tv jooo, řešila jsem to já. Už je doma a vypadá fakt dobře (lego city). Nemůžu se dočkat 5.12., u nás tradičně nosí kalendáře Mikuláš...
Vše o těhotenství a dětech
Jinak teď jsem koukala, co mám pro dceru za dárky...přeje si mikinu a chlupaté pyžamo s kapucou, k tomu mám náhodou koupené ponožky s kočičkou, a chci pořídit 1 větší dárek - duplo nebo magformers. A knížku. Dohromady tedy 5, jestli seženu to pyžamo... Uvažuju tedy ještě o předplatném Puntíka, ale dceru docela baví bojovka: zastavíme u pumpy a půjdeme se podívat, jestli ho náhodou nemají, tak to asi nechám být...
Babičkám doporučím knížku ke Kouzelné tužce a vodovky/puzzle.
continuity vyhodnotil to ako kreativitu!!! Ten človek je svätec!!!
Knižky sa rozhodne nepočítajú
. Pre staršieho ich mám vybraných totiž už asi 6![]()
slniecko super učitel!
Jaké máte prosím nože pro 2-3 leťáky když vám pomáhají vařit? Tak aby to aspoň trochu krajelo, ale zas nebyly úplně ostré. Nakoupila jsem ted nějaké na samostatnedite a jsou všechny k ničemu ![]()
rasaNori když jsem měla děti takto malinké, tak jsem jim dávala jeden dárek už ráno, pod stromečkem měli kazda třeba ještě jeden, vyjimecne dva. A další třeba až u babiček za pár dní. Nějak mi přišlo, že si to celé víc užili, když se to rozložilo.
Je stejně nejvíc bavilo škubat ten papír a to jsme jim nechali rozbalovat i naše dárky.
Sairon ja sa priznám, že nášmu 3,5 ročnému nôž do ruky nedávam. Mi pripadá stále strašne nešikovny. Pár krát sme to pod dozorom skúšali a hneď si šmykol do prsta aj keď som mu asistovala.
Sairon my máme od opinel, včetně škrabky

Kluci dostanou jeden velký společný dárek a pak každý cca 3 až 4 menší. No ale pak navštěvujeme naše rodiče a ještě obě moje babičky a od každých dostanou další 3 až 4 dárky a na podzim mají oba narozeniny. Je fakt problém něco vymyslet. A knihy do toho teda počítám;)
rasaNori knihy davame mimo:)
plus-mínus 7 balíčkov pre každého. Ale z toho jeden je hlavný, dva také stredné a potom sú hovadinky, ako veselé ponožky, zápisníček, zaujímavé pero...raz som tuším balila aj jeden cumel zvlášť. Ich aj tak najviac vždy tešilo to prekvápko, čo je vnútri a ten pocit množstva balíčkov. Jediné, čo som od malička musela riešiť bolo, že počet balíčkov a cca ich veľkosť musel sedieť u oboch rovnako (cena nie).
Ale oni obaja od malička zvládnu množstvo podnetov naraz. Akurát pri prvých vianociach staršej sme to prepískli, to mala 4 mesiace, tak keď sme asi pri treťom videli, že je to na ňu veľa, zvyšok sme otvárali každý deň jeden ďalší.
MaeGandal a ten držák co chrání prsty je dobrý?
Sairon držák je jediné, co nepoužíváme. Pak se nic nedá držet, jenom přihrávat si ty kousky. To mi přišlo nebezpečné, ale je pravda, že moje děti nejsou moc praktické. Nůž je super.
Sairon pokusila jsem se vyfotit, jak to vypadá. Do těch obloučků patří prsty
MaeGandal ten hrnek je krasnej! Odkud je, prosím?
Malenge iitala taika
Sairon já jsem dětem dávala nějaký ostřejší příborový nůž, se kterým šly krájet jablka, houby, brambora, banán apod. na ostrý nůž byli nešikovní tak do pěti-šesti let
Prosím vás, jaký máte názor na očkování proti chřipce během těhotenství? Vím, že je doporučované WHO i v ČR, i Institutem Roberta Kocha apod., ale přijde mi, že spousta doktorů od toho spíš odrazuje. No a následky chřipky v těhotenství taky můžou být pěkně vážné, že jo :/
JanieB v současnosti bych to neřešila a jestli to znamená že můžem gratulovat, tak
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí