhle rikala kamaradce, ze uplne cejtim ty zaludecni vredy jak se mi zacinaj delat:-D. Ted jsem zacala pit medunku. Ale uprimne ten podzim a vsechno s tim spojene me desi, holky mam moc rada, ale je to s nima nekdy o nervy proste, sambo je taky v pohode, ale sere me ta jeho ,,az moc pohoda,,, do toho to bydleni s mamou, to je jak na houpacce. Jakoby ja kdyz se nad tim racionalne zamyslim, tak to nejak vods.at musim! Proste ja ziju snad od spani ke spani, ne ze by to pres den bylo na nic, ja jsem rada s detma, mame dobre zname, ale stejne se vzdycky tesim at je deset vecer a mam pokoj! Proste ziju od vecera k veceru, nemam az na vzacne vyjimky zadnej volnej cas ani osobni vyziti, krome internetu, panzeboze jesteze je ta parfumanie. Dneska jsem psala kamosce, co ma holky stejne jak ja, ze tu nasi konverzaci muzeme vydat jako denik, takovej rok frustraci, protoze nic jinyho to neni. Ale nechci si stezovat, je to dobry, ale kdyby se treba nebudily bylo by to mnohem lepsi:-D:-D

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 21:32

Karja jo, no, já pořád ještě nemůžu uvěřit že mám přehršle volnýho času, vlastně je to asi jen zvyk 

tobě to uteče mnohem rychleji, jestli si teda nebudeš chtít střihnout nějakýho benjamínka až milosrdný čas zahalí horší část vzpomínek a budeš pamatovat jen na to hezký

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 21:40

viktorka_od splavu Ja jsem sla tuhle v nedeli odpoledne za segrou a svagr byl doma sam as detma a jedl na terase nejakou zdravou svacinu. A ja si rikala ,,ty jo, jednou taky treba budu sedet takhle na terase, deti me nebudou potrebovat a ja budu jist v klidu to zdravy jidlo:-D). Normalne me to pripadalo jak nedosazitelnej a snovej program, takova dovolena uplne, all inclusive;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2020 21:44

Karja no nezávidím ti to a lituju tě moc.

Moji se moc nebudí, akorát ke konci spánku mladšího musím staršího hlídat, aby nekřičel hned za zdí. Takže ti neporadím. Podle mě by bylo dobré, kdyby měli ten spánek v jednu dobu, ale vím, že uspávání u vás není úplně procházka růžovou zahradou, takže to asi nejde. Takže jedině vydržet:) Kolik je velké malé? Už je jí něco přes dva, ne? U syna vidím, že teď mezi 2 a půl a dvěma a tři čtvrtě hodně dozrál, fakt je to změna, snad to i u vás brzo nastane a uspávání se zjednoduší.

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 21:47

Evaeva No malamala spi jeste dopoledne a odpoledne. Velka spat prestava, takze pres den ladit nic nebudeme. Ja doufam, ze jednou se doziju toho, ze treba vecer budou usinat spolu.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 21:54

Karja nejsi jediná kdo se bojí nadcházejícího podzimu. Obecně mi nesvědčí ta tma, loni i předloni jsem to prostála s nějakým náznakem depresí a teď se mi strašně zhoršily moje zdravotní potíže, což jednak ta bolest dost ovlivňuje rozpoložení a zároveň nemůžu teď jezdit na koni, což byl takový můj pravidelný únik pryč.  No už aby byl zas březen. 

S tím spaním,  buď si krteček odbude spaní v kočáře, když jsme venku a když spí doma, tak prostě spáva v hacce, abych ho v případě že se probere dřív než je žádoucí zas dokázala snadno uspat. Když si vzpomenu jal jsem furt řešila aby tam příšerka neležela moc dlouho když byla malá, co kdyby to nebylo dobré na záda.A teď tam krteček spí někdy i několik hodin denně

A časem ho chci nechávat spát v horním patře, ale to jsem ještě nevymyslela co jako bude s příšerkou zatimco ho budu uspavat. To děláš třeba jak?

Jen tak mě napadá, nedokázala by malá malá spát v nějakém "stabilnim " hluku? Ať už rádio, nebo šum moře... že by případný ječák velké malé nebyl tak výrazný oproti tomu když si ho střihne do ticha?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2020 22:09

Karja dožiješ, neboj. Děti švagrové spí bídně od narození. Mladšího teď přesunuli do pokojíčku, spí pořád ne moc dobře, ale zlepšilo se to dost. Ale už mu budou dva.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2020 22:11

Sairon nemáš balkón? Já tam dávala přes zimu spát obě děti, mladší přes den v podstatě jinde nespal, v postýlce mu to moc nešlo a tam šel snadno uspat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2020 22:13

Sairon a ještě nesnáším podzim, navíc vidím, jak všechno zruší a to bude teprv něco.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 22:13

Evaeva mám terasu, ale kdybych šla krtečka uspávat ven a příšerku nechala doma, tak ta bude s velkou pravděpodobností celou dobu vztekle mlátit do francouzů že chce taky ven

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2020 22:16

Sairon aha, no já tenhle problém nemám. Syn si většinou hrál sám, případně šel za mnou, to jsem mu navlékla akorát boty a bundu, v případě nouze nejvyšší pohádky. Ale on na mě viděl z obýváku.

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 18. zaří 2020 22:40

Sairon To dokazala spat ,,v hluku,, i usinala pres den snadno driv kdyz byla fakt mimino. Pak v tom pul roce se to zmenilo, ze ji.z toho denniho spanku leccos vytrhne. No a to uspavani, to delam tak, ze si dcera bud hraje nebo ji pustim pohadku, ona to moc nezna, takze u toho vydrzi sedet. Venku ji snazim necim zamestnat, pres leto se courala s vodou, to byl klid zarucen, ted to bude blby.Ale je to jak kdy, taky casto furt dotira, schvalne jeci a tak. Nebo mi to nekdy vyslo, ze ona zrovna spala po obede a tak, furt se to meni;-) Ale jako kdyz jsem s nima sama doma vecer, tak to je fakt na masli, navic cim jsou vetsi tim min jsem psychicky odolnejsi, jeste na jare jsem rikala ,,no jo, dyl nez do pul 11 rvat nemuzu,, a byla jsem v pohode, ted nevim teda az bude zas krizovej vecer a v 7 spustej obe naraz!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2020 22:54

Karjanefungovali by na to ječení nějaké odměny? Já třeba staršímu čtu jen, když mladší spí, protože on se po těch knihách furt sápe. Tak třeba něco takového, prostě zábavu pro velké holky.