dynda ty podlozky maji u plen?to jsou jednorazovky?
Ja se po vcerejsi porade od Vas rozhodla,ze na akci Pampers kaslu a koupim v dm a rossmannu.
Diky vsem
dynda ty podlozky maji u plen?to jsou jednorazovky?
Ja se po vcerejsi porade od Vas rozhodla,ze na akci Pampers kaslu a koupim v dm a rossmannu.
Diky vsem
Ty plavací plíny se dají pochopitelně použít i místo normálních, pokud vám zbyly doma :-)
A docela fajn jsou v době, kdy se dítě učí na nočník, samo si je stáhne a natáhne, ale zároveň se nic neděje, když je nehoda. Pamatuju si, že je dávala kamarádka ze začátku i do školky, její dítě ještě nebylo úplně 100% spolehlivé, co se týkalo chození na záchod.
Jo, mám tu na balení napsáno wickel-unterlagen, klasika je rozměr 60 x 60, když miminka pásly koníčky, nechávala jsem je doma válet na širší 90 x 60.
Ještě teda, používají se, dokud jsou čisté, což u těch nejmenších dětí může být jednorázovka, průměrně dvě přebalení, většinou to u doktorky počůrají, jak ta kontrola nějakou chvíli trvá, něco je zastudí... Ale časem se životnost prodlužuje.
Garfie ty plavací ale zadrží jen stolici..![]()
Hele, seš si jistá s těma plavacíma? Kamarádka na plavání mi říkala, že jednou zapomněla normální plínu, tak dala cestou z bazénu plavací a prej to není nepromokavý.... Ono to má hlavně zachytit stolici.
Nedávno jsem tady řešila molusky. Byli jsme je nakonec seškrábnout na kožním, chvíli byl klid a pak zase byly zpět. Tak už jsem se na*rala a všechny jsem jim je odstranila doma. Propíchnout,vymáčknout. Menší jecel jak na lesy.
Pinot Noir prosím tě, mazu bradavice duofilmem, na tvé doporučení. Ta nejmenší je už pryč, ale ty ostatní pořád nic. Jak dlouho ti trvalo, než jsi se toho zbavila? Připadá mi to už hrozně dlouho.
Evaeva ano , Duplo úplně jsem na něj zapomněla, díky.
Ach jo, se to preleva vsemi tematy, ale sem to patri nejvic. Sambovi zemrela babicka a mne neni nikdo z rodiny schopnej pohlidat na odpoledne deti, abych mohla jet s nim jako jeho partnerka, opora a proste prislusnik rodiny. Fakt me to stve, ze tam pojede sam. Detem bude za mesic rok, a dva a pul roku, s prarodici bydlime, s tetami se vidame nekolikrat do tydne. Fakt jako to je na to gesto jak meli Monika a Ross v pratelich. Tchyne to teda chape, ales samozrejme, byla by rada, kdybychom tam byli vsichni, dokonce bychom se vsichni i vesli do toho maximalniho poctu...ach jo.
Karja a co to udělat, jako to dělá tvoje sestra? Tumáš děti, já jdu.
Jinak teda samozřejmě soucítím, to zamrzí.
SunEclipse No to ani technicky nejde, vsichni budou v praci, abych udelala takove prekvapeni;-)
Karja to od nich fakt neni hezke.
obvzlast kdyz u tebe jsou jejich deti vecne. To si je ani tri rodiny nemuzou rozdelit?
tv ty jo, tak měsíc? Byla pěkně hluboká a několikrát jsem musela odloupat vrstvu mrtvé kůže, aby se ten Duofilm dostal hlouběji. Pardon za nechutnost ;)
Jeste k plenam. V porodnici a prvni mesic pro nas nejlepsi Pampers premium care (pure nic moc). Tak jsem u nich docasne zustala a kombinovala s temi Babylove, ale casto na boku a zadech protekly. Ty pampers nemaji vzadu zadnou gumicku, babylove ano a prisly mi lepsi. Ale ted ve dvou mesicich jsem zkusila Huggies (mall, alza), jsou snad i vyrabene u nas a vzadu maji takovou chlopen...no a ty jsou uplne perfektni. Pred lety se prodavaly snad vsude, ale pak skoncily, nastesti pro me jsou na netu.
Karja to je fakt hrozny![]()
Zarinya No ocividne ne. Tak ta jedna by se na to i ve spolupraci treba s mamou i cejtila, ale nemuze odejit driv z prace.
SunEclipse No to ani technicky nejde, vsichni budou v praci, abych udelala takove prekvapeni;-)
ze kvuli praci,ctu az po odeslani,no to je blby.Ja si treba taky nemuzu vzit volno uplne kdy chci,nekdy.![]()
Pinot Noir tak měsíc to ještě není. On je má moc moc hluboké, namáčím mu každý večer nohy, potom to osmirgluju a pak teprve mazu. Já bych se mu v tom i postarala, ale nenechá se.
nechutne to je, ale svým způsobem fascinující.
viktorka_od splavu Hele, mne to bylo zpocatku nejak jedno, ale ted jak se to blizi, tak me to mrzi, zetam nebudu navic i vidim, ze sambo by to vzhledem k okolnostem moc ocenil. A proste tak celkove no, nejsou to uz mimina. Ale ja jsem s tim tak od prvni chvile pocitala, ze to nepujde,i jsem si rikala, ze nema cenu se nekoho ptat, samu me prekvapuje, co ted nad tim tak premitam.
Zarinya Tak to oni zrovna muzou vsichni, jen je to treba nepohodlne nebo jak to nazvat. Ale rozhodne to nezastavi provoz, nikoho neohrozi, jen je to treba hloupe kvuli sefovi. Nebo tak;-). Ale to je.jedno, jen me to ted hrozne mrzi, ze tam nebudu moct byt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.