Pinot Noir pokud je to opravdu horecka (tj pres 38C), tak 6 dni je na beznou virozu uz opravdu dlouho. vaha je ted ten nejmensi problem, hlidej, aby alespon pil.
Vše o těhotenství a dětech
Renusatko ja ti rozumim, mam deti blizko u sebe a tak od 1,5 roku je to parada. ale mam pocit, ze to spis zavisi od usporadani v te puvodni rodine. se segrou jsme taky blizko, zrovna v puberte jsem vychazeli hodne dobre i behem VS, pak se to pokazilo az rozstehovanim + ona si vzala fakt divneho chlapa. ale to neni vekovym rozdilem, ale jinou povahou.
u nas doba kdy jsem kazdy jezdili na lyzich s jednou trvala asi 3 sezony a celkem mi to stacilo, ted muzou jezdit spolecne, starsi proste chvilku pocka a muzeme by spolu jako rodina nebo s nima muzu na lyze sama, kdyz je muz treba v praci (u chlapa to takovy problem neni, jednu si na kole/bezkach tahne a druha jede sama, to bych ja treba nezvladla). ja jsem za to rada, ze je to tak, jak je.
continuity Nurofen nebo Panadol to srazí, ale pak teplota zas vyletí k 39°. Pije naštěstí dost. Včera večer už jsem se zaradovala, že to snad končí, začal trochu jíst a u pohádky se smál, ale o půlnoci zas úplně hořel ![]()
Pinot Noir drzim palce, at je lip. uvidis, co rekne zitra lekarka, asi bych se ptala po dalsich vysetrenich.
Pinot Noir To znám. Mám hodně hubené obě děti a s tou váhou jsem to vždycky řešila, protože u žádné nemoci nejedli. To CRP se nemusí projevit u menších místních zánětů...třeba u zánětu dutin. Protože 6 dní tak vysoké teploty už na virózu opravdu nevypadá. Minimálně by měla klesat.
continuity Děkuju, vidím to taky tak, že budu vyžadovat další vyšetření.
Renusatko Jo jo, na hubených je to hned vidět, vím, že dlouhodobá horečka je problém a nejedení není hlavní průšvih, ale trápí mě to, i normálně má páteř jak pilku, nikdy neměl faldy, je to taková nudlička... Takže když přestane jíst úplně, je za chvíli jak Kostěj, všechno na něm visí, tepláky se neudrží v pase. Prostě smutnej pohled, fakt.
Pinot Noir ja mam deti hodne hubene obe, a mladsi je teda jeste hubenejsi. nakonec si zvyknes. a po dalsich par letech budes jeste rada, ze mu nemusis odpirat zmrzku po obede.
continuity Jo, to je pravda
Kamarádka má cvaldu, samý fald, ta má při nemoci odkud brát. Ale zase v deseti měsících ani neleze, je těžká a pohodlná. Ten náš je jak torpédo. Každý stav má prostě to svoje.
Pinot Noir Tak u nás 156 cm a 32 kg a 183 cm a teď možná tak 54, poslední váhu jsem viděla 52, tak před půl rokem. Teď už mi to raději neříká. Nesnášela jsem u nich hlavně střevní, protože to vždycky bylo potom bylo na dlouho, než zase trochu jedli. Jak píše continuity alespoń nemusím řešit případnou sladkost nebo u staršího to, že si po cestě městem koupí kde co.
Renusatko Fíha, tak ti jsou hubení :) Ten náš to má po tátovi, v naší rodině jsme byli vždycky tak nějak přiměření, ani tlustí, ale ani vychrtlí. To muž byl takovej chvístek. Dnes by to do něj ovšem nikdo neřekl ![]()
Pinot Noir Tiez som pri chorobe nestastna aj z tohou, ze neje. O 2 mesiace bude mat 2 roky (to uz?!), a neviem, ci bude mat tych 10 kil. Mame doma nutridrinky od gastoentrologicky, tak aspon tymi mu doplnam energiu.
