dorka no vypadá to hodně sladěný a hodně pěkný..
Vše o těhotenství a dětech
Pavlena díky
, asi se to líbí i vnoučkovi, protože v ní od prvního dne spí bez toho, že by se stěhoval do ložnice do "velké " postele
Ty haranti jsou tak roztomilý když spí ![]()
Tady jeden vzorný, jsou mu 4 a pořád spí jak mimino s rukama nahoru. 
Spací fotky jsou krásné
. Oni jsou tak roztomilí, když neprudí
.
Dám jednu svou oblíbenou spací, už teda dost starou.

Jj, jsou všichni roztomilí ![]()
Ale vsichni zde na fotkach jsou roztomily moc.
Nas Marcel taky jen vyspava.Dneska si ho konecne pomuchluju.![]()

Taky uz starsi, trpaslicek vyklopeny z nositka ![]()

MPLee je nádherná
, jak ilustrace od zmatlíkový
a to psisko :)))
Pavlena Ty pleteny mantinely jsou ted hit,maji je skoro vsude, na fleru ti udelaji na prani. Jen nevim, jak se to pere.
LLOL, ten pes ![]()
MPLee ta je krásná
moora psisko je uražené, že fotíme taky někoho jiného a všechny fotky kazí ![]()
MPLee tohle je tedy vážně boží fotka, to je dokonalé komplet. Miminko si tedy už pořizovat nebudu, ale chrtíka možná ano
TTo mi připomnělo jednu naši podobnou 
Docela bych se bála, že ti větší psi, když se takhle vyvalují na zádech, to mimino drápnou. Mě kolikrát vlkodav dost škrábnul, když jsem si třeba vedle na gauči četla, když se protáhl, tu zadní hnátu natáhl metr daleko a dost velkou silou. To by malé miminko odletělo dva metry daleko.
mnum krásna a jedna od veci otázka
to pod ňou je prehoz na posteľ? Prosím prosím odkiaľ, ten by sa mi hodil.
Inak mladší spí bude takto zadkom nahore alebo vylezeny na nejaký vankúš/mňa/samba. Trochu ma to škrie, viem, že by nemal spávať na vankúši, ale on to robí od mala, keď nemá vankúš, nájde si dačo iné alebo dá aspoň ruky pod hlavu. Jednu dobu spával cez deň s hlavou na mojom bruchu, inak nezaspal ![]()

mnumťa je fakt nádherná, škoda, zr po mojich posledných nákupoch musím šetriť.
. Tak si ju aspoň uložím na neskôr :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí