Lilly_Ku určitě. Blbej učitel to dokáže zazdít, dobrej zažehne plamen.
My měli na gymplu matikáře výbornýho, ten byl tak zapálenej, úplnej prototyp, chodil v pracovním plášti celej od křídy, v náprsní kapse úhelník, při psaní raketovou rychlostí po všech čtyřech tabulích nadšeně vykřikoval a v rychlosti lámal křídy, ten mne úplně fascinoval a tu vášeň probudil 
Je teda pravda, že jsme na jeho hodinách sedávali vepředu tak čtyři a upírali zrak, zbytek ležel omdlelej v pozadí 
Ale taky jsem doučovala děti ze základek, ze středních a bylo fakt vidět, jak se na nich podepsalo, když jim nikdo nevysvětlil srozumitelně základy. Když jsme doplnili nějaký mezery, ty děti najednou začaly chápat souvislosti, chytily se a fakt hrozná radost, když najednou to začalo dávat smysl, přišly na řešení samy, jak je to začalo bavit. To není fakt o tom, že někdo na to nemá vůbec buňky. Aspoň trochu se to dá posunout vždycky.
Kluk propadal a měl jít na učňák, na konci jsme byli na dvojce a šel na průmku, nebo jeden úplnej loser, ten to už vzdával, ale pak mu ta matika začala jít, ve třídě začal bejt za kinga, začalo ho bavit se učit a za dva roky na střední se dostal na dvojkaře. To si považuju za takový záseky v ďějinách, že jsem třeba těm dětem změnila život.