Dneska můj pětiletý syn vyžadoval po své šestileté sestřenici sex výměnou za červené autíčko
Co to je, mu vysvětlil brácha, který se to dozvěděl od spolužáka v první třídě
Já chci zpátky svoje chlapečky!!!
Pevně jsem doufala, že poté, co jsme vyřešili odkud se berou děti a k čemu jsou vložky, bude chvilku od takových věcí pokoj.
brrr a jak jste mu vysvětlili odkud se berou děti, když neví, co je sex ? ![]()
Jedeme s mužem v módu, kdy vysvetlujeme hned jak se ptají. Protože pak jim to vysvětli spolužáci a o to příliš nestojím.
Pevně jsem doufala, že poté, co jsme vyřešili odkud se berou děti a k čemu jsou vložky, bude chvilku od takových věcí pokoj.
![]()
continuity Maminka s tatínkem se mají rádi, spojí se buňky a mamince vyroste v břiše miminko, sex tam nemá místo
Hele, tohle zjišťovali asi v pěti, tak jsem to moc nerozebírala. S tím sexem dneska to bylo jak "blesk z čistého nebe", nikdo se nikoho na nic neptal, ani nezjišťoval a my jsme se nechali ukolébat klidem (a on to byl klid před bouří
).
brrr no a neptali se, jak se ty bunky dostali k sobe, nebo-li jak se dostane do bricha to miminko?
starsi je tohoto razeni, ac je jinak hodne logicky uvazujici, nektere otazky proste nikdy nepolozila. tam nekdy pomaha trochu predbihat udalosti. vek nehraje roli, vetsinou je u toho i mladsi a zadny naruseny dusevni vyvoj nepozoruji. nekdy si k tomu prisadi, nekdy jenom posloucha.
je dobre si uvedomit, ze kdysi cela rodina spala v jednem pokoji a deti se rodily i tak, pripadne se ta hospodarska zvirata parila zcela bezne (dnes k videni v zoo). normalne jim rekneme, ze delaji mladatka.
k vlozkam jsme pravda jeste nedosly, mam telisko a nemam tim padem menstruaci, takze je doma vubec nevedu. uz jsem je na to nejak pripravovala, ale teda nemaji to tak okoukane jako by asi mely normalne - ze jsou tam pro zenu i nejaka omezeni.
mozna proto, ze moje mama to resila knizkou, ja jsem zastance, ze tyto veci je nejlepe vyresit jeste pred pubertou, kdy se tolik neostychaji a alespon trochu daji na to, co rikaji rodice.
jinak k tem sexualnim tematem: deti se ve skole ucily, ze miminko ma na hlave fontanely, kde kosti nejsou spojene, aby se, povazte, mohlo lehceji narodit. tak jsem se zeptala, jestli jim tedy pani ucitelka rekla i kudy se to minimko rodi, kdyz je tam malo mista. tak pocitam, ze se to deti doskolily ve skole nejak samospadem. ![]()
continuity No, tak jsme si večer promluvili na téma sex a mám pocit, že zítra to ví celá školka i škola
Já jsem spíš pořád překvapena, že tohle téma přišlo na přetřes. Oba je to nějak nezajímalo (teď už jo) a kdyby to starší nepřitáhnul ze školy, tak by asi ještě nějakou dobu bez znalosti tématu vydrželi.
continuity A to miminko tehda se mi nějak podařilo obkecat. Ono to bylo docela vtipné, začala jsem to obšírně vysvětlovat a starší mi oznámil, že myslel, že miminko vzniká spojením buněk. Pak z něho vypadlo, že si den předtím prohlížel s tetou encyklopedii a na téma tam narazili.
brrr v klidu, kdyby na to nebyli zrali, tak to odignoruji i v te skole. jelikoz to resi, tak zrali jsou. ze pouci deti ve skolce je porad lepsi, nez kdyz tvoje dite bude pouceno spoluzakem. to nikdy nevis, co z toho vyleze.
oni navic porad to pohlavi maji na stejne urovni jako treba traveni. o hovinkach se nima bavis pocitam normalne. takze toto je pro ne podobne. ten nadech zajimavosti tomu dava prave to, ze je jim jasne, ze dospeli jim neco taji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.