VVážně je to moc krásné miminko, ať vám dělá velkou radost.
Vše o těhotenství a dětech
marieu my odrážedlo (a helmu) taky z neobyčejně, i kolo tam plánuju vzít. Sympatický e-shop.
MPLee úplně hotoví už z ní zůstanete navždy ![]()
dzizisketa přesně tak!
marieu to vypadá moc dobře, děkuju za tip!
MPLee fotku jsem nestihla, ale moc gratuluji k holcicce, at je zdrava a vesela a dela vam jen radost ![]()
MPLee moc gratulujem
a tiež by som ju chcela vidieť, nestihla som, ešte na chvíľku dáš fotku prosím, nech sa môžem pokochať?
No, nelepší se to. Dnes mi to trvalo jenom čtvrt hodiny ![]()

Pinot Noir na me to prislo uz v noci
vcetne hlasek smerem na dite "nech me na pokoji" a "proboha to nemuzes jit spat?"
ale teda v noci mi to moc vtipny neprislo, uz 4. noc sem spala jen asi 3 hodiny rozkouskovsny do 30min useku.
MPLee Blahopřeju.![]()
Hodně zdraví oběma! Taky jsem bohužel nestihla fotku.![]()
711990 úplně rozumím.
Mně to taky moc nepobavilo, protože moc dobře vím, že když je ráno konflikt, nechce pak jít do školky. A stejně jsem se neudržela a vyjela na něj kvůli blbosti a o hodinu později jsme tu pak měli samozřejmě scénu zahrnující ležení pod stolem s napůl navlečenými kalhotami a trikem kolem krku a řevem, že nechce do školky
. Plus zvonění ve školce, protože už byla zamknutá.
Pinot Noir jezis to je hrozny, zvlast kdyz vis ze to proste prijde a uz s tim nic neudelas
U nás dneska dítě vstalo zadkem napřed. Ale manželovi se to povedlo zachránit závodem v oblíkání, ufff. Bylo to ale hodně na hraně, měli jsme kliku.
Mockrat vsem dekujeme, jsme z ni uplne hotovi. Muz si holcicku moc pral, uz ho ma omotaneho kolem prstu dokonale
Cekani se vyplatilo
aby ne ![]()
Jestli mi ještě jednou někdo řekne, ze dite se má naučit usinat v hluku, tak mu fakt fyzicky ublizim ![]()
By mě zajímalo, jestli ten dotyčný to umí. Já v hluku mám dost problém, taky mi vadí světlo...
Potrefenáhusa nas mladsi chlapecek potrebuje na usnuti taky ticho, hlavne po obede. Dokud fakt poradne neusne, staci prelet mouchy za oknem a je zle. Takze se dcera boji, ze s narozenim mimina bude konec odpolednimu spanku a vecer bude boj.
Potrefenáhusaja u takovych rad nechapu proc jako by se to dite melo ucit... Spankova hygiena je dost dulezita, tak proc ji diteti schvalne narusovat odmala
A taky by mne zajimalo, jak si radcove predstavuji ze to dite naucim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí