continuity Uvidíme, jak se to vyvrbí
Staršího stejně nejvíc zajímalo, kdo platí to kino, když pozve holku na rande (lakomec jeden).
Vše o těhotenství a dětech
brrr no tak to jste vzali hezky od podlahy. doslo i na ten sex?
continuity A jo, došlo. Ale chovali se jak banda puberťáků, tak nevím, co jim v hlavičkách ulpělo. Asi si budou muset dát repete s tatínkem.
continuity Coze s teliskem neni menstruace? Ja jsem x let zadnou antikoncepci neuzivala a dneska mi doslo, ze pak budu muset zacit. A vuubec se netesim, ja zadnou nebrala ne, ze jsem chtela deti, ale ze mi (nam) zadna nevyhovovala, ale uz se na ty ,,prirozene,, postupy nebudu moci tak bezstarostne spolehat jako driv:-D.
Karja byla jsem na tom podobne, ale po druhem diteti jsem mela nocni mury ze cekam dvojcata
tak to fakt uz chtelo nejake spolehlivejsi reseni.
mam to hormonalni, uz podruhe, muj gynekolog to bez hormonu ani nedoporucuje. jsem teda pry chodici reklama, ale nez si to cele sedlo, trvalo to skoro 3/4 roka ruzneho spineni, cyklus mam, mesicky ne, idealni stav. akorat se mi blbe odpovida, kdyz chce vedet neurolog, jak moje migreny koliduji s cyklem.
Muhehe, to jsem si vzpomněla, jak sexuální výchova probíhala u nás. Ledva jsme rozum začali brát, tak jsme vyfásli nejrůznější vědecké publikace, doprovázené i nejmodernějším stylem výuky, totiž mluveným slovem na elpíčkách. Po poslechu tohoto jsme byli detailně vzděláni ve spojování buněk a vývoji embrya, potažmo fázích porodu... leč já jsem i v poměrně vysokém věku (protože si to dodnes živě pamatuju, tu nejistotu) naprosto nechápala, jak/podle čeho se pozná že se narodil kluk nebo holka - to se jako určuje při narození? namátkou nebo podle přání rodičů? ![]()
MP Meri Na lezení v těhotenství se používá celotělový úvaz. Já teda těhotná nelezla, tak nevím, jak je to pohodlné a jestli by to bylo vůbec vhodné na ferratu. Možná rasaNori ? Já jsem nedělala zhola nic, žádný pohyb nebo sport, ačkoli předsevzetí byla, protože sportuju, a ne málo, celý život, ale teď můžu říct, že i bez pohybu v těhotenství jsem přibrala 7 kilo, porod i rekonvalescenci zvládla rychle a dobře, na skále jsem byla poprvé přesně v osmi týdnech dítěte a teď lezu líp než kdykoli předtím. To jen kdyby tu někdo měl nějaké výčitky, že je v těhotenství neaktivní. Jinak všem pohybu schopným upřímně blahopřeju a trochu závidím :-)
brrr Jak máme toho puberťáka, tak v 15 začal víc chodit s 13ti letou kamarádkou. Jelikož mu bylo 15, tak manžel tak prohodil, že by si s ním chtěl promluvit o sexu a syn mu říká ...Ok, co potřebuješ vědět?
continuity Preco nedoporucuje nehormonalne? U mna prichadza len to do uvahy, ale momentalne nie je na trhu.
continuity a co znamena ze cyklus mas a mesicky nie? Ovulaciu by si nemala mat, tak premyslam, co z cyklu zostava ![]()
letfenixa protože je nespolehlivé. Navíc prave zvyšuje krvácení a další komplikace.
olivieraa ovulaciu normalne mám, preco by nie? Je tam len progesteron a malinko, takže posobi viac menej lokálne na vystelku v maternici.
Ve druhé třídě mně dal spolužák prstýnek a já jsem z toho byla dost let ve stresu, že si ho budu muset vzít.
No já byla v otázkách sexu dost opožděná.
Dneska můj pětiletý syn vyžadoval po své šestileté sestřenici sex výměnou za červené autíčko
Co to je, mu vysvětlil brácha, který se to dozvěděl od spolužáka v první třídě
Já chci zpátky svoje chlapečky!!!
Pevně jsem doufala, že poté, co jsme vyřešili odkud se berou děti a k čemu jsou vložky, bude chvilku od takových věcí pokoj.
![]()
Pozor, ono to má hooodně volné pokračování (když už jsme předvčerem probírali vedle sexu i randění). Včera ve výtvarce pozval náš prvňáček k nám domů dvě slečny (tipuju je na 7.-9. třídu), dokonce kvůli nim uklidil a pak byl zklamaný, že nepřišly. Čeho se ještě nedočkám. ![]()
Pozor, ono to má hooodně volné pokračování (když už jsme předvčerem probírali vedle sexu i randění). Včera ve výtvarce pozval náš prvňáček k nám domů dvě slečny (tipuju je na 7.-9. třídu), dokonce kvůli nim uklidil a pak byl zklamaný, že nepřišly. Čeho se ještě nedočkám.
To je skoro až dojemné :) Časem se to otočí - syn jedné známé zval také domů slečny, vždycky aspoň dvě současně. A nejen že neuklidil, naopak je zaměstnával domácími pracemi, které měl uložené od rodičů...
Tak syn asi bude vyloučen ze školky
Zítra tam jdu a doufám, že manžel jen špatně slyšel.
Gatita Proč?
Gatita coze, to snad nejde ne?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.