Ale co nepoužívám, milosrdně můj mozek vypne, aby se s tím nemusel obtěžovat a zapnout to zas dost trvá
presny!
Ale co nepoužívám, milosrdně můj mozek vypne, aby se s tím nemusel obtěžovat a zapnout to zas dost trvá
presny!
V globusu maji hubelino v akci![]()
rasaNori no pěkný. Za kolik a jaký? ![]()
žluťásek množiny, jo...tak ty mi taky nešly, už ve druhé třídě ![]()
žluťásek vsechny sady. Trychtyre za 499, 50 ks jen oblouky a kulicky za 800, sadu 85 za 1200 a tu nejvetsi okolo 2000. Vcera mi babi od muze pripomela ze nema darek pro starsi k narozkam ani svatku, tak dostane tu sadu oblouku at ji to da:)
rasaNori wow, super cena. Ale koukala jsem na stránky a v pražských pobočkách to asi nemají.
žluťásek taky ze jsem tam byla brzo rano to mizelo raketovou rychlosti. Chvili jsem uvazovala nad tou velkou sadou, ale pak jsem si rikala ze uz toho mam letos dost pro obe. Hloupe to ma ta starsi, narozky svatek a hned vanoce...
Hele a trojclenku se sipkama myslite takový to, jak se sestaví ten poměr, jakoze něco k něčemu se má jako něco k něčemu a z toho se sestaví ta rovnice? To jsme se učili na základce my, pamatuju si to a používám to furt, takže na mě si se vtupama o absolventech filozoficky fakulty, co neumej trojclenku, fakt nepřijdou
Se vsim ostatním jsem naprosto v loji, i když já myslím, ze v dobe, kdy jsem se to učila, jsem na to asi neměla pripravenej mozek, na vs jsem dělala zkoušku z nějakých základu logiky a pravděpodobnosti a když jsem u toho oprašovala zlomky, tak najednou to zas tak strasny nebylo
Potrefenáhusa jj, presne tyhle sipky ![]()
Nemá dakto Gruffalinku v slovenčine a bol ochotný predať? Nemusí byť top stav. Syn si ju veľmi želá na Vianoce a je nedostupna
. Vyvazim zlatom!
Tak já časem došla k závěru, že na Slovensku se trojčlenka neučila. Alespoň já ji tak, jak to popisujete vubec neumím, i kdyz prepocitat si recept na jiné množství zvládnu. ![]()
continuity učila, aspoň za mňa. Prišla mi jednoduchá ale teraz už by som to z hlavy nedala na prvý šup.
A priznám sa, že som vôbec netušila, čo je dvojkova sústava, idem si to naštudovať ![]()
Mrakoplas Česká je vám asi nanic? U nás ji měli v Levných knihách, až otevřou, můžu ti tam dojít. Ale leda by sis tam pak dopsala překlad sama, to bude asi ošklivý
Jinak toho českeho původního Gruffala jsem taky pořád nesehnala a už to vzdala. Kdo ho má, neprodá a já to chápu. Tak si ho půjčujeme pořád z knihovny. Ta knížka je fakt kouzelná.
žluťásek a jaký je rozdíl mezi původním a nynějším? My máme tu knížku se zvuky u babičky (její úlovek) a syn ji má hodně rád. Jen teda netuším, která to je.
Ty jo, vubec nevim,o cem si posledni.dve stranky pisete. Ty A-grose me rozplakaly uplne. Ja hrozne zapominam, musim najit nejakou praci, kde se to stava vyhodou....treba nejaky pasovani drog (nic nevim, nikde jsem nebyla:-D), ale legalniho. Tak jedine v ty statni sprave povysit.
Ja jsem treba na gymplu mela same jednicky, po nocich jsem nesprtala, ale ja uz si proste nepamatuju nic z zadnyho predmetu.
continuity já myslím, že tím, že jsi v matematice na jiné úrovni, tak ani nevíš, že trojčlenku umíš. Můj muž je na tom totiž stejně. Poprvé, když mně viděl tu trojčlenku použít, tak to dokonce ocenil, jak je to chytré ![]()
A ve škole ji určitě měl, ale vůbec si to nepamatuje.
Karja
diky, že v tom nie som sama! Ja už ani neviem nič z výšky, nechápem načo som študovala, keď som jak zlatá rybka!
žluťásek si milá, ďakujem! Ale už som ju našla na detskyantikvariat.sk tak dúfam, že to klapne!
žluťásek tak jsem si toho Sherlocka fakt namalovala jako množinu a vyšlo to! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.