Podstatný rozdíl bude, jestli ti malá bude spát přes den. Jestli ano, tak smůla, velká bude muset do školky ![]()
Vše o těhotenství a dětech
dynda No jednou po obede, ze jo. A to uz by stejne asi byla doma;-). To je jedinej argument pro zatim. Ale vzhledem k tomu, ze i o vikendu bude spat, budeme muset najit nejakej system;-) (kocarek v nejtemnejsim rohu zahrady).
žluťásek Já mám za sebou návštěvu svého imunologa a ten říká, že dítě má thymus, tudíž je v klidu. I když to chytne, dá to v klidu. Horší je, že je přenašeč. Takže bych se o dítě nebála, jen pokud chodí do školky, tak bych ho nepouštěla k opravdu starým lidem.
Mně malá ještě spí, což je čas, který potřebuju, tak když je starší ve školce, střídám mu to. Někdy jde domů po o, někdy ne.
Karja té školce u tebe rozumím, taky bych je asi dala až dohromady
Ono to chození domů po obědě taky znamená, že půl dne v podstatě odepíšeš kvůli školkové docházce jednoho dítěte. To nestihneš skoro nic.
Syn spáva poobede tak 4-x do týždňa, stále sa chce túliť, miliónkrát za deň povie, že ma má rád, hovorí to aj zo spánku a práve mal hysterický záchvat, že nemá rovný rožok ![]()
Zubarke aj dentálnej hygienicke nakreslil obrázok, miluje umývadlo s odpadom u zubarky a na 4-rocnej prehliadke nepovedal ani slovo. Už budem len dúfať, že to všetko je normálne a že je snáď inteligentný!
999 co je thymus?
Mohučanka žláza s vnitřní i vnější sekrecí účastnící se imunitních reakcí organizmu, zmenšující se v dospělosti, brzlík
Mohučanka Jak píše dorota, brzlík.
Pavlena Pinot Noir mne vetsinou zatrne, kdyz se ozve:"Mami, hele co umim!" Nasledovano nazornou ukazkou jizdy na kole bez drzeni nebo necim podobnym
. Ale teda musim rict, ze je dost sikovnej a umi toho uz dost.
Dítě dostalo distancni pětku z tělocviku ![]()
continuity jak k tomu dojde?? neudělala rozcvičku před kamerou? :D
continuity Škoda, že není pololetí., tímhle by se mohla chlubit vnoučatům :-).
žluťásek no skoro, měli cvičit jógu podle nějakých videí a pak k tomu něco napsat.
No a neměli to zadáno v bakaláři, ale jenom v teamsech, tak to zasklila. Muž je z toho úplně v rausi, že první pětka z TV v naší rodině, už to posílá kamaradum ![]()
Ale tak paní telocvikarku jsme tady už řešili.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí