Garfie ;-) No ja rikam, to je proste neprokonatelny! O varici na kafe jsem nemela slyset, kdo bude tahat tu bagaz:-D
Vše o těhotenství a dětech
" ja viem variť všelijaké dobroty, koktaily, malinovky, jahodovky, černicovky, ..." ![]()
Karja já mám kdyžtak takovej pidivařič, nezdráhám se ho tahat s sebou pod skálu...to ta mokakonev zabírá o něco víc místa ![]()
To jsou samé výborné historky! ![]()
V kaviarni na Islande nas tiez obsluhovali Cech, bol tam na brigade.
My jednou jeli z Chorvatska a jen tak po cestě jsme se rozhodli, že ještě zajedeme na Plitvice. Takže jsme tam zastavili, koupili lístky, jdeme, jdeme a najednou zpoza skály vyjde proti nám můj kolega z práce. Ti zas pro změnu jeli do Chorvatska, a cestou se rozhodli, že se prvně staví na Plitvicích... no domluvit se, že se tam potkáme, tak se nám to nepovede ani náhodou, řekla bych. On netušil, že my jsme v Chorvatsku, já netušila, že oni taky jedou do Chorvatska...
A pak jednou na Krétě nahoře před vstupem do soutěsky Samaría se vybatolíme z auta a z autobusu, co zastavil kousek dál, vylezou Češi a mezi nimi můj pojišťovací poradce, u kterého jsem pár dní před tím ještě doma uzavírala životní pojištění. Stejný případ, domluvit se, tak se tam nesejdeme...
O potkání cizích Čechů kdekoli vůbec nepochybuju, Češi jsou národ cestovatelů a jsou všude.
Torrah myslim ze uz jsem psala, jak byla dcera s kamaradkou v Dolomitech na lyzich, a kouka takhle z lanovky dolu a tam muj bracha v zaveji hleda ve snehu mobil, kterej mu vypadl
vubec o sobe nevedeli a takhle se "potkali" neskutecny.. jo a ten telefon nasel!:-O
viktorka_od splavu Prozvonilas ho?![]()
viktorka_od splavu taky dobrá historka :)
Sweet Potato
sem se to dozvedela az pak
My byli takhle na Kamcatce 80km od nejblizsi vesnice u jedne sopky, kam jsme se horko tezko dostali...a vecer prijel specialne upraveny "bus" plny ceskych duchodcu. To clovek nevymysli.
Také jsme na pláži v Chorvatsku potkali známé z mého rodného města. A ve Francii jsme si s mužem stopli Čecha žijícího tam, na co jsme přišli až po chvíli, když jsem něco řekla muži česky ![]()
Tak hlásím, že z našeho překvapení se vyklubala holčička
. Vyvoláváni se nakonec nekonalo, večer před ním se rozhodla sama asi čekala na pěkné včerejší datum ![]()
Karja Co říká statistika, vyhrály jsme cenu prvního parfu miminka 2021?
MPLee Moc gratuluju ke krasne krasavici. Hodne zdravi a spoustu klidne prospanych noci.
MPLee to je krásné miminko
moc vám celé rodině gratuluji a hodně zdraví!
MPLee teda ta je krásná!
Gratuluju a přeju hodně zdraví a radosti do života
MPLee gratulace veliká! ![]()
...je kouzelná, krásná![]()
MPLee jezis to je krasny prekvapeni!!!!!
MPLee Krásna beruška ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí