Pinot Noir si povedz, že koľko prídavných mien pozná ![]()
Minule som si vypočula 'idem si dať jablkové sušienky', sustanie sáčku, 'davam si jablkové sušienky', chrumanie, 'dal som si jablkové sušienky'. Tak aspoň vie správne časovat.
Pinot Noir si povedz, že koľko prídavných mien pozná ![]()
Minule som si vypočula 'idem si dať jablkové sušienky', sustanie sáčku, 'davam si jablkové sušienky', chrumanie, 'dal som si jablkové sušienky'. Tak aspoň vie správne časovat.
My taky pokročili ve výtvarnu, ale na talent malého fénixe a minimalenge to ještě nemá. (Na body je napsané "handsome!
)

dzizisketa začať sa musí!
Pinot Noir skoro jako u nás, rozumím ti a soucítím, je to o nervy. Současně uznávám, že argumentačně je na tom Ríša
u nás dnes ráno úspěch, sám snědl snídani, aniž bych ji do něj musela cpát. Dal si totiž narozeninový malinový cheesecake a jak to mají naši kluci s malinami, jsme tu už určitě probíraly.
dzizisketa náhodou handsome výtvarník, a to soustředění ![]()
Malenge hezká rodina sněhuláčků, malý je šikovný
všechno nejlepší ![]()
mnum děkuju!
Karja máme boží variantu domácích samolepek, co nedelaji binec. Sleduješ můj insta účet, nebo ti mám dát fotky sem?
Malenge vse nejlepsi, moc ti to slusi:D
Malenge taky máme dnes dort, bohužel bez malin, tak jsem zvědavá, z jakého důvodu bude úplně nejedlý ![]()
Jinak ta jeho obava, že mu snad budu nabízet jídlo, je už vtipná. Dnes jsem použila nějaký přípravek se včelím voskem na nábytek (když má přijet ta ségra
), hrál si na zemi zády ke mně a najednou čuch, čuch a prý, cítím tu něco, co mi nechutná!
![]()
žluťásek sleduju, ale nechodím tam. Mrknu se l.dekuji
Malenge Krásné přání a všechno nejlepší.
Malenge
to je krásnej obrázek!
A všechno nejlepší!
cítím tu něco, co mi nechutná!
ale pravdu má, leštěnka na nábytek by mi asi taky moc nechutnala ![]()
Malenge
nejlepší dárek
Evaeva rozhodně, dokonce mi ho i zabalil, do papíru, který vybral v obchodě s mužem, zářivě růžový s bílými srdíčky ![]()
Nedávno sme si tu písali, koho dieťa akú veľkosť nosí. Tak som zabudla napísať, že minimálne Pepco a Lupilu majú rozdiel v chlapčenskej a dievčenskej veľkosti. Syn nosí 104 chlapčenské oblečenie a 110/116 dievčenské.
Podarilo sa mi kúpiť rastúcu stoličku s dierami na stupatko až úplne dole na bazosi za 45€ od pána z nášho mesta ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.