viktorka_od splavu Ze jo vid, ja tuhle rikala kamaradce, ze uplne cejtim ty zaludecni vredy jak se mi zacinaj delat:-D. Ted jsem zacala pit medunku. Ale uprimne ten podzim a vsechno s tim spojene me desi, holky mam moc rada, ale je to s nima nekdy o nervy proste, sambo je taky v pohode, ale sere me ta jeho ,,az moc pohoda,,, do toho to bydleni s mamou, to je jak na houpacce. Jakoby ja kdyz se nad tim racionalne zamyslim, tak to nejak vods.at musim! Proste ja ziju snad od spani ke spani, ne ze by to pres den bylo na nic, ja jsem rada s detma, mame dobre zname, ale stejne se vzdycky tesim at je deset vecer a mam pokoj! Proste ziju od vecera k veceru, nemam az na vzacne vyjimky zadnej volnej cas ani osobni vyziti, krome internetu, panzeboze jesteze je ta parfumanie. Dneska jsem psala kamosce, co ma holky stejne jak ja, ze tu nasi konverzaci muzeme vydat jako denik, takovej rok frustraci, protoze nic jinyho to neni. Ale nechci si stezovat, je to dobry, ale kdyby se treba nebudily bylo by to mnohem lepsi:-D:-D