Karja Kočku v kočárku říkáš?![]()
Vše o těhotenství a dětech
mnum jé, to je super. Doufám, že bude i v trafice...
mnum pěkně ses snažila! To je lednové číslo?![]()
tv diky
unorove. U obalky se zase snazila dcerka, uz je odstrizena ![]()

Nejely tady nedávno bizarní předměty při usínání? Tak u nás to byla lampa..

mnum díky!
U nás je to proti proudu, nejmladší kousek se nějak rozbil a spát nechce. Dává prý asi 3x denně 30 minut a dost, tím pádem je za chvíli v bdělém stavu protivná a mamince tečou nervy. Kdo by to dítě neznal, možná by i koupil :)

Teda ty děti a zvířata ![]()
![]()
![]()
Všichni jsou tak krásní! Úplně mě zamrzelo, že jsem tak stará a další miminko mít nebudu :)
Kokoska teda to je roztomilé děťátko ![]()
Pinot Noir hele, to je 2 vteřiny před tím, než se to čelíčko začne krabatit, dolní ret třást a ohrnovat a vypukne řev :)
Ale jinak jo, je to taková panenka, když se s ní člověk zaobírá, tak je milá. Jenže matka musí taky něco dělat a brala by to delší spaní . Byla od kluka zvyklá, že spával 2 hodiny v kuse a mohlo se vedle něj střílet, to je takový medvědí spáč.
tv To synchronizovaný spaní!![]()
Pinot Noir hele, to je 2 vteřiny před tím, než se to čelíčko začne krabatit, dolní ret třást a ohrnovat a vypukne řev :)
To není možné ![]()
Je kouzelná. Prudilové musí být kouzelní, vždyť jim to zachraňuje holý život ![]()
Kokoska moje deti v tom období, keď boli malí a spali ešte tri krát denne, spali tiež len pol hodinu, max trištvrte. Niekedy uspavanie trvalo dlhšie ako spánok, jak ja som to neznášala!
Pinot Noir Tys na to kápla. Proto má moje dítě tak roztomilej kukuč a dlouhý řasy.![]()

Len krásné miminko! ![]()
Člověk sem pár dní nejde a tady takových hezkých miminek a dětí ![]()
Dnešní rozhovor s devítiletou:
A: Napsala jsem jí přes zprávy. To je něco jako what app, víš? ![]()
Já: Pamatuju doby, kdy zprávy měly jen 160 znaků.
A: No to mě se tam v pohodě vejde. (jenže její zprávy obsahují 1 - 3 slova a kvůli jednomu sdělení jich pošle třeba 5)
Já: Celé sdělení se muselo vejít do 160 znaků, včetně mezer, takže jsme psali bez mezer a oddělovali slova velkými písmeny.
A: dlouhý pohled (nepoznala jsem, zda to je šok nebo lítost)
Lamicka podle mě vůbec nepochopila, o čem mluvíš ![]()
ale já už to dělám taky, i když píšu normální sms, napisu to klidne do tři krátkých
Ty spici miminka (i nespici) jsou všechny úplně kouzelný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí