Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 12:55

711990 dekuju, jsi moc hodna, ale nevyuziji. Vcera jsme poctive vetrali zadek  a dost se to zlepsilo. Myslim, ze az prejde tohle silene ukakane obdobi, bude to lepsi a tech nasich 150 ks pampers casem umorim. Jeste mam male baleni bella happy a nejake mon peri, oboji jsou fajn. 

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 13:02

Karja mozna by ses mohla prekonat a jeste tedy ty potencialni hlidace vazne pozadat. pokud meli dojem ze o to nijak zvlast nestojis, tak pak chapu ze si treba nechce nekdo "zbytecne" brat dovolenou nebo tak. ale kdyz budou vedet jak je to dulezite, jiste ti vyhovi

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 13:03

Karja to chapu,je to skoda,v takovych chvilich je cloveku lip s partnerem.

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 13:03

Gatita Hele asi blbost a uz to delas, ale junior kadi od zacatku po kazdem kojeni a uz zacinal mit opruzeniny. Tak mu uplne vzdy umyju zadecek normalne vodou. Priznam se, ze ani nevetram a zatim dobry.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 13:08

Karja to je mi moc líto, obojí, ta ztráta blízkého i to, že nemůžeš být s ním. Třeba se ještě někdo z rodiny obětuje a holky pohlídá. Nemohla by třeba nějaká kamarádka? Mohla bys jí to pak oplatit. Nevím teda, na jak dlouho to bude.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 13:10

dynda Tabea No nevím, ale za mě to fungovalo, děti jsou už ale tak minimálně šest let bez plen nebo víc, protože ten mladší plavat nechodil.  

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 13:13

Pinot Noir jo, Happy pleny kupuje dcera, v takovych velikych krabicich. A malej ty krabice nechce dat, dava si do jich auticka a "pysacky". A uz si zacina rikat na curani, zatim teda jen obcas, ale snad uz mu teda doslo co a jak.

Koukam, ze jsem zas o 4 stranky pozadu :(

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 13:31

Gatita jasny, ono se to zas zlepsi:)

Karja to me mrzi:(

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 13:33

Evaeva No ty moje holky jsou takove nehlidatelne. Fakt je nemuzu dat kdekomu:-D. On uprimne ani sambo by je nechtel dyl jak na dve hodinky sam, to zase tak proste je.

viktorka_od splavu Ja jsem je pozadala. Segra je nakonec ochotna, ale v praci je to vseljake, tak to nemuze slibit dopredu. Nakonec pojedeme vsichni. Je to nepohodlne, ale lepsi nez kdyby jel sambo sam. Nejak nas tahle varianta predtim nenapadla.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 13:35

Karja to je mi lito, uprimnou soustrast

Offline Tabea
8150 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 14:03

Karja když manželovi zemřela babička, byly synovi asi čerstvě 2.Během obřadu jsem s ním chodila po hřbitově, pak jsme se sešli u hrobu, do restaurace jsme pak šli celá širší rodina. Bylo to někdy v prosinci, už byla celkem zima. Třeba by to u vás taky nějak tak šlo...
Upřímnou soustrast. 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 14:37

Karja to mě mrzí.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 16:57

Karja Prosím tě, jeď. Kdybych byla blíž, normálně bych ti ty děti pohlídala sama!!! Škoda žes to od začátku nenastavila jako hotovou věc "zemřela babička, jedeme na pohřeb, kdo pohlídá holky?", ale já bych to otevřela i teď, normálně se zeptej. Určitě se rodina postará. A kdyby ne, nenajde se nějaká předobrá kamarádka? Když mi zemřel táta, dcera měla dva a půl roku a nechtěla jsem ji brát na obřad, byla u nás kamarádka se synem, děti si hrály a já pak malou vyzvedla až na kar. 

edit: už dočítám, že nakonec jedete všichni, taky je to možnost, i když trochu nepohodlná, ale to dáte. Upřímnou soustrast. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 18:06

Tabea Tak nejak to planuji! I ma byt hezky, i je v to ,,dobry cas,, pro naladu deti;-)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 18:11

Garfie No vis co, aspon nebude tak ponura nalada, kdyz tam ty moje budou rvaf. Babicka dlouho byla nemocna, ,,pocitalo se s tim,,. Jako hotovou vec. To mas tezky, s moji mamou neni normalni komunikace, ona ani nerekne, ze je nepohlida, ona treba rekne, ze to ,,nemuze byt ve stredu, to by se prece takhle rychle nestihlo,,.  Segra se nabidla, ale neni to stoprocentni, navic by to byl hroznej chvat, priritili bychom se na minuty na obrad a pak.bychom museli hned domu, taky to neni idealni.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 20:07

Karja je mi to líto. myslím, že jste to vyřešili dobře, holky to určitě zvládnou. Já jela sama s oběma na pohřeb, když měl mladší na den přesně měsíc. Obřad s nimi nakonec tchyně odchodila venku po hřbitově, starší pak jel s ní domů, malý byl samozřejmě se mnou. Všichni z něj byli nadšeni, vnesl tam do toho smutku úplně jinou energii. A byl býval by se zabavil i starší, děti tam byly i jiné. Já se toho trochu bála, ale určitě by to šlo v pohodě, jak jsem si na místě uvědomila. Přeju vám, ať se můžete s babičkou hezky rozloučit.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 20:22

Karja Mně taky napadlo, že nakonec bude hezký, že tam budou. I do budoucna to budou mít uložený :-) A tchýně bude ráda a určitě by byla ráda i babička! 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 21:03

Garfie Jj presne, me vubec ta varianta s detma proste nenapadla. Jinak bych si snad ani nestyskala;-)

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 08:06

Prosim, je tu nekdo, komu muzu DAROVAT tehotensko/nosici bundu z Lidlu? Je to takova ta ruzova, co maji vsichni, vel 38. Da se pak nosit i normalne, pokud nepriberete 10 kilo jako ja. A jeste bych se rada zbavila cerny softshellovy nosici kapsy, uplne novy, sity nakou pani v Ostrave, vzhledove jako Nije nosici kapsy. Taky zadarmo.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 08:53

711990 Ehm, mě už je to fakt trapný, ale přemýšlím jestli bych tu kapsu nepotřebovala