My mame hodne hladkou kratkosrstou kocku, na ni to drzet nebude;-).
slniecko Ale holky to maji moc rady, u bratrance si s pekne hraji;-). Ono to asi casem nachyta vlasy a chlupy a je to nechutny, s tim trochu pocitam.
Rhaenys Gratuluju ;-) Je zajímavé, že mi přijde, že na toto "těhotenské kolo" jsme tady momentálně jen my dvě, zato v mém fyzickém okolí i v ČR i v Rakousku je těhotný snad každý ;-)
Dobrou! 

Jen u nas se to klasicky vymklo.
Venkovni kocka Ben.
Skvělá série a Karja jako vždycky vede![]()
žluťásek Vcera spala v detske postylce, ale byl v ni desnej bordel, to jsem nemohla fotit ani nejlepsimu priteli. To je ta zmet veci za ni. Dite v ni nespi, tak je to odkladiste plus uz kocky postel. Kdyz ma sambo poledni pauzu, chodi se vychrupnout k nemu do pracovny, aby mela klid. Je to muj nejoblibenejsi clen rodiny, NIC po mne nechce
Ale vcera. Tchyne ma takovou klasickou hlasku ,,ze se nam to vymyka z rukou a deti nam prerustaji pres hlavu,,. Ted se nam navic uplne rozpada domacnost, dvirka od kuchynske linky mi zustaly v ruce, uvolnila se futra ze zdi (dobry wtf) a nejdou zavrit balkonove dvere, vsude drobky, pocmarany zdi...Ted do toho ty deti...., tak jdu s tim wtf pocitem do loznice a tam potkam v detsky postylce kocku, tak rikam sambovi ,,tak mi prijde, ze nam to tady nejak zacina prerustat pres hlavu. .
Karja
taky jsem si oblibila kocky.., ale bacha! jak si ted zvykly ze jsem doma, vyzaduji obed! normalne vriskaji u misek![]()
Ja skrz zatemnovacie závesy nič neodfotim ale všetky fotky tu sú ![]()
Karja my máme dětskou postýlku na vyprany prádlo a plyšový kočky, ty můžou neomezeně ![]()
viktorka_od splavu Nase chodi zrat k sousedum! Jako ty odpalej rachejtle, az se vodsud odstehujeme. Ted jin dvakrat nevyvezli popelnice, protoze jsme blbe zaparkovali a nemaj prohrnutou cestu k domu z toho sameho duvodu.
Spící dětičky jsou super!!
711990 Toník spí s hlavou narvanou v rohu, jako moje dcera!! ![]()
No a na téma online výuky. U nás změna, od příštího týdne mají celé dopoledne a učitelka nás výslovně požádala, aby při tom děti byly samy v pokoji, že jí osobně nevadíme, ale děti se chovají jinak a ona chce co nejvíc napodobnit školní výuku. Do teď jsem seděla někde poblíž svého LMD syna a občas napomenula....takže dnes pokus. Je úplně sám v místnosti...a já slyším za dveřmi jen hlášky typu: "Garfiejuniore, poslední varování! Vyřadím tě z online výuky, myslím to vážně...." To jsem na ten příští týden opravdu zvědavá...![]()
juhú, spacie fotky, ja sa neviem na syna vynadívať, keď spí (a nerozpráva) ![]()
Zeptám se dcery a dám ti vědět, myslím, že to brala všechno od výrobce postele
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.