DruI nějaké moje větší běhací ambice syn naplní asi až letos, ve třech a půl. Do teď to bylo spíš popobíhání, i když na podzim výletě v zookoutku v Chuchli nám málem sjel až dolů![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva No ono to popravdě s dcerou vždycky bylo a pořád je spíš na intervalový tréning. Chvilka sprintu, aby se mi neztratila z očí a pak půl hodiny zkoumání zajímavého klacku/kamene/čehokoli dalšího, co se dá vnutit mamince, aby to nesla ;o)
DruI já čekám na jaro, abysme to vyzkoušeli, ale zatím se zdá, že se mu líbí, když rodič běží;)
711990 do jara vyroste a pak ti ujede, jen počkej;)
A ja na toto stále čakám, motorka, odrážadlo, bicykel, a nič, stále je pomalý, až teraz s kolobežkou to vyzerá, že možno sa naša pozemná rýchlosť zvýši
Pinot Noir uz som sa chcela dávnejšie spýtať, a ty tie dopr.prostriedky potom nesies domov a späť, alebo to môžete nechať v škôlke?
letfenixa můžeme to tam nechat, zamykám to tam cyklozámkem ke stojanu.
Simvás, co byste mi poradily jako bezpecne napichovatko pro rocni dite?
Ja ho dost nechavam prasit rukama, on ma fakt zdravej vztah k jidlu a sni cokoli v jakemkoli skupenstvi a jakoukoli metodou... Ted tu na nej ale koukam, jak mi matla po kuchyni kousky chleba s pomazankou a lip by se mu to jedlo nejakou vidlickou. Mame nejakou plastovou (chicco), ale ta je na dve veci, protoze je uplne tupa. Pak mam kovovou dezertni, ktera je zas ostra az moc, s tou ho nemuzu nechat si hrat. Tak kdybyste mely nejaky tip![]()
Gatita máme tuto sadu z DM, docela se to osvědčilo. Hroty kulaté, ale napichují docela dobře.

Gatita syn jí normální dětskou nerezovou vidličkou. U tchýně mají plastové příbory z ikei a vidličky jsou dobré, lžíce jsou celkem na nic.
Gatita Já teda dávala normální vidličku, nějakou nejmenší, co jsme doma měli. Chvíli používal ty bambusové, ale to jsem rychle zavrhla, na to nic nenapíchnu ani já.
Pinot Noir ty samé máme i my, taky doporučuji. Čtyřletá dcera doteď někdy používá, pak má ještě jeden dětský příbor. S dospěláckou vidličkou mám pocit, že si vypichne oči.
Gatita máme tuto sadu z DM, docela se to osvědčilo. Hroty kulaté, ale napichují docela dobře.
těch máme taky několik sad
. Jen teda ta lžíce je celkem mělká..
Tabea ano, lžíce se vlastně vůbec nepoužívá, ta je zase lepší ze sady z Tescomy. V té je ovšem vidlička hodně ostrá, tu bych ještě mladšímu nedala.
Diky za tipy. My nejake kovove detske vidlicky mame, neco z dm, jednu dokonce nejakou znackovou, ale ty jsou tak bezpecne, ze moc nenapichuji. No holt se s tim bude muset naucit, no![]()
Tabea tu vidličku používajú aj naši ale kto vymyslel tu plytku lyžicu pre deti, ktorým z nej polovica jedla stejne vypadá a tak im na nej neostane nič
. Lyžica tiež leží ladom.
Gatita jednu takú bezpečnú máme aj my, tie hroty sú snáď pol centimetra, to sa nedá ani pri najlepšej vôli
My dostali tenhle příbor Skiphop, pro to roční dítě mi přišel úplně dokonalý 
K těm odrážedlům...tuhle na cyklostezce dvě prťata tak cca 3 roky, na odrážedlech docela jeli. Běželo jsme s mužem, tak právě říkám, hele to by byli i parťáci na běh. ![]()
Gatita ročnímu bych taky dala tu skip a hop. Ty z DM jsou možná pro o něco většího...a řekla bych, že mají tupější hroty.
Gatita pouzival takovou plastovou, co jsem meli z HM. A ted mame detskej pribor od Zwilling a ten je dokonalej, s tim najednou ji mnohem lip.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí