Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:10
Reakce na notna:

žluťásek Pinot Noir Podšité svetry jsem kupovala dceři od Topolina. V rychlosti jsem tam koukala a nějaké mají, ale velikosti nevím.

​A kde se to prodává?

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:11

DruI no to musí být učitelem. Já třeba znala holku, která umela narysovat střih úplně od nuly, jakýkoliv, podle mír. A prý se vyučila krejčovou, protože ji nesla matika. No tak jiste.   

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:12

žluťásek díky, už ho mám v košíku. Teď ještě vymyslet, co si k tomu koupím já, aby se to vyplatilo:)

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:12

Pinot Noir urcite na mimibazaru.

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:13

Ríša dnes dostal od kamarádky k narozeninám mluvící přání, se zvířátky, celý večer jsem poslouchala, bůůůů, mnoho splněných snůůůů, haf haf haf, skvěle se bav, a další. Je to od Albi. Tak kdyby tu byl ještě někdo další, kdo nevěděl, 6e to existuje, tak dávám tip. Blbůstka, ale milá.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:26

Pinot Noir zato my jsme dnes potkali venku holčičku s autem na dálkový ovládaní, který teda dost okouzlilo i mě. Syn celej večer mluvil jen o tom, že Ježíšek teda přinese ten vlak, ale tohle auto si moc přeje k narozeninám

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:30

žluťásek Ríša dostal auto na ovládání teď, ale nechala jsem výběr na muži a trochu mě naštval, protože vybral auto evidentně pro sebe, nikoli pro čtyřletého. Jezdí děsně rychle,  ovladač má milion páček, no prostě úplně mimo. Ríša po autě na ovládání toužil, ale tohle jen posunuje rukama a já se těším, až si na něj Viktor sedne a uletí mu kola!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:38

Pinot Noir to co jsme viděli dnes my bylo úplně nejvíc skvělý. Hrozně odolný, oboustranný, takže když se převrátí, jede dál. Má gumový nafukovací kola, skvěle zvládá terén, můžeš s ním dělat různý kousky, přemety, jet jen po jedný hraně. Fakt wow.

Syn je teda i na tohle asi dost malej, holčička měla 6 let a fakt válela. Myslím, že náš by si s tím rád hrál, ale hejbal by s tím ovládáním nahodile, bez rozmyslu.

Je to tohle, kdyby někomu ještě chyběl dárek pod strom. Prej jsou různý modely v různých cenových kategoriích, něco umí i vodu a velkej terén, některý mají 2 baterky na střídání, tak moc jsem to nestudovala. 

RC extreme stunt

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:44

žluťásek ano, tohle tu děti v parcích mají a Ríša na to obdivně kouká. Ale to mi taky připadá ještě brzo, je to hodně rychlé. Měli jsme auto na ovládání kdysi, jako děti, a tam se přímo na tom autě přepínal režim na pomalý nebo rychlý, to bylo super, pomalý se fakt vlekl, ideálně pro maloše (a pro mě ).

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:44

To je zajimavy, ja si uvedomila, ze myho syna auta na dalkove ovladani vubec nebavi!! Pritom jich dostal nekolik, ale nadsene si s nima hraje jen kdyz je dostane a pak si na ne ani nevzpomene... To jeho starsi bracha byl z aut (jakychkoli) vzdycky u vytrzeni...

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:47

Pinot Noir já ho viděla dnes prvně a koukala jsem nadšeně stejně jak to dítě

Ale podobný pecky si necháme na později, až s tím bude umět fakt zacházet. Teď máme letadýlko s anténou na dálkový ovládání, umí to jen dopředu a dozadu a i s tím má ještě trochu potíž :) 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 23:04

continuity ne. myslim tim najit matematicky vyjadreni nejakyho vcelku jednoduchyho logickyho ukolu

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 23:06

žluťásek naučí se to, až to bude mít. Chce to právě praxi, muž komusi koupil RC vrtulník. No létali tím po hangáru půlku noční a málem ho rozbili nez se to naucili. A rozvíjí se tím právě prostorová představivost. 

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 23:07

viktorka_od splavu jako sestavit si rovnici? Vůbec nemluvíš řeči mého kmene

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 23:12
Reakce na continuity:

žluťásek naučí se to, až to bude mít. Chce to právě praxi, muž komusi koupil RC vrtulník. No létali tím po hangáru půlku noční a málem ho rozbili nez se to naucili. A rozvíjí se tím právě prostorová představivost. 

​Já myslím, že ne. Že se to naučí, až mozek dozraje do určité fáze. Pak samozřejmě zafunguje trénink, ale do té doby to prostě zvládat nebude, a nebude ho to ani bavit, pominu-li speciálně talentované děti.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 23:16

continuity myslím, že to platí pro starší děti. Že je na to teď ještě moc malej, nedozrálej.

A taky si přeci nevystřílím takový pecky ve třech letech :)

Haha. Pinot byla rychlejší

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 23:18

continuity jo a ty groše vůbec nechápu

Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 23:32

Jestli naše dítě bude po nás, tak shánim doučování z matiky nejpozdějc v první třídě

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 23:44

žluťásek groše jsou vlastne jinej, trochu podivnej, zápis dvojkové soustavy.  Pochopit to není zas tak složité, počítat s tím už chce trochu praxi. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 00:00

continuity až podle výsledků jsem pochopila, že má jít o dvojkovou soustavu a snažím se pochopit ten systém.

V nápovědě byly popsaný jen vztahy mezi Ag Bg Cg..., ale ne že se to má vyjádřit pak ještě pomocí těch jedniček a nul.

Zkoušela jsem to tady

Teď už tomu rozumím . Ale přijde mi mega hustý, že tohle je učivo pro 3. třídu, ty děti to poberou a počítají s tím. Fakt wow.