Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 23:11

Evaeva my máme DM hneď vedľa Kauflandu, kam chodím na väčší nákup (bo tam predávajú aj HiPP mlieko) tak to mam jedným vrzom. 

Ja som práve minule objednala tie eko plienky z Mall a došlo to tak sialeno zabalené s kopou plastu, že som si povedala, že v tomto prípade bola ta eko snaha dosť kontraproduktívna :) 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 23:11

Karja koupací plíny jsem nějak vůbec nepochopila. Dostali jsme balíček a zas jsem ho nedotčenej posunula dál.

Já synovi koupila hned zkraje neoprenový plavky pro mimina, co nepustěj ani stolici, ponosil je na koupalištích a po sezoně jsem je ještě prodala

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 23:15

žluťásek Aha, to nevim, my chodili na plavani a tam je vyzadovali. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 23:19

Karja vyloženě ty jednorázový? Já jsem na ty neoprenový natrefila v nějaký matkodiskuzi, že je právě doporučovali na kojenecké plavání. A bylo mi sympatický, že nebudu kupovat desítky plen na cákání nožiček v bazénu. Jsou moc fajn, široký lemy, neškrtí. Značka Splash About, kdyby třeba někdo chtěl, jestli ještě někdy v životě otevřou bazény a plavání pro mimina.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 23:30

žluťásek my jsme byli na dovolené někde a tam výslovně vyžadovali ty koupací pleny, na plavání jsem právě taky měla plavky. Synovi se místní bazén nějak nezdál a byl v něm asi dvakrát. Počítám, že mladší spotřebuje taky tak dvě, takže jich zbyde už jen patnáct;)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 23:32

žluťásek Ano, ty jednorazove. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 23:33

Karja jo, balík z dm byl samý igelit

Já mám dm sotva deset minut pěšky, obvykle nákupy dělám během procházky. Horší je to teď, když je tam nechci brát, tak holt musím vyběhnout večer. Ale pleny si kupuju online, ty mi vozí.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 08:26

Evaeva já jsem v dm objednala asi poprvy a naposled, dorazilo to totiž skoro za 2 týdny od objednávky, proto jsem kupovala z nouze ty pampers. My tam kupujem totiž kapsicky pro kočky a v těch deemkach, kolem kterých jezdíme, byly vyprodany. Tak jsem si rekla, ze zkusím objednat. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 08:51

Ja mam rada ty dm "nature", ty nesmrdely parfemem a delaly papirovy dojem. Jenze potrebuju pantsky, dite se strasne mrska a je to o dost pohodlnejsi. Tak mam mega pack pampersek a dite uz ma zadek jako pavian.nevim, jestli za to muzou ty pampersky nebo skutecnost, ze ted kaka non stop - treba 10x denne. To jsem u starsiho nezazila. Uvazuju, ze se vratim k latkovkam, jenze se mi nechce, navic bych si musela dokoupit pul vybavy....no a proste se mi nechce se v tom znova matlat, navic s timhle neprebalitelnym mrskošem. 

Offline Tabea
8150 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 08:56

Gatita a čím mu ten zadek čistíš? Nemůže to být třeba i tím? Nerostou mu zuby?

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 09:23

Tabea zuby mu rostou, vidis, souvislost me nenapadla. Cistim vodou a zinkou, vlhcenymi ubrousky jen vyjimecne. On to nema nijak strasne, jeden maly puchyrek. Pomuze nechat ho vyvetrat, to se priznam dost sidim. Je porad v necem zabaleny...

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 09:24

žluťásek neoprenový plavky? jako opravdu gumový? a když se počůral, tak měl teda uvnitř rybníček?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 09:41

SunEclipse my sme tiež jedny podedili ale nikdy som ich nevyužila, bála som sa, že sa pokaka a potom čo? Aj som ti chcela vložiť obrázok ale je to opruz z mobilu, keď dáš tu značku do googla vyhodí obrázky. 

Inak ja stále neviem ako tie jednorazové kupacie plienky používať. Keď vyšlo dieťa z vody, nechcela som ho nechávať v tej mokrej plienke ale zas dávať stále novú keď ide každú pol hodinu do vody

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 09:54

Nám na začátku roku otevřeli dm a Lidl hned přes cestu, takže mé oblíbené pleny jsou i místně nejbližší. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 09:57

SunEclipse značka Splash About. Moč normálně propustí, stolici udrží. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 10:10

Gatita tak zkus DM pants. Jakou ma ted velikost? Mam tu par kousku, Tondovi moc nesedly, naposled mu protekly z autosedacce a ja dekovala vsude mozne, ze ma komplet sundavaci potah. Nedelam jim teda moc reklamu:D ale rada tech par kousku venuju na vyzkouseni:)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 10:47

Gatita 

711990 

Mně ty DM kalhotky na dceři taky párkrát protekly. U syna se nám to nestávalo. Ale řekla bych, že je to tím, že její velikost plínková jí je u těch kalhotek volná, že nosí 4 a kalhotky by byly lepší 3. Teď už do těch 4 možná dorostla, musím to zas vyzkoušet.

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 10:51

Potřebovala bych poradit hračky pro děti 2 - 3 roky. Mám napsané ty BILLA balonky od Pinot, pak můj první ovocný sad a káču. Co ještě?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 10:56

Zarinya 

Já jsem vždycky spotřebovala všechny pleny, co jsem dostala, talže jsme vyzkoušeli docela dost značek a modelů. Byla jsem za to celkem ráda, ale steně jsem se vždycky vrátila k DM Babylove. Takže klidně nakup několik různých menších balení velikosti 2, to je spotřeba velká a člověk ještě hledá.  A možná bych koupila i nějaký superpěkný podložky na přebalování, možná je v N větší výběr. Vždycky jsem ráda vybalila něco krásnýho u doktorky, na oslavě a tak...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 10:57

Tak Betty Duplo, u nás v permanenci každý den