Karja ani ich veľmi nevyhadzujem
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek taky mažu tou výše zmíněnou niveou. Staršímu se ze zimy dělá ekzém a tohle pomáhá.
žluťásek detske telove maslo od purity vision. Jako jedine v obchode neobsahovalo vodu, tak jsem ho vzala, a ted uz s nim mazeme vsichni vsechno ![]()
Pinot Noir nejsem poslední matka tyran? ![]()
Ne, už je to teď fakt na místě, mně to ani nepřišlo na mysl. Koupím něco dneska, děkuju vám za tipy.
letfenixa jdu se stydět do kouta, tvůj syn maluje o hodně líp, než já. ![]()
žluťásek bambuckým máslem. Mazat musím, děti mají sušší kůži, v zimě (nebo v normálních časech po bazénu) i na tělová mléka dochází
žluťásek já jsem mazala dítě až při -19 ![]()
žluťásek Ríša se nenechá namazat. A když to vydrží kůže jednoho, tak i druhého. Myslím, že největší mrazy už jsou za námi ;)
marieu Já to beru podobně jak ty. Jako beru to, vím, že se jinak máme super, hlavne u nich bydlíme a třeba taťka mi fakt zařídí spoustu věcí (ale já jemu zas na oplátku taky, to máme dobre rozdělené,to je takové generační dělení:-D). Ale jen jsou občas ty wtf. momenty, kdy třeba vidím okolí a tak je mi to líto. A teď si třeba uvědomují, že v budoucnu budu muset mít fakt nějakou nenáročnou práci, abych prostě stíhala ty věci kolem děti, tak to je taky takovej teď můj moment prozření, kterej musím kousnout;-).
žluťásek Ne, matka tyran jsem já, protože moje dítě už má omrzlinky:-D Ale já taky a namazání jsme byli....
Hallelujah, konečne spal malý celý noc. Pár dní som sa síce nevyspala ale vyzerá to, že konečne akceptoval, že v noci sa mlieko nepije. ![]()
Mrakoplas Kolik mu je? Já taky čekám až to malamala pochopí, já ji teda kojim. A nám to jako ucpávku nočního řvaní jakéhokoliv důvodu:-D
marieu já jsem se kdysi porovnávala s ostatníma a záviděla hlídání a vůbec pravidelný a častý kontakt dětí s prarodiči. Nyní jsem to už přijala, že u nás hlídání od prarodičů nebude, nebo jen za velmi specifických podmínek a předem domluvené. Bydlíme od sebe stovky km, moje mamka je ochotná přijet, párkrát to i vyšlo, když jsem chodila do práce, že malá nemusela do jeslí na několik dnů. Ale tak, že dítě onemocní a já zavolám babičce, to u nás nejde, ani žádné pravidelné hlídání třeba jedno odpoledne v týdnu. Nyní kvůli koroně to nejde vůbec, ze Slovenska (a my tam) se tak snadno nedostane. Tchýně za náma do Prahy nikdy nepřijede, takže max. že tam k nim dceru odvezeme. Zatím to asi 3x využil muž když jsem byla krátce po druhém porodu, že tam se starší jeli, on nechal dcerku na několik hodin babičce a odjel někam se zašít a pracovat. Oba dědové jsou takoví pasivní, bůbec si nedovedu představit, že by se s dítětem dokázali nějak zabavit, můj táta jednou vzal dceru na procházku ven, když jsme byli u nich, ale obvykle jí zapne pohádku v televizi a má vyřešeno. Tchán nic, ten na nás v podstatě nemluví (má psychiatrické onemocnění). Nechat dceru u někoho na noc samotnou jsme ještě nezkoušeli, ona sama zatím má z toho hrůzu, plus ona jak usíná 2 hodiny, tak se trochu bojíme, že by to případné hlídače po jednom pokusu odradilo, tak chceme počkat dokud trochu nedozraje, potom to možná klapne. Taky teď není kam jít a ani kvůli miminku nemůžu. Ale svítá na lepší časy, známá mi doporučila jejich hlídací paní, se kterou je spokojena, tak možná na podzim, až bude malé přes rok, zkusíme nějaké placené hlídání obou na pravidelnější bázi. Třeba, až si na ni děti zvkýknou, nás někdy pustí i večer s mužem ven ![]()
Karja 20 mesiacov. Ale nepochopil to sám, on by podľa mňa pýtal až do dospelosti
. Už som sa naštvala, pil v noci dve plne fľaše, začína byť širší ako dlhší plus na zuby to tiež nie je dobre. Tak som mu najprv asi na týždeň znížila dávku (píšem jak o fetakovi :)), a potom využila jednu noc, kedy moc nechcel kvôli zubom a ďalšie mu už nedala. A nebolo to ani tak hrozne. Tak ešte aby mu to vydržalo!
mnum Já si myslím, že na ,,cizího,, si děti zvyknou. Myslím, že i moje dcera by radši zůstala u těch mých přátel. Ale je to velká zodpovednost, uzuz jsem je zkusila pozadat, že by to měli jako ,,brigádu,, mají i třináctiletého syna, co si s holkama hravá, takže by to měl jako on výdělek. Jenže je to furt velká zodpovědnost, myslím, že by z toho měli nervy:-D. Oni jsou rodina jedináčků na všechny strany, takže o ty děti hrozně pečují. Plus teď ta korona, taky mi to nehraje do karet Ale já tu mám aspoň ty segry, až moje děti dorostou ty jejich, tak je tam občas budu moct nechat;-). Takže ještě rok tak, to dam:-D
MMně už bambucké máslo přišlo málo, tak jsem koupila cold cream od Weledy, používám ho teď taky.
Dobre, že tu o tom píšete, minule som bola na výlete v DM a márne hľadala dačo do mrazu. Majú to niekde zvlášť alebo musím lepšie pozerat v regáli s klasickými krémami?
Mrakoplas maj to u těch dětských věcí
K tomu hlídání, já nějak nepočítám s ničím, jednak jsem stará matka staré matky, takže moje mama by asi casem hlídala rada, ale už na to asi nebude mít páru a jednak tím, ze bydlíme v ty řiti, tak leda bysme vozili dite na hlídání do Prahy...nebo pohlidat někde na chvíli v Praze...no uvidim, moc velký očekávání nemám.
bydlet v Praze, tak jsem ale asi nakyblena u moji mamy dnes a denně, skoda
Karja ti sourozenci s detma jsou velka vyhoda. U nas jsou nase deti prvni z obou stran, ale bratr ze zenou nyni cekaji prvni, tak kdyz to klapne, za par let nam mozna zacne hlidani u nasich, kde budou mit nase holky k sobe sestrenici (bracha bydli ve stejnem meste jako nasi), anebo si my vezmeme jejich malou k nam na par dnu, kdyz nam ji pujci
ale brachovci jak bydli ve stejnem meste jako rodice nasi i svagrove, tak asi budou mit spis opacny problem, a to jak prarodice od ditete odehnat
( povedlo se otehotnet po 10+ letech vztahu, tak jsou vsichni nateseni )
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí