Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 07:10

žluťásek tie boli super, aj moja taký mala. A potom ešte veľmi podobný mala z tesca, ale to som kupovala minulú jeseň, či tam aj teraz čosi také majú, netuším

letfenixa ja som to malej dávala na jeseň namiesto bundy, keď ešte bolo teplejšie. Teraz už by jej v tom bolo zima, aspoň u nás, aj keď včera bolo celkom fajn, včera by jej možno stačil aj ten. Pod bundu si to ani ja neviem predstaviť

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 07:30

žluťásek Pinot Noir rikala sem si, ze tohle jasne musi mit GAP a ono nic!!! Podle me to prodavaj akorat na mimina:( 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 09:03

letfenixa syn měl takovou teplou mikinu, dávala jsem to v zimě pod tenčí bundu, třeba nepromokavou, když pršelo

žluťásek Pinot Noir někde jsem to letos viděla, ale kdenení možné, že jste to v tom Lidlu prošvihly? Ještě se občas koukám na hm nebo lindex. To jsem vám ale pomohla, co?

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 09:28

Pinot Noir Mikiny s fleesovým kožíškem uvnitř má Uniqlo a i když jsou ty jejich věci skvělé tak  mě osobně odrazuje aktuální cena 24,90 EUR za kus.

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 09:30

Evaeva v Lidlu fakt nebyl svetr ani mikina, koukala jsem tam často. A přesně, pod nepromokavou bundu, nebo pod zimní vestu. A nebo jen tak na zahradu, když jenom třeba vyběhneme vynést bioodpad nebo vyprovodit babičku. Na to jsou mikina s kožíškem a zateplené crocsy nejlepší volba

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 09:48

Dávala jsem ho bez bundy na podzim, pod prechodovou bundu a hlavně pod softshellovou kombinézu, bez teplýho svetru v ní byl zmrzlej.

A když byla jó zima, tak klidně i pod zimní bundu. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 09:52

Pinot Noir Tchibo asi taky sleduješ, co? Tak fakt nevím, jinam se moc nekoukám.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 10:09

žluťásek continuity tv u nás nejstarší měl bradavice ze sprch nebo bazénu, trvalo to dlouho, mazali jsme dvěma různýma vodičkama. Do toho se mu taky objevily molusky. To už jsme šli ke kožní. Ta řekla, že může bradavice vypálit a molusky seškrábnout nebo že to tam může nechat a až si tělo vytvoří protilátky, tak že to samo zmizí. Molusky hlásím, že zmizely po 4-5 měsících. Bradavice některé asi po těch vodičkách. Jednu ještě má, tu asi začnu mazat, jestli si vzpomenu.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 10:53

Tak asi sme mali moc hrubé, nejaké sme dostali, bola to zn. George, bolo to fakt hrubé

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 12:57

žluťásek sveter som mala ale v mensej velkosti. nebol fleece iba latka ale teply bez kapuce. teraz som ich tiez nevidela

Pinot Noir mikiny s kozusinkou ma gap. u nas sa osvedcili a idem uz par rokov za sebou. nieco mali kedysi aj v lidli ale nie take pekne

Online Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 13:12

žluťásek Pinot Noir pleteny svetr s tim koziskem uvnitr jsem videla v tescu, ale nezkoumala jsem velikosti

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 13:22

A jeste jeden dotaz. Jsou k necemu abs navleky na kolena? Na starsiho jsem mela puncochace s protiskluzem, ale uz je nemam, a nase velikost je na eshopech je nejaka nedostatkova. Ty navleky maj vsude. Stoji to za tu namahu s objednavanim? 

https://www.kojenecke-obleceni.eu/detske-nakoleniky-new-baby-s-abs-modre-x17373?gclid=CjwKCAiAzNj9BRBDEiwAPsL0dxnA442A5ZgHmvwjFUqzYcYMpqgtry6ciBJLYZk83FJ-UlR1mCkfMBoC0gwQAvD_BwE

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 13:29

Gatita Nevím, no. Na jednu stranu - dcera "prochodila" výhradně po čtyřech 8 měsíců a obešla se bez toho, ani mně nenapadlo něco takového koupit. Problémy s klouzavým povrchem (vinyl, dlažba) nikdy neměla, ani nijak otlučená nebo otlačená kolena. Na druhou stranu - cena není nijak horentní...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 13:32

Gatita já teď synovi kupovala punčocháče s protiskluzem v Lidlu, měli všechny velikosti.

Jinak si myslím, že běžné dítě se bez toho obejde, můžeš ho chvilku nechat bez tepláků. Ale syn se ne a ne rozlézt, tak mu to nechci ještě ztěžovat.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 13:35

Gatita jestli mate doma teplo, vyresila bych tenhle "problem" sundanim kalhot nebo kratasama;) ja jsem davala pyzamka z Lindexu s kratkejma nohavicema. 

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 13:40

Gatita naši kluci oba lezli po kolenou osm měsíců a neměli nic speciálního, ani mě nenapadlo to řešit. Ani ty punčocháče s protiskluzem. Za mě asi teda zbytečnost.

Offline Sofi
příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 13:42
Reakce na 711990:

žluťásek Pinot Noir rikala sem si, ze tohle jasne musi mit GAP a ono nic!!! Podle me to prodavaj akorat na mimina:( 

​@711990 Ale GAP je normálně má - třeba tady (a jsou tam i další)... https://www.gap.eu/gap/toddler-coziest-gap-logo-hoodie/000593322.html?dwvar_000593322_color=000593322000&dwvar_000593322_fit=regular&cgid=1101539#parentCategory=60418&nav=leftNav%3AToddler%3AToddler+Boy%3AHoodies+&start=19

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 13:45

Gatita My je měli a za mě teda byly dost naprd, protože se furt přetáčely, posunovaly a funkci neplnily.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 13:49

Pinot Noir 711990 Evaeva Mohučanka diky. Syn se nejak nechce rozlezt, mame kluzke drevene podlahy, tak se po nich plazi (a jak ma nevyhodnou perspektivu, tak dela blbosti, vytahuje se do stoje/kleku a pada). Mne to take prijde jako kravinka, ale kdyby to melo pomoci, tak nevaham. 

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 13:53

Gatita No takhle, sama bych si to asi nekoupila, ale dostala jsem je jako dárek a ocenila a pak často jako dárek dávala. Ale bylo to spíš něco jako toto.  Dávalo se to i přes tepláky třeba, ty kolena nebyly tak zrasovaný. 

Jestli to chceš na klouzavý podlahy, tak raději kup nějakej levnej provizorní koberec :-) nebo takový to pěnový puzzle, to mi doporučovala rehabilitační, když syn nechtěl lézt po čtyřech.