Levnější kopii magformers mají v Lidlu na eshopu. Nedokážu ale posoudit jestli je s tím stejná manipulace
marieu kamarádka mi doporučovala maxmax
Levnější kopii magformers mají v Lidlu na eshopu. Nedokážu ale posoudit jestli je s tím stejná manipulace
marieu kamarádka mi doporučovala maxmax
Teda to Magformers vypadá skvěle, ach jo.
Nepamatuju si, jestli už jsem děkovala za tip na lego kalendář, mrkla jsem na obsah a vybrala ten City, má tam plno okolečkovaných dopravních prostředků včetně mašinky, což by mělo mít úspěch.
Sairon díky, narazila jsem na to, akorát recenze jsou skoro 50:50.. nicméně mají obrovský výběr.
Pinot Noir magformers určitě s koly, to funguje skvěle
Malenge Dobré zprávy takhle po ránu , to je moc dobře
Ted jsem docetla Kluka od R.Dahla. Je to kniha urcena detem, jde o vzpominky na detstvi, ale cetla jsem ji sama, pro syna by to bylo jeste moc drsne. A teda to je fakt straslive, co tam pise, ze zazil na tech internatech. Syn ted doma dost zlobi a priznam se, ze uz me ted parkrat napadlo, ze se snad uz budu muset uchylit k nejakemu placnuti. No, odradilo me to. Mimochodem- knizku muzu jen doporucit, je to moc zajimave, ale doporucuju si to nejdriv precist solo. Misty dost hruza.
MaeGandal díky, mám radost. Teď se ho brácha ptal, jestli ho moc bolí ten nemocný prstíček a urputně vrtěl hlavou, že ne.
Malenge skvelé správy!
Priznám sa, že premýšľam, či pridávať lego Duplo, alebo prejsť na vyššiu radu. Syn má 4 a štvrť roka. Ten dom sa mi páči, ale vlastne máme z neho všetko okrem vane a strechy z iných krabíc.
letfenixa Uz bych do toho moc penez nedavala, brzo bude chtit to opravdove lego. Ale jak dum myslis?
letfenixa Ríša po tom domku strašně touží, dostane ho o víkendu ke 4. narozeninám, ale kdyby tu nebyl Viki, už bych ho asi nekupovala a přešla už na dospělejší.
Karja pár strán dozadu, volá sa to domček na hranie, ale teraz som našla akúsi novú verziu a tá je ešte krajšia
https://www.4kids.sk/lego-duplo-10929-domecek-na-hrani?gclid=Cj0KCQiA7qP9BRCLARIsABDaZzjtQ0RthR2mZRzF5uYejw-hv4f6wavwNvfBZ8FOtCPCXUR2BoYaOyUaAqh_EALw_wcB
letfenixa jo, tenhle s tím tatínkem hipsterem dostane Ríša ![]()
Pinot Noir akože, ja ho chcem!
letfenixa ten domecek je moc fajn, syn si s nim hraje dodnes, prestoze bezne stavi uz o dost narocnejsi lego. Jinak super je rada lego junior nebo jakekoli lego, kde je psano od peti let, to zvladne i mladsi dite a uspech je zarucen.
letfenixa no já se na něj taky těším ![]()
TTen duplo domeček je boží!
letfenixa a nedaju sa niekde na bazare dokúpiť len tie chýbajúce diely?
letfenixa Jo ten domecek se mi taky libi, ale sambo ho videl nazivo a desne mi ho pomluvil! Urcite kecal. Mozna taky rozsirime, jenze ted mensi zatim boura no, nevim kdy to staveni pochopi:-D
continuity určite áno, ale ten, čo som dala posledný odkaz, to je vyššia liga
2.distacna úloha z výtvarnej

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.