Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 06. října 2020 12:46

Krehutka jaky mas rozpočet, zajmy? Často toho mají moc, ale nikdy nemají všechno. 

Takto z patra mě napadly neodymové magnety. I když už sadu má, další se využije taky. Nebo něco ke Gravitraxu nebo ty robotické šváby, pokud má, dá se k tomu dokoupit dráha nebo tak. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 06. října 2020 13:17

Krehutka ridila bych se jeho zajmy, pokud znas. Ted jsem koukala na Uzly (od Dino, hra s kartickami s navody na ruzne druhy uzlu). To mi prijde takove klukovske, ale náš petilety je na to jeste malý. Jestli hledas neco vetsiho, tak bych zjistila, jestli kluk jede v nejake stavebnici a dokoupila sadu (lego, magformers, gravitax...).

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. října 2020 13:43

continuity Gatita no jak bych to... Když byl u mě na prázdninách, chtěla jsem jít na výstavu lega, na což mi řekl, že lega má doma hrozně moc(to je pravda, taky jsme dokupovali). Loni dostal takovou tu magnetickou stavebnici (nevim teď název), moc si s tím nehraje. Taky podedeil nějakou autodrahu, merkur atd. Ze zoufalství už jsem i dávala poukázky do Bruno parku (miluje úplně nejvíc) a Vida parku. Nejoblíbenější je teď tablet a hry, od čehož ho rodiče odhání, protože se s ním pak nedá normálně bavit. Tak mě napadl nějaký programovací kurz, že by aspoň přesměroval energii jinam a třeba by ho to i do budoucna bavilo. Našla jsem kurz na Scratch junior (ale je to zdarma a momentálně jen video webinář), na to ostatní je ještě malý. Tak nevím. Vzdycky můžu koupit nejakou knížku nebo společenskou hru, ale nechci jen kupit krabice v dětském pokoji. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2020 13:57

Krehutka jít cestou těch zážitků mi nepřijde jako špatný nápad. Kdybys třeba měla i možnost jít tam s ním, byl by to dárek i pro rodiče. Nevím teda, jak jste si blízcí.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 06. října 2020 13:59

Evaeva je to synovec a celý den tam byl se mnou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2020 14:18

Krehutka asi bych mu dala poukaz někam, kde ještě nebyl, a později ho tam vzala. V tomhle věku mu už podle mě nebude vadit, že to není nic hmotného. Akorát to může trochu zkomplikovat korona, no. Bohužel teda neporadím kam.

Offline froolish
28 příspěvků moje polička 06. října 2020 15:04

Krehutka pokud nemáte z ruky Olomouc, podobné VIDA centru je Pevnost poznání. Dělají i různé workshopy (např. 3D tisk) tak třeba vstupenku tam?

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 06. října 2020 15:21

Krehutka Co ho vzít na únikovou hru? Nebo oblečení s oblíbeným motivem? Já kupuji synovci trika nebo kšiltovky s obrázky Star wars, Minecraft, PlayStation. Z toho má vždycky radost. Jeho zajímá jen PC a to je těžký něco vymyslet.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 06. října 2020 15:43

Krehutka hm, tak to je tezke. Priklonila bych se tedy asi k nejakemu workshopu nebo atrakci, unikovce, laser game...

Online Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 06. října 2020 15:51

Krehutka Jestli jede v Minecraftu, je kolem toho dost knih nebo i deskovka.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 06. října 2020 17:57

Krehutka Jestli má rád fotbal tak já jsem klukovi v podobném věku kupovala lístky na fotbal, takové to juniorské mezinárodní utkání a byl nadšený (byli jsme tam celá rodina). Teď je to vlastně rada mimo když se nic takového nedá podniknout, ale třeba tip někdy do budoucna.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 06. října 2020 18:53

Spomínala sa keramika?

Dnes na výtvarnej

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 06. října 2020 19:20

Rosťa je malý autobusák a traktorista. Nemáte tip na hezké knížky s tímto tématem?

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 06. října 2020 19:35

Mrakoplas keď si minule spomínala tie softshellove nohavice pre chlapcov, dala som si na mieru ušiť u pani na Modrom koníku, má nick jankap55.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. října 2020 19:44

letfenixa to bude skvělé, až to bude vypálené. Vypadá to na moc zajímavý kroužek.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 06. října 2020 20:00

Prosim, viete o dobrej detskej psychologicke v Bratislave, co sa venuje skolkarom? Kontakty mi mozete davat do sz. Ja dam radsej na skusenosti niekoho dalsieho, lebo nachadzam podla mna nie velmi pravdive recenzie na internete

Offline Karja
44740 příspěvků moje polička 06. října 2020 20:16

letfenixa Jee, me by takovej krouzek tak bavil! Fakt ti to zavidim:-D. I velkou malou by to hrozne bavilo, ja to tady snad zalozim nebo nevim. Ja i mam kamaradku, co uci vytvarku a verim, ze by si na to troufla, ale zakladej v tyhle dobe neco takovyho!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. října 2020 21:23

letfenixa vďaka, už som objednala tie kukadloo ale ešte sú asi v procese výroby, tak dúfam, že prídu čoskoro. Pozriem aj tu tvoju pani.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 06. října 2020 21:27

Na to vypálené sa teším. Dnes si tam mamičky hovorili, kde všade chodia ich deti, tak ešte angličtinu zvažujem.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 06. října 2020 21:53

Mrakoplas takéto bude mať syn