Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 03. února 2021 18:08

Mrakoplas tento kusok som mam z usa a napriek tomu ze je tam aj polyerster tak je to na omak prijemne a neskriabe. ja sama neznesiem pichlave materialy a dietatu by som to uz vobec nedavala. kym bol syn mensi tak mal bavlnene body s motylikom ale ako dvojrocny velkac chodiaci mohol aj v obleku paradu robit

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 03. února 2021 18:15

Mrakoplas my měli taky skejt, ale šel používat jen v kombinaci s hlubokou korbou, jak se nasadil sporťák, neměl se starší čeho držet. Což nám při nákupu nedošlo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2021 18:35

Mrakoplas já skejt taky brzy sundala, myslím, že tak od dvou a čtvrt jsem ho nepoužívala. Už před tím jsem ho brala, jen když jsme spěchali. Hrozně se mu to líbilo a chtěl pořád vozit, ale od těch dvou a čtvrt jezdil na odrážedle spolehlivě. Právě mu nechci ukazovat ani to, že by se třeba mohli do kočárku vejít oba, už bych ho ven nedostala:)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. února 2021 18:35

Pinot Noir on sa držal korby? Náš madla ale zavádzal mi tam. My sme skejt zdedili, podľa mňa ku kočíku moc nepasoval. Keď sa držal malý, už sme nemali kde stať a držať sa my. Inak často na ňom len sedával :)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 03. února 2021 18:35
Reakce na Pinot Noir:

Mrakoplas my měli taky skejt, ale šel používat jen v kombinaci s hlubokou korbou, jak se nasadil sporťák, neměl se starší čeho držet. Což nám při nákupu nedošlo

​aha.... a já už se těším že jak bude krtek ve sporťáku, tak dám skejt a můžem jezdit ma větší výlety... 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. února 2021 18:39

Sairon tak záleží od kočíka a od skejtu. My sme mali taký, čo bol strašne ďaleko od kočíka a syn sa nezmestil do vnútorného priestoru madla. Neviem to lepšie napísať

Edit. On ten Brio/Britax má špecifické madlo tak asi to bude dôvod

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2021 18:41

Mrakoplas to se ti muselo fakt blbě jezdit, my měli takový, že syn stál mezi madlem a korbou. Se sporťákem jsem to už nepoužívala, ale sousedka jo, a nějak to šlo. Ale je fakt, že ona měla takový se sedátkem.

Edit: syn se někdy držel madel na straně, když jsem měla přes korbu slídu.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 03. února 2021 18:42

Mrakoplas

My máme jiný,nevím název, byl nejlépe hodnoceny na heurece.  A příšerka teda stojí mezi korbou a madlem.  Ale vím že kamarádka jezdila s nějakým skatem u valca, ale to už chce mít to dítě otocene po směru...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2021 18:43

Sairon my na větší výlety brali "kolo", dost se nám osvědčilo, tři byly strašímu v listopadu a to léto před tím zvládal výlety tak do osmi kilometrů.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. února 2021 18:46

Evaeva Sairon našla som fotku kde je aj "medzi" ale to musel byť otočený ku mne a stál tak na hrane..(ach aký je tam ešte malý!)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2021 18:47

Mrakoplas to naše bylo mnohem blíž, ale muselo se poštelovat, myslím, že jsem se chvíli dohadovala s mužem, že to blbě přidělal;)

edit: já žádnou fotku syna na skejtu nemám, fakt jsem se snažila jeho používání omezovat

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. února 2021 18:52

Evaeva toto sa dalo tiež stelovat a čo pozerám fotky na webe, tak býva pripevnené o zvislé tyčky ale ja tam žiadne nemám :D preto je tak ďaleko. Podľa mňa nie je kompatibilný s týmto kočíkom. Inak bol super, je to bumprider, bol stabilný a uviezol aj mňa . Ja som aj kočík aj skejt podedila, tak mi bolo ľúto kupovať ďalší, tak som to chvíľu vydržala. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. února 2021 18:54

Evaeva ťa zimná fotka je asi posledná, potom sme ho zrušili. Len na začiatku bol nutnosť, syn mal 2 roky a 2 mesiace keď sa mladší narodil, nezvládal chodiť dve hodiny kým sa mladší vyspal a na odrážadle mu to ešte veľmi nešlo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2021 18:55

Mrakoplas to je jasný, já měla od půjčený od švagrové

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 03. února 2021 19:03
Reakce na Sairon:

​aha.... a já už se těším že jak bude krtek ve sporťáku, tak dám skejt a můžem jezdit ma větší výlety... 

​To asi záleží na kočárku a skejtu. U nás to i šlo, ale nebylo mu to pohodlné. Teda se sporťákem proti směru to nešlo, po směru zas přes něj neviděl. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 03. února 2021 19:57

My meli skate, akorat mlade odmitalo chodit posleze a vsude se chtela akorat vozit. A navic jak byl podzim a zima, tak ji zacala byt kosa a byla protivna akorat. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 03. února 2021 20:00

A ted jak na tu fotku koukam, tak tu mikinu a vestu ma ted mala, a na tehle fotce ma starsi tak 20-21 mesicu. Ze by byla mala tak velka? Mozna se to sepralo?

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 03. února 2021 20:01

Já teda měla se skatem opačný problém než většina z vás, první jízdy na tom vydržela jen pod hrozbou fyzického násilí, pak už stačily jen úplatky, ale jezdila na tom nerada, jen nezbytně nutnou dobu, takže jsme ho po pár týdnech schovali a teď trochu doufám že na jaře s vidinou větších zážitků jej vezme na milost.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 03. února 2021 20:05

Já si chodím do dětského vlákna někdy zavzpomínat, posledně ba spací fotky, třeba. A teď jsem si vzpomněla, jak jsme byly s holkama vyzvednout skate ke tříkolce BabyJogger z druhé ruky. Velká měla necelé 3 roky a i když jsem jí ještě před narozením malé trénovala na chození pěšky, protože "kočárek bude potřebovat miminko", nebyla prostě chodící typ. Vůbec. Dojít na hřiště ani ne půl km bylo za trest- pro všechny zúčastněné. Takže jsem si záměrně vzala kapesní nůž, balík hned před zásilkovnou rozdělala, krabici vyhodila do tříděnýho odpadu hned vedle, přidělala skate, velké se rozzářily oči, když pochopila a vypadlo z ní "ty jsi moje nejoblíbenější maminka na celém světě"

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 03. února 2021 20:09

marieu my velkou na chuzi dost cepujeme, samo ze pozitivne, protoze je ocividne lenoch po me:D takze skate je schovany uz dlouho, zato ted se oteplilo na odrazedlo pro mensi a na kolo pro vetsi a na kolobezku pro me