A mam teda docela vtipnou stiznost, resila jsem dneska na zastavce pres mobil nejake pracovni veci, mala si spokojene zvatlala na slonika, a v tu chvili se mi pres rameno naklonila nejaka zenska a na baru sahla jaka ze je hezka. Tak jsem se celkem razne ohradila at na ni nesmatla, a dostalo se mi pouceni ze kdybych necumela do mobilu ze by to neresila...koukala jsem jak puk.
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori odhryzla by som jej hlavu, doslovne. Neznášam, keď mi niekto narušuje priestor, teraz mám úplne návaly zlosti z toho ako mi ľudia bez opýtania chytajú brucho (vrátane mojej rodiny, ktorá vie, že to neznášam...) a keby mi niekto bez dovolenia chytil dieťa...No...v tomto samonasieracom období by asi nepochodil dobre ![]()
DrowRanger Ja jsem jeste navic pes na myti rukou. Takze tam si uzije I moje rodina a kamaradi. Asi vic nez jednou na navstevu neprijdou asi. Ja mam jeste takoveho akuratniho svagra, jakoze poradek, hygiena, zdravi, atd atd., tak uz si delame legraci, ze dite budeme pujcovat jen jemu:-D.
Karja nejvíc ze všeho mě dralo, když lidi ochmatávali ty roztomilý malinkatý ručičky.. který si samozřejmě mládě okamžitě potom narvalo do pusy. na každýho sem řvala ať mu na ty ruce nešahá:D
Karja ja zas v tomto smere asi budem pestovať imunitu, ruky si síce umývame, ale máme doma psa, čiže o nejakej 100% hygiene nemôže byť reč (ale zas čítala som niekde, že deti, ktoré vyrastajú so psom majú lepšiu imunitu a bývajú menej choré, asi kvôli tomu bordelu čo domov nanosí).
DrowRanger já zase nevím z jakýho důvodu kdysi četla o případu chlapečka, se kterým maminka obcházela doktory že není něco v pořádku, páč mu neskutečně páchlo z pusy... nic se nenašlo, ale nedala pokoj až se konečně přišlo nějakými výtěry na to, že dítko mělo pejska se kterým dosti úzce soužilo a v tlamce, teda pardon, v pusince mělo stejnou mikroflóru jako ten čokl:DDD
Prosim vas nemate nekdo v Praze na pujceni kocarek nebo pripadne nevite, kde na chvili (cca mesic) pujcit? Dodavatel mi prodlouzil cas dodani, jine obchody taky vybrane, na to vybirat jiny uz nemam moralku. Jako melo by se to teoreticky stihnout, ale kdybych treba rodila driv, tak jsem namydlena, potrebuji se uklidnit zaloznim resenim. Pritel rika, ze kdyztak koupi na bazaru a zase proda, ale to je hrozny opruz, to se mi nechce absolvovat.
Jeste nam pred barakem namalovali modrou lajnu, o ulici dal uz neni, trvale bydliste v soucasnem najmu nemame a se svistem teda.rozhodne potrebujeme parkovat blizko. Majitelka bytu s tim urcite bude mit problem. Ach jo, no jsou to samy otravy, nic podstatnyho, ale otrava navic kazdopadne.
Karja S kocarem neporadim, ale podle NOZ mate na prihlaseni trvaleho pobytu pravo, takze se nenechte odbyt.
DrowRanger Aale psi, bahno, a snad I slepicince na dvorku mi nevadi. Mne vadi nemyte ruce z MHD nebo jinych verejnych prostor, to je proste heges.
Karja jak píše Meri, s trvalým bydlištěm není žádný problém, pokud máte nájemní smlouvu tak se prostě přihlaste - nic jinýho k tomu není potřeba
MP Meri Jo mame, to vim. Ale takova zbytecna treci plocha, jakoze my ji o tom informujeme, ona rekne mne se to nelibi, my rekneme smula a je to takovy cely blby. No treba majitelka prekvapi, ale nemam ten pocit.
Karja imho jí vůbec nic říkat nemusíte.
Karja Jako těžký alergik si dovolím poznamenat, že za celý svůj život jsem v alergologické čekárně nepotkala Roma... Nemají vůbec alergie, takže bych to s tím mytím rukou a čistotou obecně nepřeháněla
.
viktorka_od splavu Nejsem právník, ale tímhle bych si nebyla tak jistá... Myslím, že dohoda mezi majitelem a nájemníkem je nad NOZ.
viktorka_od splavu To uz me taky napadlo, ale pry se to dozvi:-D.
999 Mas pravdu a taky si to myslim, ale pres ten bordel z MHD se proste nedokazu prenest:-D.
999 taky nejsem právník, ale poslední dobou jsem pár takových situací řešila a jsem si tím poměrně úplně jistá
navíc majitelce tím nevznikne žádná újma takže nevím o co jde..
Samozřejmě pamatuju ještě předchozí úpravu kdy se to hodně řešilo, protože byl problém přihlášeného z bytu pak dostat pryč. ale to jsou doby hoodně dávno minulé ( i když paní majitelka je může pamatovat a tím pádem to v ní třeba ještě může vzbuzovat nějaké nelibé pocity)
Karja to teda úplně jistě nevím, ale řekla bych že pokud nepracuje na evidenci tak nedozví.
viktorka_od splavu To tedy je.
Pokud je ve smlouve neco, co je neni v souladu se zakonem, pak je vždy zakon vic, nez smlouva. K prihlaseni TP staci opravdu jen donest najemni smlouvu. Na majitele to prakticky nema vliv a zadna cesta (krome toho zmineneho znameho na evidenci), jak by se o tom dozvedel, me nenapada.
MP Meri Tak tedy nevím, proč tu přede mnou leží formulář z úřadu, který musím jako majitel nemovitosti vybavit úředně ověřeným podpisem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.