letfenixa Emi Malenge děkuju za postřehy, musím to promyslet. Mě by se líbilo vybudovat tam tělocvičnu jako má emi, ale to bohužel nejde. Do toho nevelkého pokoje se toho musí vejít dost. Nejvíc se bojím, že budou dostávat nějaké telecí nápady typu skočit z žebřin na stůl.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka
kůň v mlze... To je skoro jako slon v chřestýši..!
Evaeva Všechno je součástí těch žebřin, takže od to zabírá jen cca 80x80 cm. Ale pravda je, že to chce trochu volného prostoru kolem sebe (aspoň 1/2 metru na každou stranu), aby se to dalo využít.
Emi máš nějaký odkaz nebo fotku? Možná by se to vlezlo.
letfenixa dnes som si na teba spomenula. Poobede, keď už ma začala bolieť hlava z neustáleho prívalu slov staršieho, som ho požiadala, či by nemohol byť minútu ticho. "Maminka ale nemôžem byť potichu, veď to mi nebude rozumieť!"
Pavlena hele, já bych snad za nějakej manuál i byla vděčná, bylo by se čeho držet. Takhle na to jdu tak intuitivně a narazím vždycky na něco nového. Takže to akceptuju, jenže příště se objeví jiná nástraha.
Já abych si to psala do notýsku sama: lepek ne, laktoza ne, cukr a nic sladkého ne, k pití voda, nekoukat do očí, nemalovat zvířátka, nedržet za ruku, nešeptat před spaním, neučit paci paci, leporela od Lady fuj, jeho ilustrace jsou jen ve 2D....
A tak já pořád doufám, že se to tak nějak obrousí, sedne si to.
Dcera do 38 prohlašovala, že děti nechce. V žádném případě. Ok, její právo, její volba, nikdy jsem s tím nepolemizovala, nikdy se neptala, mrzelo mne to, ale já respektuju svobodu rozhodování každýho. Postavila si sama dům, uzpůsobený pro singl život bez dětí, brali jsme to, jak to je.
Pak láska jako trám, mě se ten její sambo taky moc líbí, chlap, na kterého je spolehnutí, pracovitej, umí skvěle vařit
, a když u toho dcera není, tak si s ním i dobře pokecám
Takže po roce se nad miminem začalo uvažovat.
No a pak se jim to povedlo na první pokus, asi i dcera byla trochu zaskočená, ale hned zas vzala pevně vśechno do svých rukou a nastolila svůj řád. Myslím, že je z dcerky úplně vedle, ale jak celý život hraje tu tvrďačku, generála, tak z tý pozice ustupuje jen pomalu. Ale u tatínka jsem tam viděla náznaky, když se maminka nedívá, tak rozmazluje
je to takový dobrosrdečný dvoumetrový medvěd.
Tak třeba za pár týdnů, měsíců, až nebude tahle blbá doba, třeba to pak bude úplně normální, budeme se častěji vídat, nebudou se mi jí třeba bát svěřit... musím tomu dát čas.
Hádajte, čo je to?

Jennyfor jako, snad to nevyzní blbě, ale dcera mi opravdu přijde trochu jako asperger.. No a ty pokyny, když se odmyslí jídlo, tak je to jakoby výchova malého aspergera, možná to dceři přijde správný, protože pro ni vyhovující. Tak naštěstí tohle se výchovou vnutit nedá a vnučka je zřejmě z jiného těsta. A je ti nakloněná, to je super. Navíc si to časem líp sedne, nejpozděj s druhým dítětem.. ![]()
JankaM Já si to dovedu představit jako maturitní písemku, ale my takové úkoly taky nedostávali.
Sweet Potato Já bych brala Oněgina a Molea, to by se psalo samo....Jinak v té době jsem hrozně četla Saroyana, ale Tajemství karet neznám, takže těžko říct....(dceři se to líbilo, ale ta zase ještě nečte Saroyana :-))
letfenixa Automat na strašidla? ![]()
Jennyfor Ješzmtě k té barvě očí, taky jsem myslela, že hněda je dominantní. No, tak já mám hnědé, muž zelene a kluci jeden modré a druhý zelené ![]()
brrr musím ze zeptat kámošky genetičky. Měla jsem za to, že modré může zplodit zas jen modrooký... ![]()
Pavlena ne, dva hnedooci můžou mít modrooky dite (byt je hneda dominantní, tak to jde), ale naopak to nejde, dva moodrooci nemůžou mít hnedooky
Jennyfor fotku jsem bohuzel nestihla. Kolik ze ted male je? Jak to tvoje povidani ctu, je mi tebe i vnucky trochu lito. Nekoukat do oci, nemazlit se, nebroukat, nehladit rucicku, to zni drsne. Je videt, ze mala ten kontakt potrebuje a hleda ho, snad se aspon tatinek necha zlomit. Snad az mala povyroste, budou ti ji vic pujcovat bez toho dozoru a budete si spolu uzivat. Moc bych ti to prala.
letfenixa mme to pripada jak ilustrace "brezen, za kamna vlezem" ![]()
Nekoukat do oci, nemazlit se, nebroukat, nehladit rucicku, to zni drsne.
mne taky, já tohle cejtim a dělám uplne opacne, kontaktu co nejvíc a vždyť po tom zachycenym pohledu se to dite chechta a komunikuje ![]()
letfenixa platicko s tabletkami ktore maju zabit zle breberky?
Je to krasne. Zavidim deti co kreslia, moju to vobec nebavi, jedine cmaranice a krizik a do nakresleneho slniecka dokresli oci, usta a nos. Inak kresli ,,same hlouposti" - tak to hovori ona sama, nikdy to od nas nepocula, neviem ako to vymyslela...
Sweet Potato ted bych si vybrala Shakespeara a Manon, v tech 14 vubec netusim. Cetla jsem, co mi prislo pod ruku, ale byly to uplne jine veci, nasi meli spis klasickou knihovnu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí