711990 ja bych bych si rada vzala tu kapsu, jestli uz se nekdo neprihlasil
Vše o těhotenství a dětech
711990 já bych brala tu bundu, teprve to venkovní nošení zkoušíme, tak bych ji využila. Jestli je tedy volná ![]()
dynda dneska jsem koupila ty jednorazove podlozky.To byl super tip od tebe,mne by to vubec nenapadlo.
diky
Pinot Noir omlouvám se za nechutnou vsuvku, ale dnes se mi podařilo dvě vyloupnout.
zitra se chystám na další.
Má tam slušné díry, mazala jdi to nějakým hojivým krémem potom?
Včera jsme měli perfektní ranní dochrup. Rosťa se probudil už v šest, chvíli jsme se mazlili, pak jsme si četli, pak si slezl z postele hrát si s plyšáky. Tak si říkám, chvíli si poležím ještě. No vzbudila jsem se v sedm v šoku, kde je a co dělá dítě. Byl totiž úplný klid. Ten malý chudáček ležel na zemi na polštáři vedle pelesti a spal! Asi si řekl, že když to matka zalomila, dá si taky ještě dvacet.
dzizisketa Je slušně vychovaný, přece nebude budit rodiče, když jsou očividně nedospalý
včera byl asi dospávací den, my měli taky dochrup, sice normálně v posteli, ale zato až do devíti![]()
U nás dneska taky super dochrup, malej se vzbudil někdy kolem půl osmý, ale ještě jsem ho zachumlala k sobě pod deku a během minuty jsem to opět zalomila. Probudili jsme se ve čtvrt na deset. Což by bylo super, kdybych zrovna neměla od 9 pracovní videocall ![]()
Prosim, mate tipy na nejakou osvedcenou knizku, kde jsou srozumitelne vysvetlene hodiny? Mela jsem v merku tu z rady Uz vim proc, ale neda se ted sehnat. Syn to porad resi a asi by mu nejaka knizka bodla. ja to nejak neumim inteligentne uchopit
.
Není zač, to se neztratí.
tv tak to je super! Ne, nic jsem s tím nedělala a kráter po čase sám zmizel. Držím palce, ať to zmizí! (Ale chudáček, že se mu udělaly takové potvory! Já tu jednu měla několik let, myslela jsem pořád, že je to otlak z blbých bot.)
Pinot Noir já vůbec nevím, kde k tomu přišel. A hlavně ze jsem si toho zavčas nevšimla. Měl jich šest. Já mu prostě nohu zespoda vůbec nezkoumala. Prý to může být i sníženou imunitou, stejně jako molusky. Za poslední rok byl nemocný týden. Tak nevím. Dopuju oba vitamíny, likviduju molusky i bradavice, tak snad se toho zbavíme. Každopádně jsem docela zdrsněla, jekot při operaci mě absolutně nerozhází.![]()
tv moje děti je obě chytly v bazénu. Říkala lékařka i lektorka plavání, že to je stopro odtama. Ona chodí jenom v pantoflich a stejně je má dost často.
tv potvory se rády vrací, sleduj to občas.
Já to už vzdala a asi si je nechám nadoživotí, ať s nimi dělám cokoliv, stejně se zas vrátí. Občas se mi malilinké udělají na prstech rukou a samy zas zmizí. Ty na nohou už budu mít asi navždy. Nijak zvlášť mi nevadí ani v bf botách, tak jsem se rozhodla je ignorovat.
To je prej taky cesta. Někdo ještě radí je zaklínat, křičet na ně nebo taky počůrávat jsem slyšela ![]()
Přinesla jsem si je stopro z bazénu.
Hledá se teplý svetr!
Předchozí dvě zimy měl syn úplně skvělé svetry z Lidlu, zn. Lupilu. Navrchu pletené, uvnitř silný fleece. Byly zapínací na knoflíky, jeden s kapucou, druhý bez.
Letos na eshopu nic takového nemají. Nemáte podobný kousek odjinud? Potřebujeme je letos znovu, byl to náš nejoblíbenější kousek
vel 110, možná i 104 by ještě stačila 
žluťásek kedy to nosil? Ja som to malému nevedela obliecť, pod bundu to je hrubé, bez bundy to prefuka.
Poznáš knihu 'deti vaři celý rok' od Suzanne Berber? Som ju teraz objednala, dúfam, že bude pekná/dobrá.
žluťásek na ten svetr jsem se tu nedávno taky ptala, případně na mikinu s kožíškem uvnitř, ale bez reakce, takže asi nikdo neví :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí