Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 10. května 2018 21:46

711990 No já jdu odpoledne do jeslí pokaždé s myšlenkou, že tentokrát už mi určitě řeknou, ať už nechodíme 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 10. května 2018 21:48
Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 10. května 2018 21:48

Gatita My bylo toho našeho kluka taky líto, aspoň, že jsme se dohodli, že holky nepřišly, protože jim to doma zatrhli.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 10. května 2018 21:50

Gatita To s tím vyhazovem z MŠ zní strašidelně, to musí být nějaká blbost.

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 10. května 2018 21:51

711990 Pinot Noir 

Netuším, ale asi z toho do zítra zešedivím.

Tipuju to na potíže s adaptací, i když chodíme už od září a problémy nebyly (když nepočítám úplný začátek a pak návraty po pauzách - nemocích a prázdninách). Poslední měsíc ho tam vodí manžel a je to horor, syn prý hodně brečí a vzteká se a vydrží mu to dlouho.  Tomu věřím, pohodář to není, ale stejně se mi to nezdá, protože je normální šikovné dítě, dobře se vyjadřuje, je dost samoobslužný a nikomu neubližuje.  Tak tam zítra jdu já a pevně věřím, že je to nějaká kachna.

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 10. května 2018 21:54

Gatita Urcite to bude nejaka dezinformace a domluvite se treba na docasne zmene predavani ditete nebo neco podobneho. To neni zase takovy problem, aby jo ,,vyloucili,,. To bude dobry!

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 10. května 2018 21:57

Gatita mám dojem že chlap někdy nedokáže vystihnout tu pravou chvíli kdy je potřeba ustoupit a utěšit, přitlačí moc na pilu až dítko zhysterčí a už to nejde zpátky. jestli je přístupnej poradě zkusila bych jít s nimi a pozorovat, jestli ne tak možná bude potřeba to změnit. a neboj, "vyloučení ze školky" nebude myslím tak jednoduchý:-P

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 10. května 2018 22:19

viktorka_od splavu no,podle smlouvy to myslim jde,kdyz je to dite fakt problemove.ale to si predstavuji treba tak,ze se snazi vypichnout oko ostatnim. To ale neni nas pripad, u nas jde spis o ubrecenost, syn je dost citlivy a nemusi vetsi kolektivy,nicmene doma uz byt nemuzu. Doufam,ze je to jen tou zmenou,ze ho vodi muz,ktery je prave take velmi citlivy a se synem jsou na sebe hodne napojeni,tak se treba nejak vzajemne rozlitostnuji.zitra si to prohodime a promluvim s ucitelkami.ach jo.

Offline 711990
18319 příspěvků moje polička 11. května 2018 06:45

Pinot Noir to se ale budes bat az do maturity, to je normalni

Gatita drzim palce! treba je to jen synovo zbozny prani, tak to tak prezentuje;)

Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 11. května 2018 07:11

Gatita Nedavno jsem videla rozhovor s pedagogem Markem Hermanem a mluvil i o zralosti deti na skolku. Pry se to pozna podle toho, jak se dite chova, kdyz rodic odejde. Pokud si jde normalne hrat a komunikuje, tak ok, pokud se uzavre do sebe, tak blby. Jinymi slovy, pokud dite dela sceny pri prichodu do skolky, tak to nemusi znamenat, ze do skolky jeste neni zraly. Takove deti si casto po odchodu rodice jdou klidne hrat s ostatnimi. Ty sceny delaji, kdyz citi z rodice nejake pochybnosti o tom, jestli by melo chodit do skolky nebo tak. Mozna je tatinkovi kluka lito, ten to citi, a tak to zkousi, jestli tatinek nepovoli...

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 11. května 2018 09:15

nenavidim cizi deti!!! kdyz delaji kraval jen co jsem uspala mimino!!!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 11. května 2018 09:21

rasaNori za par let budou ten kraval delat tvoje deti 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 11. května 2018 11:13

rasaNori Jo jo, na to si moc dibře vzpomínám, jak jsem ty uječené parchanty nenáviděla! Teď nejvíc ječí a piští ten náš 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 11. května 2018 11:18

Tak už vím, jak to vypadá, když někdo "jí, jakoby týden nejedl". Polívka měla být pro tři lidi na dva dny, ale zmizela v tom drobečkovi během dvou dílů maxipsa Fíka. Po týdnu CRP vylítlo, tak konečně dostal antibiotika. Šest nocí s horečkou přes 40°, to byl teda záhul. A byl to pneumokok, děda se nakazil a právě se nachází na JIPce se zápalem plic.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 11. května 2018 11:23

Pinot Noir  Tak hlavně, že máte jasno v diagnoze, může se léčit a ať se oba brzy uzdraví!

Syn měl týden po nástupu do první třídy něco podobného, přes týden kolísavě vysoké horečky, ale CRP celou dobu nízké, žádné extra příznaky, nakonec to byl atypický zápal plic, pro mě pěkně náročné období 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 11. května 2018 11:57

Gatita To je blbost, v MS jsem chvilku delala nejaky krouzky, byly tam takovy pripady, ze by je museli vyloucit skoro vsechny. Autista, deti z decaku...Tezko kvuli tomu, ze nekdo breci. To bude v pohode!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. května 2018 12:14

Pinot Noir 

Hm, pneumokok asi není úplně sranda v žádném věku, co? Tak ať jsou všichni brzy v pořádku. Takový vlčí hlad jsem u syna zažila po střevní chřipce, úplně jsem se bála mu dávat, kolik chtěl, aby ho nebolel žaludek...

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 11. května 2018 15:23

Pinot Noir tak držím palce obom, nech sú čo najskôr fit. Si ešte pamätám, ako sme bojovali s ním pri staršej každú chvíľku, pri mladšom to už u nás bolo povinné očkovanie.

Gatita tak som zvedavá, čo z toho vylezie, držím palce.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 11. května 2018 15:29

Pinot Noir na tebe si vzdycky vzpomenu v tom nasem blbakove, v kazde zahrade steka jeden cokl vedle druhyho, decka jecej, sekacky jedou, .... jak jsi tu kdysi psala ze si s kocarem jezdila jak na minovem poli:D

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 11. května 2018 15:31

Pinot Noir Tak at se oba brzo uzdravi, kluk s antibiotiky uz bhde zdravej hned a deda ho snad taky brzo dozene. Je to teda situace.

rasaNori Ja nesnasivala navstevy s detmi, treba v praci, obcas jsem z toho I odchazela s migrenou:-D. Nevim jestli z tech deti nebo maminek, no snad si na to vzpomenu, az budu chtit nekam lezt ja:-D.