Gatita náš používal od mala dezertnú. Nikdy sa nezranil, prišlo mi, že tá "rýchlosť", ktorou šiel k ústam bola na to príliš pomalá
.
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger naši kluci to strkají všude možně, jen ne do huby, takže z vypíchnutých očí mám opravdu strach.
Pinot Noir dynda myslite toto? To by melo byt stejne vysoky, tj pro deti od 80cm
Jsem pitomá, včera jsem koumala, jak si vzpomenout, jak byl velký syn, když na enduru jezdil. Dneska mi došlo, že ho teď právě máme kvůli dětem ve dvou velikostech, to menší zabavila dcera, když určitě ještě neměla 80 cm. Tak jsem koupila i to větší, i když syn už mohl jezdit i na trochu pokročilejších vehiklech, jenže byly boje.
dynda :D no ja myslim ze Tonda ma asi kratky nohy, po mamince....:D
711990 sara ma male enduro, v botickach na tom jezdi jak drak, ale jen v ponozkach to ma ponekud nekomfortni. Vysku ti nereknu, moc vysoka neni, nema byt po kom:D ale je mnohem vetsi strelec nez starsi, ve vsem je napred![]()
Pinot Noir tak to je fajn
Ha, teraz som mala dole reklamu "Chcete zabavit deti?" A ja som čítala "Chcete sa zbavit deti?" ![]()
letfenixa odpoveď je Áno a Áno!
Pinot Noir Artur berie stolovanie veľmi vážne, s vidličkou a jedlom sa nehá aby som mu to asi náhodou nezjedla
.
dynda já snad taky budu muset koupit tu motorku ještě jednu
. Oni se furt rvou. Richard by se mohl odrážet koleny, ale nutně to pořád potřebuje. Ale musí být úplně stejná nejspíš, protože modrá určitě jezdí jinak než červená!
Pinot Noir my máme tři! venkovní a jednu malinkou, která je doma a co myslíš? Rvou se taky
Pinot Noir sara ma 17 mesicu a mame doma 1 enduro, jedno funny wheels, jednu plastovou motorku vetsi nez to funny wheels, a 2x cosi jako first bike. Taky mame doma 4 kocarky! A stejne se harpyje perou o cokoliv.
Pinot Noir motorka nám snad bude stačit jedná, ale vidím to na nákup druhého odrážedla
Pinot Noir nám niekto ukradol zo spoločnej pivnici našu ružovo-fialovu, ošúchanu, mnou farebnymi nálepkami vylepšenú, takže len vďaka tomu na nej syn už nejazdí
V rámci lockdownovych aktívit som vymyslela upratovanie synovych kníh - utretie od prachu a zároveň som ich spočítala. Takže máme 108 kníh pre jeho vek (a mladší), z nich tak 5 sme ešte nečítali.
Máme právě to menší a větší enduro stejné barvy a aspoň o to se nervou. Vypadají asi dostatečně stejně.
My budeme muset mít dvakrát snad všechno! Jako o něco se řvou, o něco ne, ale fakt dorůstají do věku, kdy potřebují stejné věci... A třeba tepláky a trička je aktuálně dělí dvě či jedna velikosti, takže to se taky dorostou...desny
letfenixa Tyyy Joo! Já se u tohodle vlákna vždycky stydím, protože já teď dětem nic nečtu, ani je cíleně nic neucim, prostě to nějak nedávám. V pondělí jsme byly u kamarádky a ona si s velkou malou tak krásně hrála, pořád si něco kreslily, já jsem byla cestou domů úplně div ne dojatá, protože mi došlo, že se jí nikdo takhle nevěnuje, možná asi tchýně, ale tu vidí jednou za tři týdny. No tak mě to mrzelo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí