Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dorka
120 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 19:28
Reakce na Zarinya:

dorka uvidime jak dlouho.

​Každý den, no spíš hodina, je dobrá .

Ale vážně, je krásný...

Offline Sweet Potato
40531 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 19:41

Jennyfor Tywogo! 

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 19:45

Jennyfor to byla pulka vyplaty, ne?

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 19:47

Jennyfor no dcerka husta..! Tak s odstupem jsou to dobry historky, ale v tu chvili...

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 19:47

Jennyfor předčítám to muži a ten říká, že to je dítě přesně podle jeho gusta.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 19:49

Sweet Potato No já už se asi rozepisovat radši nebudu, jakmile začnu vzpomínat, tak se rojí dalši a další celkem neuvěřitelné příhody. Fakt se divím, že jsme to obě  přežily. Já že neskončila v blázinci a ona v pasťáku. Jediný štěstí fakt bylo, že byla chytrá a nikdy si nezačala s drogami nebo nějakou blbou partou. A že žádnej průser nebyl tak velkej, aby jí to znemožnilo vystudovat. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 20:20

Jennyfor historky s odstupem jsou samozřejmě bezkonkurenční, nicméně mě jako matku jímá tíseň z každýho řádku. S tou svatozáří se nedalo vyjít ze dveří, ne?? PS: můj otec strávil v děství několik let v Mariánkách v 50. letech. Doteď tomu říká "divoký západ", líčil, že po lesích se ještě válely zbraně i munice po Němcích, ve městě regulérně existovaly klukovský gangy a tak. Ve svých 13 letech se přistěhovali s prarodiči do mé vísky- musel to být fakt sígr na místní poměry a do lavice zapadl se stejně laděným parťákem. Uvedl se vyhozením toalety do vzduchu, který zrealizoval vhozením a spláchnutím kusu draslíku ukradeného z kabinetu chemie těsně před zvoněním. Detonace nastala jakmile zapadl do lavicd ve třídě...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 20:39
Reakce na rasaNori:

Ackoliv u nas starsi chodi stale do skolky, a muz do prace a ja zajistuju catering pro sirou rodinu, taky uz jsme doma obcas na pokraji rozvodu. Naposled kdyz mel muz po trech dnech co tu nebyl nejakou pripominku k uklidu, a ze bych se mela naucit optimalizovat svuj cas, a ja na neho minimalne 10 minut jecela jak furie.MMyslim ze pochopil ze to nebylo prilis takticke... Kdyz tu mam obe, udelam malo az nic. Kdyz jen malou, tak jak se nudi, tak vymysli bud zivot ohrozujici veci a nebo se porad po me vesi. Uspavani mezi 7 a 8 si fakt uzivam, protoze mam takovy pocit ze mam padla:D ale desne mi chybi plavani se starsi, byl to jen nas cas. 

​Ono to taky nejde ty děti pořád jen odstrkovat, že musíš něco dělat. Taky dávám přednost šťastným dětem před uklizenou kuchyní. Tu může uklidit ten, kdo nebyl doma, když bylo potřeba utírat zadky...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 20:59
Reakce na Pinot Noir:

Mrakoplas uá, písničky! Náš zpívá pořád, zpívat teda umí a zná jich tolik! Ovšem původní texty jsou nuda, takže je do všeho potřeba namontovat prdy, takže Holka prdlooká, neprdávej u prdoka, v prdoce se voda se prdí, podeprdá tvoje prdy... Už to trvá dlouho, tak jsem okorala, ale vždycky, když jede po ulici na kole a tahle díla vykřikuje z plných plic jak strýc Pepin, tak se trochu stydím

​docitam a hele, v pohode, muze byt hur. Ja kdysi jela metrem a tam pani s holcickou, malinkou, nevim, tak tri roky? a ta si na cely vagon zvesela prospevovala pisnicku, ktera mela jedine slovo a to byla, pardon, pica :D Maminka cervena az za usima, ale neslo to proste zastavit a cely vagon se dusil smichy. No co, stane se, no :D 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 21:04

Zarinya frajer

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 21:05

nolita dekuju.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 21:15

Pinot Noir 

Dcera to má malinko pestřejší než váš Viktor. Vídáme se se 6 nejbližšími příbuznými, navštěvuje dvě domácnosti a chalupu. A je na ní hrozně vidět, jak si užívá, když zahlédne děti ve školce, když vyjedeme na procházku do města, na lidi se směje a předvádí se. Je to divný no. Snad to všechno doženou.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 21:20

dynda on to sice chape, ale z rodiny si nenese uplne stastny model, lepe receno u nich doma neexistovalo odpocivat kdyz nebylo neco hotoveho, zatimco ja si klidne ctu v neporadku a je mi to nekde. Ale pomalu se to lepsi:D

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 21:38

jinx

Ježiš, zlatá holka prdlooká teda!

Online Tabea
8169 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 21:39

Pinot Noir holku prdlookou jsem si dneska zpívala celý dopoledne a litovala, že v práci nikdo neumí česky, abych se mohla podělit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2021 21:52

Přišel mi e-mail, že únorový Puntík už má poštaUž se těším.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 22:02

Tabea

Občas se přistihnu, že si taky některé jeho kousky prozpěvuju. Je to nakažlivé

Online brrr
12371 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 22:04

Pinot Noir Náš starší uměl ve třech letech, kdy šel do školky, jedinou písničku - Traktor od Visáčů 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 22:30

Zarinya ten je

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 22:55
Reakce na Potrefenáhusa:

Myrtila cely dopoledne v čekárně?

​No, a to jeste, kdyz jsem tam to dite po asi hodine a pul cekani kojila, vylezla sestra a povida, ze na tenhle zakrok nemuze byt najedenej, ze ted budem muset pockat. To jsem fakt nepochopila, co si mysli, ze tam asi budu cely dopoledne delat s kojencem, a hlavne proc mi to nerekla predem