Jennyfor uaa me je blbe jen to avokado vidim:D ale vnucka krasna, to zase jo![]()
Vše o těhotenství a dětech
před pár dny jsem zjistila, že jsem měla při pětileté prohlídce oběhat nějaké doktory, no teď po roce a čtvrt jsem našla tu žádanku
Mám to nějak dodatečně řešit? U doktorky jsme od té doby byly asi 5x a nevzpoměla si.
Jennyfor je krásná. Úplně mě dojímá ten popis, jak se chce mazlit. Taky mám doma mazlivou holčičku, když usíná, potřebuje "silně obejmout" ![]()
rasaNori proč? Mne avokado nic nedela, sním klidne cely a rada. Tak zas malá si to bere sama, tak si to asi zkoriguje?
Jennyfor Nádherná!
Mulen zadanky expirujou? Mam se stresovat jeste vic? Zavolala bych asi na to dozadane pracoviste a zeptala se.
Jennyfor holcicka je moc krásná!
cekala jsem holej beton a barevny puzzle přitom maj!
Potrefenáhusa Mně to teda taky přijde divný. Sama bych zvládla klidně 3 avokáda bez problému, ale takhle malýmu dítěti bych dala jen max. pár kousků. O preventivním vyhýbání se lepku, laktóze apod. nemluvě.
Potrefenáhusa protoze po pulce avokada mi byva spatne od zaludku, a prislo to celkem znenadani. Tzn. kdyz vidim na fotce rozkrajene tolik avokada, nedela mi to dobre. Nikde nepisu ze vnucce J. z toho ma byt nejak spatne...
Len já píšu o řase, pro dite se mi to zda taky moc, navrch monotematicky a vynecháváni skupin potravin zbytecny, ale na porci pro dospelyho nic spatnyho nevidím. Ale tak po vysvětlení, ze ji je po avokado špatně, jo, to chápu
Potrefenáhusa A růžovou sponečku!![]()
Asi je vám jasné, co si dítě vybralo![]()

Potrefenáhusa tak ten beton je pod tou pěnovou podložkou. A to je taky jeden z mála ústupků, prozatímní koberec aspoň v místě na hraní nebude.
Sweet Potato
já nepsala, že jsou úplně proti barvám, jen ty hrací pomůcky musí být podle nějakých pravidel, kterým já právě úplně nerozumím.
A v oblíkání holčičky dcera tak asketická není, malá má náušničky a nosí doma i šatičky.
Jen je pro mne ten systém, co ano, a co ne, nepřehlednej. Takže vždycky nějak šlápnu vedle. Kdyby to bylo přísně bio a z lokálních zdrojů, bylo by to pro mne srozumitelnější, než bio a přímý dovoz Španělsko.
Tak se zdržuju všech připomínek a když chci něco donést, na všechno se ptám.
Sweet Potato onegin byl Rusak a adrian mole ![]()
hned v závěsu Jane eyre a malé ženy, ale ty si myslím nevybrala
Pinot Noir šikovnej ![]()
Jennyfor
ta je roztomilá! a veka jí jela asi víc než to avokádo ![]()
Jennyfor Nádherné dítě!
Gatita existujou, nějké ORL to bylo myslím. Asi teda zavolám.
Potrefenáhusa To opravdu ne![]()
Tak moc děkuji za komplimenty vnučce
moje zásluha to ale není.
I když hnědé oči má po dceři, ta po mně, a já po tátovi. A ten bůhví kde je vzal, všech pět jeho sourozenců bylo modrookých. Jsou u nás jen v téhle linii, bratr má zelené po mámě a jeho děti taky. Syn má modré. A přitom by ta hnědá měla být dominantní ![]()
Ale i jinak se malá teď hodně dceři podobá, když byla v jejím věku.
Jen jsem se chtěla trochu pochlubit cizím peřím
a jdu to smáznout.
Sweet Potato Kdo chytá v žitě a My děti ze stanice Zoo nebo Běh o život a Hunger Games?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí