Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 17:45

Mám pre syna všelijaké pracovné zošity, prvé kúpila moja mama, lebo veď s ním treba pracovať (kde sa v človeku berie potreba úplne všetko komentovať, kritizovať a riadiť už viac ako 50rokov ), nevadí, že dvojročný dostal prac.zošity pre vek 5-6 rokov, ja som prikúpila hlavne počas prvej karantény. Sem-tam kupujeme aj nejaké detské časopisy, ale v nich zatiaľ sme len čítali rozprávky. Až som koncom decembra kúpila detský časopis Malý Zajačik a úplne syna nadchol, celý ho vypracoval na jeden šup. A som si povedala, že mala by som so synom zaviesť nejakú pracovnú chvíľu, ale akosi nám vždy niečo do cesty vstúpilo, napr. sneh ,a dnes som vytiahla jeden z odložených a hodinu sme pracovali pri novom pracovnom stole. Pekné to bolo.

Ale syn nevedel tornádo nakresliť, mal by mu to Ríša ukázať.

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 18:06

letfenixa ja jsem taky nakoupila synovi na karantenu sesity. PPL nam je ma dorucit v den jejiho konce. Syna ty casopisy moc nebavi, ale nektere pracovni sesity trochu jo. Hlavne mu musim nakukat, ze to je treba az od sesti let (je mu pet), aby se hecnul a podival se na to. Koupila jsem nejake vyskrabavaci, to by ho mohlo bavit. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 18:49

Nemate nekdo ty barevne bodlaky bunchems? Potrebovala bych nejake baleni, kde je co nejvice tech velkych. Ja jim to I tak proberu od tech malych serepeticek, ale aby mi nezbylo deset kulicek. Na eshopech to moc nejde poznat pidle obrazku, co je male a co velke

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 18:50

Karja vy mate kocku, ze? Tim padem tohle dost nedoporucuju:D

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 18:53

letfenixa tornádo by ho naučil, ale jinak teda nenamaluje nic, kresba nebude jeho silná stránka

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 18:55

Sweet Potato tak to nemá vadu. Made my day

Tak jak tady jinak sypu z rukávu ty selankový výlevy s dětma v izolaci, dneska se to úplně nepovedlo. Vobě se mi v poločase rozbily. Dopoledne na pohodu s vycházkou do zásilkovny, cestou kávu s sebou a nějaký dobroty pro děti, pozdravily jsme dvě zarostlý kozy, který připomínaj spíš ovce v zahradě proti zdejšímu gymplu a na oběd jsem spáchala akorát rychlou rajčatovou s čerstvýma špagetama z košíku. Tentokrát jsem nešetřila cibulí, oliváčem ani solí podle nějakýho masterchefa z AU verze a spokojenost na všech stranách. Odpoledne ovšem nastal zvrat, když jsem obě vytáhla sáňkovat. Mladší zadrhly hlasivky v poloze "on" na "max" a tý velký jsme asi neudělali uši. Páč ta mě naprosto ignorovala. Pak jsem si řekla, že jsou asi přetažený a odtáhla je po hodině a půl dom, víc ostudy si tu nemůžu dovolit. Drahý naštěstí přijel z práce dřív, takže se jejich nevůle rovnoměrně rozprostřela na nás oba. Teď tady usrkávám ledově vychlazenýho Jägera a s obavami koukám na měsíc jak kolo, páč ty dvě sice usnou rychle, ale noc bude opět půlnočně divoká. Tak aspoň budem mít delší večer pro sebe

Offline notna
9470 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 18:57

KarjaTeda vím, že na to se neptáš a ani nevím, jestli je tohle úplně přesně to, co měla kamarádka. Ale varuju. Kamarádčiny holčičiky si tyhle lepící koule naházely do vlasů. A jak si je snažily samy z těch vlasů vytahat, tak to do nich ještě víc zašmodrchaly. Už je teď z toho veselá histroka, ale holky byly málem dohola

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 19:21

notna ouu... a to mají dcerky Karja docela dost vlasového materiálu...

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 19:36

rasaNori Jakoze to kocka muze snist nebo proc? Ony si s tim hrajou u bratrance, z pohledu vlasu zatim dobry;-)notna 

Offline notna
9470 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 19:49

Karja Ale ony jsou tvoje holky ještě hodně malé a máš je pod stálým dohledem, tak se omlouvám za plašení. S tou kočkou nevím, jak to myslí rasaNori , soudě podle vlastního dítěte bych se bála, že to bude mít kočka v kožichu

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:11

notna presne tak:) 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:41

Dneska me pobavil starsi chlapecek. Drzel mi prednasku o postupu, jakym policie snima otisky prstu z predmetu, treba z kliky ve vykradenym byte, a zakoncil to povzdechem Jo, babi, zlodeji to maji dneska fakt tezky!

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:44

Dneska jsem dostala těhotenskou průkazku, malé hezky vyrostlo a už mi není tak hrozně zle

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:46
Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 20:47
Offline Sweet Potato
40531 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 21:14
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 21:29

Kokoska

Rhaenys super, tak už môžeme gratulovať

Offline dorka
120 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 21:40

Kokoska dobrý

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 22:08

Karja to je príšernáhračka, urob, čo môžeš, aby si sa tomu vyhla, aj keby to znamenalo evakuáciu!!!!

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 27. ledna 2021 22:09