Sweet Potato Jako malá (menší
) bych si vybrala ty Triffidy a Válku světů, jako velká Součkovou a Braunovou.
Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato Potrefenáhusa nojo, když Malé ženy jsou spíš pro holky, rozhodně nejsou drsné!! :))
Emi A je správně.
Tipuju, že paní učitelka tím označením "drsné" tomu udělala dost reklamu.
Holdena jsem ve 14 letech milovala. Tak jsem zvědavá, co na něj řekne.
Sweet Potato Já myslela, že to jsou poznámky Tvojí dcery :)
Jennyfor Je krásná!
Sweet Potato prijde mi hezky, ze ucitelka dava i hodne soucasnou literaturu, to je pro srovnavani moc fajn! My to meli na gymplu dost zastydle, nase profesorka to znala tak do osmdesatek a dal ani ťuk.
Ještě uvažuje o Dívce s pomeranči a Pí. Tam si to srovnávání moc neumím představit.
Sweet Potato já tedy koukám jako puk, to je na gymplech běžné, takové úkoly? To bych asi tedy v jejím věku nedokázala, i když jsem četla hodně. Chodila jsem tedy na malomestskou zs a pak na odbornou sš.
JankaM já si vzpomínám, že jsem na gymplu podobnou esej psala. No v mém případě to bylo utrpení:)
Sweet Potato Taky jsem si říkala, že je to spíš reklama. A Dívku s pomeranči vs. Pí jsem měla na 3. místě :-) Ale každopádně mají dobrou učitelku, dala jim toho hodně na výběr a ty kombinace vypadají zajímavě.
Máte doma někdo žebřiny nebo nějaký podobný tělocvičný prvek na zeď? Hrají si děti na tom? Nehrozí, že se přizabijí? Vymýšlíme dětem hernu a možná na jedné zdi zbude místo, tak přemýšlím, jestli něco takového nebo radši nástěnku;)
Evaeva máme rebriny, sú skvelé aj na prádlo ![]()
Evaeva taky máme žebřiny. Jsou bezva, zabití hrozí, malej na ně leze asi od roka, teď už teda umí slézt, donutila jsem ho, ale jako úplný prcek vylezl až nahoru, visel za jednu ručičku, druhou bušil do stropu a strašně se tomu chechtal. Já byla na nervy. Chechtal se Tedy jen do té doby, než usoudil, že chce jít dolů, to pak začal ječet, aby ho někdo sundal. Jo a na věšení prádla též občas využiji ![]()
Sweet Potato super zadani:-) a vyber je prece jasnej, drsnyy!
to bych si byvala uzila, skoda ze za nas se takhle nepracovalo
Evaeva Máme žebřiny s hrazdou, kruhy, lanem a provazovým žebříkem, nedávno vylepšené velmi tuhou gumou na cvičení jako houpačkou. Dcera se tam dobře baví, houpe, visí, prolézá... Hlídat ji moc nemusím, je už větší, jen monitoruju nové nápady a občas ji donutím položit si tam tatami, aby se neuhodila.
Sweet Potato Super úloha, tak by mala vyzerať výučba literatúry. Ale priznám sa, že hoci som študovala jazyk a literatúru aj na univerzite a dosť veľa som čítala i čítam, niektoré z uvedených diel som nikdy nečítala (napr. My deti zo stanice ZOO, Vojnu svetov, Hunger games ani tých triffidov).
Pinot Noir já někde i četla u nejakyho logopeda, jak je kousani potravy důležitý pro posílení správných svalu, který jsou pak důležitý při mluvení, ale fakt jim do toho těžko kecat
To zní úplně logicky, ale teda dcera to dost popřela. Mixovala jsem dost dlouho (nějaké interní důvody), ale mluvila hrozně brzy a strašně zřetelně (ach ty trapasy v tramvaji typu: mami, ten pán má velký pupek, čeká miminko?)
dzizisketa ja som išla prvýkrát sama autom s malou v deň keď ma pustili z pôrodnice. 30 km do svojho bytu, tam ma čakala mama.
Tým sa teda nechválim ani nechcem vyhrať prvú cenu v kategórii sama s novorodencom v aute, to mi teraz len táto debata pripomenula temné obdobie môjho manželstva
Pardon, že reaguji tak pozdě. Spolužačka z výšky otěhotněla, přítel ji opustil. Odvezla se sama autem do porodnice, sama při porodu, přestřihla si pupeční snuru, sama se pak s novorozencem odvezla domu. To mi přišlo hrozné.
Jennyfor dočítám strašně zpětně, ale teda pravidla péče o tvou vnučku, to je síla.. Máma mi dceru denně pár hodin hlídala a fungovalo to úplně skvěle. Máma se snažila dodržovat to, jak jsem to vedla já a já zas respektovala, že některé věci má babička jinak (dost se o dceru bála, místy rozmazlovala..). Výsledkem bylo, že se mají moc rády dodnes, se spoustou věcí se dcera svěří dřív babičce, než mě... Tím pádem, to u tvé dcery vůbec nechápu a je to hrozná škoda... Mi připadá, že mladí (myšleno obecně!) si stěžují, že babičky nechtějí hlídat a když pak dítě svěří, tak dodají x-stránkový manuál a diví se, že se to hlídací straně nelíbí..?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí