Evaeva neprodává to někdo na nějakém mimibazaru nebo fleru? To je celkem jednoduchý pletení.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Reserved, rikaji tam tomu pletena sala;-)
žluťásek to druhý:-)
continuity no přesně na to se ptám, pokud je to pro ty nadané tak nic pro mně a moje potomstvo:-( já se tím klasickým přístupem nenaučila nic, pochopím jen to co si můžu "osahat" a dostatečně ze všech stran ozkoušet a neustále opakovat. nemám vůbec abstraktní myšlení. a dcera ta měla na druhém stupni dobrého učitele a matika ji bavila, ale jakmile změnila školu tak to bylo fuč. synka baví geometrie a rýsování, má prostorovou představivost, ale jinak je na tom stejně:-(
Když už se tu shání to oblečení;) potřebovala bych staršímu koupit nákrčník, ale takový ten rolák s kouskem svetru, ne jen dutou šálu. Neviděli jste to někde. Mladšímu jsem pořídila v pepcu, ale sotva ho přetáhne přes hlavu, u staršího jsem bez šance.
Kupila som outlast.
Torrah To vypadá super !
viktorka_od splavu tak pokud jsi takový ten osahávácí typ, fungovat by to mohlo.
Dítě s prostorovou představivost i neumí matiku? To lze?
notna naše vnoučata jsou z toho úplně nadšená, mají to pátrání po ježíškovi
Evaeva máme tlustý pletený z hm (ta svetrová část je podšitá fleecem) a tenký outlast.
žluťásek Pinot Noir Podšité svetry jsem kupovala dceři od Topolina. V rychlosti jsem tam koukala a nějaké mají, ale velikosti nevím.
Torrah Ještě to studuji, ale asi koupím Zakleté Vánoce. To by mohlo mít úspěch, frčí u nás Harry Potter.
viktorka_od splavu nemám přímou zkušenost, ale přijde mi ta metoda právě geniální pro to osahávání. Kámen úrazu pak může bejt ten učitel nebo když dítě něco nestihne, nepobere, že mu to doma nevysvětlíš.
Ale zkus se na to kouknout, mně to přijde skvělý, zajímavý.
Karja jo, to je přesně ono. Akorát mají už jen růžovou. Asi to zadám mámě, jeden už upletla, ale nebylo to úplně ono. Napodruhé už to bude třeba dobré.
continuity uplně nevím co myslíš tím osaháváním, jako fyzicky? to spíš ne. a kupodivu je to jak říkám, fakt mu to nesepíná, já viděla to porovnání když se oba doma učili na příjimačky, ten od muže to tam prostě má no a ještě v té klasické kombinaci že mu nejde čeština
kdežto moje dítko naopak. a když jsem mu skenovala ročníkovou práci z jakýchsi řezů co si rýsoval doma - jo už jsem to vyguglila, mongeovo promítání - tak mi spadla brada že to fakt chápe a ještě ho to i baví
žluťásek vysvětlíš, zas to není žádná raketova věda. Necháš být na chvíli tu metodiku: za každých okolností na to prijit sám. A normálne mu to vysvětlíš. Takto sme celý víkend učili dite bilundske groše - ta starší to pochopila asi za deset minut. Mladší to trvalo cely víkend, ale dala to.
žluťásek zajímavý zní právě dobře. já nemám sicflajš, naučím se to co mě baví ale co ne do hlavy prostě nedostanu, kór teď :D no a takový vcelku jednoduchý rychlý počty bych dost užila v práci, hodně mě brzdí že mi to nejde
viktorka_od splavu jako myslíš počítat z hlavy?
continuity To by ses divila, kolik takových jsem měla na architektuře mezi spolužáky :o) Já myslím, že to často vznikne skrz špatného učitele, který dotyčného přesvědčí, že na matiku nemá hlavu. Ta prostorová představivost se znechucuje hůř.
Evaeva No je to.sice v klucicich, ale tezko rict, jaka to bude v realu barva!
continuity no ty jo, ale hrozně často na matkodiskuzich narážím na úkoly třeba z pátý třídy obyč matematiky, že si s tím rodiče neví rady a chtějí pomoct, jak to vyřešit.
Jak se takovej rodič popere se zadáním, kterýmu ani nerozumí a neví, co s tím.
(ačkoliv to možná není rozdíl, když nerozumí ani jednoduchý slovní úloze, ke který stačí trojčlenka)
Edit: Trojčlenka se asi bere později. Ale víš, co tím chci říct, žejo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí