Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 06. října 2020 22:01

dzizisketa máme jedno traktorový leporelo, přidám ti ho na hromádku :-) 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 07. října 2020 07:54

Krehutka Co poukaz do jump parku nebo laser games? Ale bude potrebovat kamose s sebou. Zvlast laser mi prijde sileny, ale vim, jak to kluky bere..

Online continuity
43178 příspěvků moje polička 07. října 2020 09:35

Pavlena laser game je super!

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 07. října 2020 09:43
Reakce na continuity:

Pavlena laser game je super!

Krehutka my teda chodili spolecne, rodinny darek:-) a nebo jsme misto oslavy s kamarady dali poukaz na laserovku, ale to az trochu vetsi myslim, az mohli jit sami

Online Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 07. října 2020 09:46

Pavlena nejen kluky, mě to taky baví

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 07. října 2020 10:15

continuity viktorka_od splavu Pinot Noir faaakt? no tak nevím, jestli bych to teda neměla zkusit..

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 07. října 2020 10:40

Pavlena Zkus, rozhodně!

Jen u malých dětí doporučuju ověřit, jestli je na ně herna vybavená - mají výstroj v dětské velikosti. Dřív to nebývalo běžné a děti byly od těch velkých vest a pistolí strašně omlácené.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 07. října 2020 13:02

Dávali jste někdo hodně malé děti na angličtinu, nemyslím ve školce, ale opravdický kurz? Přišla jsem ke kontaktu na (asi) dobrého učitele, co je ochotný docházet domů, ale nějak nejsem úplně přesvědčená o tom, že to má pro pětileté dítě smysl. Děti se učí snadno, ale spíš tedy asi v přirozeném prostředí, lekce jednou dvakrát týdně je k něčemu? Nevím, jestli si má třepit pusu a domlouvat to

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. října 2020 13:52

Gatita u nás robí jazykovka detské kurzy, tuším od dvoch rokov. Maľujú, spievajú atd, a popri tom sa učia angličtinu. Takou hravou formou. To mi príde pre predškolákov vhodnejšie. Asi záleží akou formou by ho učil. Ale ja by som sa na to nedala.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 07. října 2020 13:55

Gatita my začínali s angličtinou, když byly starší bezmala 3 roky. (V necelých dvou se pak přidala i mladší.)

Ale bylo to ve skupince 3-4 děti a šlo spíš o hraní v angličtině. A bylo to super. Chodila k nám studentka medicíny a všechny je to strašně bavilo.

Jsem si jistá, že na pozdejsi velmi snadné naučení se měla ta ranna výuka velkou zásluhu. 

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 07. října 2020 14:13

Gatita Doporučovala bych spíš ve skupince. I když jeytli je fakt dobrý, měl by umět motivovat a zaujmout i  malé dítě.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 07. října 2020 14:18

Gatita já bych do toho šla jen pokud jste schopni soukromé hodiny udržet dlouhodobě. Aby teď měli pár let jazyk a pak nic až do třeba šesté třídy mi přijde zbytečné. Ale já si sice myslím, že umět jazyky je třeba, na druhou stranu všichni jsme se naučili i tak. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 07. října 2020 14:44

MaeGandal Teď je angličtina už od první třídy (předpokládám že všude), takže žádná dlouhá přestávka nehrozí.
Já se třeba "i tak" nenaučila, prošla jsem si ruštinou a začátky angličtiny, kdy to ještě ani učitelé neuměli a učili jsme se stále základy. Je to můj velký handicap.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 07. října 2020 14:55

Gatita já jsem dávala pětiletou letos a mrzí mě, že jsem to neudělala dřív. Moc ji to baví, v kurzu se neučí, jen si hrajou, zpívají, vyrábí.. prostě jako školka, jen na ně lektoři mluví anglicky. Ve skupince je osm dětí a dva lektoři. Věřím tomu, že se jí pak bude snáz učit gramatika, protože to bude mít naposlouchané a jazyk bude známý. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 07. října 2020 14:59

MaeGandalSweet Potato Mrakoplas Dadoo Díky za názory. Normálně bych to nechala ještě nějaký rok být a pak šla třeba do Helen Doron, ale mám teď doporučení na super učitele, tak to asi zkusím. Mám takový tušení, že se brzo zavře školka a dítě mi bude vlčit doma, přisáté na elektronických zařízeních a dveřích od špajzu, tak aspoň bychom měli nějaké rozptýlení a motivaci doma trochu uklidit. I když je mi jasné, že individuální výuka pro takhle malé děti je asi dost o ničem, no. 

Online Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 07. října 2020 15:20

Gatita já bych to zkusila, jestli jsou reference tak dobré.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. října 2020 15:29

Gatita 

Já bych dala spíš na reference - zkusit a zrušit to můžeš kdykoliv. A brzy se přidá i mladší, pak hodíš nohy nahoru a bude pohoda, ne?

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 07. října 2020 16:07

bram takhle chodila nejstarší vnučka. Taky mi zpívala anglickou písničku, ale když jsem se ptala, o čem to je, tak vůbec nevěděla. Prostě vyslovovala něco odposlechnutého. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 07. října 2020 18:32

"ja mám zo zeleniny najviac rád mäso"

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 07. října 2020 19:10

eless Centrum Kvapka, Centrum Alma. Ale neviem, ako sú na tom termínovo.