Ono má všetko svoje výhody a nevýhody. Mne kamošky, čo sú v Bratislave a rodičov majú po celom Slovensku, závidia, že mi mama cez deň postráži deti a pomôže (ďakujem jej za to). Na druhú stranu ja zas nezazijem týždeň bez detí, vlastne ani jeden večer doma bez nich tak ako oni keď dávajú deti babičkam na prázdniny. Týmto si nechcem nijako sťažovať, som rada za to, čo mám ale je to proste tak. A aj tie výchovné rady typu nočník (áno, aj u nás je denne na pretrase) sa lepšie počúvajú raz za čas ako každý boží deň :)
Vše o těhotenství a dětech
Taky doufám, že budu mít ještě dost sil, až třeba na to hlídání dojde. Začala jsem sice brzy, ale zas dcera ten náskok zbrzdila a syna jsem měla jako "stará" matka a tam se zatím nic nechystá.
Evaeva jenže až mymu diteti bude 5, tak my máme bude 82....a máme sice v rodině dlouhověkost včetně dlouhý soběstačnosti, ale kdo ví, jestli nebude pomoc potrebovat ona
Máme to podobně, akorát do téhle věkové kategorie spadají oboje prarodiče, tak se snažím, aby s nimi junior i přes všechna covid omezení strávil co nejvíc času teď, dokud to jde. Moji rodiče nadšeně hlídají a malý se vždycky úplně rozsvítí, když je vidí.
Prosím vás nemáte tip na papuče veľkosť 27 na úzku nohu a hlavne nízky priehlavok. Doteraz nosil Protetiky sandále ale od veľkosti 27 už majú moc tvrdú podrážku, musím nájsť dačo nové.
Mrakoplas tuhle jsem četla, že prý sandalky baby bare jsou na úzkou nohu a nízký nárt.
Přijde mi to teda zvlastni, baby bare bývaly spíš širší boty myslím. Ale prý na tu úzkou nohu sedí dobře.
Tak už mám rampouchy v mrazáku ![]()
Pinot Noir Kolektivní rampouchy![]()
Pinot Noir my ještě ne. Nemůžou to tady mý děti chytit, ne?!? ![]()
marieu si piš, že to chytí! My je navíc posbírali na tújích, pěkně se nám tu ty diskuze propojují ![]()
žluťásek ďakujem. No ja mám problém, že niekde píšu na úzku a je to stále široké..resp nohu asi až tak úzku nemá ako ten priehlavok ..asi mi neostane nič iné ako naobjednavat viac a vyskúšať :/
Edit. Ako tie baby bare pozerám, tak tenučku podrážku on so svojimi nohami nemôže a rozmýšľam nad tým, že na chodníkoch musia po čase bolieť z toho nohy, nie? Veď to je len tenký kúsok kože
. Tym teda nechcem rozbehnúť flame na tému barefoot ale po meste si v nich proste neviem predstaviť chodiť.
Pinot Noir naše je zatím lámou na autech. Teda ta velká, pak to podsunuje malé, ktera je pochopitelně nejradši olizuje
, což je pochopitelně OMG, nicméně asi ten důvod, proč nemrazíme na horš časy. Včera to malá na sáňkách ale fakt vylepšila- nechala si udělat 5č balonek z velkého prasklého balonku a nesla si ho ven. Na louku jsme jí vezli na saních a ona si ten ocucaný minibalonek obalovala ve sněhu jak když obaluješ v moučkovým cukru. O totéž se pokoušela za jízdy ze svahu. No zase jsme byli za exoty.
Já jsem úplně šťastná, ten sníh je super, super! Kluci nadšeni, lítají na svahu jak torpéda, potkají tam kamarády (vesnice no), domu dorazí unavení tak, že malej spí jako zařezaný a větší nemá moc sílu prudit, takže se s ním člověk v klidu zabaví nějakým legem či knížkou, a dnes k tomu to sluníčko, prostě paráda.
Mrakoplas syn nosí kožené capacky, vnútri majú hrubú vyberatelnu vložku
letfenixa ja som myslela na tie baby bare https://bosacik.sk/eshop/baby-bare-shoes-sandals-summer-new-bear
Proti barefootu nič nemám, obaja nosia niektoré topánky barefoot ale nevyhľadávam vyslovene barefoot, tak ma tieto trochu prekvapili, nič viac.
Pinot Noir marieu Dneska jsem na Újezdě zažila scénu, kdy holčička chtěla nastoupit do tramvaje s koulí velikosti fotbalového míče, kterou si nesla z Petřína. Rodiče na mrtvici, v kočárku řvoucí mimino, no mám pocit, že tu tramvaj museli nechat ujet
.
Mrakoplas syn měl předloni sandálky Tikki, to je stejný typ boty. Běhal v nich všude úplně bez potíží i v terénu. Ale mně vadilo hlavně, že jsou dost uzavřené a potí se v nich noha a taky že nemůžou moc do mokra. Tak jsem mu loni koupila keeny a tikki máme jako přezůvky. Nosil je do školky, teď je má na doma. Já právě tenkou podrážku na bačkůrkách preferuju, když si hraje na zemi, že noha netrčí v nepřirozeném úhlu.
žluťásek áno, tie makke sú na to dobre. Ale na tieto si vravím, že mu nemusím obúvať vôbec nič, že je to to isté a je to zdarma
(aj tak doma najradšej behajú bosí, papuče sú za 5 minut vyzute
). Je to hrozna práca nájsť sediace, s mäkkou podrážkou, ktore mi neofrfle a bude ochotný ich nosiť ![]()
Mrakoplas tieto má

999 tak my bychom jí nechali unet zcela určitě. Znám to důvěrně, takový patový situace jsou prakticky na denním pořádku. Bejvala jsem netrpělivý nervák, ale kosmír mě podaroval takovými dětmi, že mě z toho prakticky vyléčil ![]()
Mrakoplas my jsme je kupovali jen kvůli školce, doma bačkůrky nenosil. Ale teď si je oblíbil a nosí je rád.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí