Allysa pno by mozna stacilo vypadnout z Kobylis, no
Ale proste me ten kontrast jak se muzou deti realizovat v horach a na P8 dost drtí.
Catherinne no on muz chce nejpozdeji na duchod urcite do hor, jenze to se prave asi protne s tim, ze deti budou na stredni... je to cele slozitejsi i vzhledem k bydleni (komfortni velky byt vs 160 let stara roubenka kde se topi jen drevem...). To si uz musime vybojovat sami...
Evaeva ja v Praze byt nechci, ale zase branit detem ve stesti taky ne. Treba tu objevime zakladku, ktera bude tak skvela, ze mi to ostatni nebude vadit tolik. Jinak taky dost bojuju s mimoskolni logistikou - vodeni do skoly a zpet, na krouzky... tam si to obehaji samy, tady v miste naseho bydliste urcite minimalne do 3, spis 4 tridy ne.
Prarodice mame pouzitelne jedny, moje rodice, ale ne v ramci pravidelneho vodeni na krouzky nebo pravidelneho hlidani kazdy tyden. Kdyz je potreba, prijedou hlidat i na hory.
Jako je to opravdu cele slozitejsi a na dlouho, ale rada bych proste mela nejake reference i na skoly v Praze, at se muzeme rozhodnout co nejlepe