letfenixa ja tipovala skritky ve skrini, ale mezitim je uz zahada rozresena :))
Vše o těhotenství a dětech
Kokoskajj, loupežník je nejlepší, v košili po nebožce :)
Nas maly trochu silhavy polarnik

Kokoska To je kulíšek :)
Kokoska Krásný miminko!![]()
Evaeva Máme něco podobného jako tohle, ale asi z insportline, jen tam teď mají jiné doplňky. A dají se koupit jen žebřiny a pak postupně přidávat tu horní hrazdu a další doplňky.
OliveOyl To je úkol pro princeznu Máňu?!![]()
Ona je mala takova usmevava, vetsinou v dobry nalade, ale jecet teda taky umi. Sousedí jednou zdi s bytem dcery a jednou rvala tak, ze vnoucek v tom druhym byte pry bezel za svou maminkou a rikal Maminko neboj se!
Kokoska no to je ![]()
Kokoska Krásná :-)
Kokoska to je krasna holcicka :)
Malenge S těma očima je dvojí problém. Zaprvé, když mám dítě na klíně a koukáme si do očí, tak je to moc blízko, takže se tím kazí zrak. ![]()
A za druhé, dlouhý oční kontakt způsobuje v dětech úzkost, neklid, noční děsy.
Vždycky takhle na mne něco vybafne a já nevím, jak reagovat. Hádat se nechci, neodporuju, ale té malé v očích vidím spíš rarášky a už se dokáže i různě tvářit, opakovat po mně mrkání, špulení, při mým koulení očima se smála a ukazovala, ať to dělám ještě. No tak to je taky blbě, učit děti grimasy, bude se pak prý šklebit i normálně.
(babička vždycky říkala: neškleb se, zůstane ti to, tak tam vidím možná kořeny
)
No a ten Lada, to byly ty nejobyčejnější starodávný Říkadla, ještě po dceři jsem měla doma. Takový to Karlíku, Karlíku, dobrá kaše na mlíku... nebo Kalamajka mik mik mik...., tak tam prosím jsou ty ilustrace ve 2D, co odporují realitě a ty říkačky už jsou taky úplně mimo, nikdo neví, co je Kalamajka.
Jo a ještě mám zakázáno mluvit velrybí řečí. To nám šlo taky dobře, já zahoukala jak z Hledá se Nemo a to dítě to úplně perfektně opakovalo. Já zahoukala dvakrát, dítě taky dvakrát, já jednou, odpověď taky jedna, pak zas obě dvakrát, no šlo nám to jak sehranýmu týmu. Tak jí nemám učit blbosti, bude to pak dělat někde venku.
Jako fakt doufám, že to moje velký dítě časem přestane bejt tak škrobený, všechno brát tak vědecky a že si to s holčičkou ještě užiju.
Sweet Potato Moudrá kniha povídá něco o koštěti, já tu zrovna jedno mám... :)
. Mi připadá, že mladí (myšleno obecně!) si stěžují, že babičky nechtějí hlídat a když pak dítě svěří, tak dodají x-stránkový manuál a diví se, že se to hlídací straně nelíbí..?
Tak tohle jsou podle mě dvě skupiny rodicu, který mají uplne minimální průnik:-D.
Jennyfor Jestli umíš velrybsky, tak Tě adoptujeme!! Jestli by Ti teda nevadilo, že Ti budou odpovídat dvacetiletý trdla :))
neuvažuje dcera o druhým? To by jí asi utahalo dost na to, aby povolila v požadavcích
no je to na prd
Jennyfor aha, děkuji za odpověď, vážně mě ten oční kontakt zajímal. Teorie zajímavé, ne že bych se s nimi ztotožňovala
jinak ty divné zvuky, grimasy, kuk, kde je ten kluk (tady teda slečna) apod. blbinky jsou super a moc zábavné, moji kluci u toho úplně řičeli smíchy, o to bych se (i je) ochudit opravdu nechtěla. Tak vydrž, já věřím, že se to časem vše obrousí a s vnučkou si zařádíte.
Kokoska Nádherná a ty oči!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí