711990 já tam teď taky nechodím. Ale maminka nakoupila:)
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek tak ti pekne dekuju, ta sada dupla z alberta uz je doma a mam jeste jednu karticku s body tak uvazuju i nad tou druhou klasickeho
Ma tady nekdo pro dite helmu abus se svetylkem na zatylku?
Rádo se stalo ![]()
Helmu abus se světýlkem máme, je úplně skvělá. Perfektně kryje i zátylek, máme tu větší velikost M a věřím, že ji syn bude moci používat dlouho. Pohodlně sedí i mně ![]()
https://firstbike.cz/product/detska-helma-abus-youn-i-sparkling-green/
dzizisketa Tys nově bezdětná
?
Garfie continuity no ja se taky bojim, ze do lesa a do brecky takove boty nejsou. Jeste ma docela teple lakovane boty na podzim, neco jako bagancata, z HM. Ted mi rikala, ze jsou dost teple, tak asi objednam kvalitni zimni na vsechno a na paradu po meste necham ty z HM. Diky moc.
711990 haha ja nakoupila trojim prarodicum a razem byly body na lego:D akorat uz se nam tahle legrace zacina slusne projevovat na nafte:(
rasaNori tak to je dobry:D my tady ani siroko daleko pricetnej Albert nemame. Ale Dupla mame docela dost:)
711990 no ja stejne musim do vetsiho obchodu typu tesco, makro autem, autobusem jsem nejela uz dobre rok![]()
Hehe.
Dnes bolo rodičko, manžel práve oznámil synovi, že s ním potrebujeme hovoriť ohľadne toho a odpoveď bola "počkaj, ešte som plánoval naplniť umývačku, potom sa porozprávame" ![]()
slniecko čo dejepis?![]()
Prosím, vím že se to tu už určitě řešilo, ale nebylo to pro mě aktuální a nedávala jsem pozor. Železo. Doktorka mi doporučila koupit Globifer. Je to ten zázrak po kterém nebývá tak blbě, nebo to bylo ještě něco jiného?
MPLee konkrétní zázrak už si nevybavuju, ale to že se doporučovalo zapíjení colou co prý udělá obrovský rozdíl tak to mi utkvělo:-)
MPLee Mne zas pomohlo zelezo zapijet pomerancovym dzusem.
MPLee zázrak je možné Floradix? Ten jsem brala já a nebylo mi po něm zle. Narozdil od Maltoferu, který mi napsala lékařka a ten fakt nešel.
Kolou bych ho určitě nezapijela, kofein zabraňuje vstřebávání železa. Naopak pomerančový džus je dobrý nápad, vit C naopak vstřebávání napomáhá.
MPLee ja momentalne jim tardyferon-fol a blbe mi po nem neni
žluťásek cola ale nemá víc kofeinu než čaj, víš to?
viktorka_od splavu vím, proto bych ho nezapijela ani čajem nebo kafem.
Měla jsem na to i časovač v mobilu, abych měla odstup od snídaně
viktorka_od splavu železo se nesmí zapíjet černým čajem, ségra ho bere a doporučili jí nepít ho ideálně vůbec.
MPLee Užívám právě Globifer a špatně mi po něm není, moje gynekoložka s ním má dobrou zkušenost u pacientek. Lékárnice mi doporučila zapíjet pomerančovým džusem, ale to nedělám kvůli refluxu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí