MPLee no ta je nádherná! Gratuluju!
Vše o těhotenství a dětech
MPLee je krasna
. Tak ať je i zdravá a hodná.
DrowRanger Tak ten rizek je na cestu nebo prvni den nez se zmapuje teren, kde se da co koupit;-). Lepsi rizek v kapse nez hladovej den prijezdu;-)
MPLee ta je dokonalá. gratuluji.
MPLee Gratuluju ke krasne holcicce! ![]()
MPLee No ta je!
Gratuluju.
MPLee gratulujem, krasna je ![]()
MPLee Gratulujem ![]()
![]()
!!!
Chtěla bych se poradit - malá bude mít narozeniny a vzhledem k tomu, že stávající kolo je jí už malé, je volba jasná. Ale moc se v tom nevyznám. Poradíte mi prosím? Bude to 20", chtěla bych přehazku a aby bylo lehké a trochu kvalitní. Jezdí na kole ráda a letos už i na malém kolečku ušlápla celkem solidní vzdálenosti, tak ať má už něco slušného.
To je krásná holčička, gratuluju!
MPLee nádherná holčička! Moc gratuluju! ![]()
MPLee Pánbůh požehnej![]()
Karja jo, je možné, že prišli trajektom, prípadne mali rezne zbalené v kufri :) Ja som zvyknutá baliť sa do príručnej batožiny, tak zo mňa možno slepá závisť hovorí, že si niekto dovolí zabaliť rezeň a chleba
.
MPLee gratuluju!
MPLee ale teda!
Ono se rika, ze holky si davaj s narozenim na cas, ze se krášlí, a u vas si dala zalezet, je nadherna. Preju hodne zdravi a radosti!
MPLee Krásná panenka, přeji úspěšné sžívání s miminkem a hodně zdraví.
DrowRanger Noo, ja letela s kufrem jen dvakrat, ale rizek ten jsem s sebou mela vickrat! Ja I na tydenni dovolenou k mori letela s prirucnim a rizkem s sebou. Jen ve Svedsku se mi to nevyplatilo, tam byla zacatkem kvetna takova kosa, ze jsem hned prvni den navrstvila na sebe vsechny svrsky co jsem si vzala s sebou:-D. A ano I do Svedska se rizek podival, ale kamaradka Nemka se tomu taky hrozne smala, taky to pry nikdy nevidela.
MPLee skromná gratulace, holčička je překrásná!
bram kupovali jsme Kubikes 20" a spokojenost na všech stranách. Stejně jako kdysi odrážedlo jsme ho objednali z neobycejne.cz, paní majitelka je velmi zaujatá, jsou tam recenze, srovnání...příjemný eshop. Každopádně rozhodně lepší, než Amulet 16", který pořizovali bez přechozího varování prarodiče.
Mockrat vsem dekujeme, jsme z ni uplne hotovi. Muz si holcicku moc pral, uz ho ma omotaneho kolem prstu dokonale
Cekani se vyplatilo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí