Rosťa v noci spal přitulený k Bonnie ![]()
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa Mají od nynějška společný pelíšek?
Pinot Noir dočítám hrozně pozadu, tu spodní fotku s botičkama na prodej bych si nechala na památku zapaspartovat. Podle mně je úžasná
Catherinne no, chtělo by to nějaké lepší pozadí. Ale nasadila jsi mi brouka do hlavy, že bych vyměnila ty první, které ani jeden nenosil, za papučky, které nosili... Dobrý nápad ![]()
Na čerstvém vzduchu se nejlíp spí 
Pinot Noir podle mě je to barevně dokonalý, ta podlaha, jak ty botičky hážou stíny, spára mezi kachličkama, boty, tkaničky...
Dnes jsme vyjeli kousek autobusem a pak šli pěšky domu, jeli jsme vláček na bobech a jelo to jako čert! Občas jsem nějaké dítě vytrousila.![]()

Takže jsem malému tento týden koupila/objednala: softshell kombinézu, rostoucí židli, knihy a výtvarné potřeby, šroubovací sadu a právě teď bezoplachový kondicionér na ty jeho zlaté kudrny. Kromě toho jsem platila zálohu za dovolenou (my optimisti) a zakázkový obojek a vodítko pro psa. A rodičák je v p* deli.
Nam tady po nove ceste zbyl kopec hliny na protejsi louce, jinak je to tady fakt placka. Tak dnes jak bylo krasne, tak tam byly fakt davy.

rasaNori Krásná, malá lyžařka.
tv jůůů to je hezký! kde to je? Já tuším, že poblíž tebe bydlí moji rodiče..
tv jůůů to je hezký! kde to je? Já tuším, že poblíž tebe bydlí moji rodiče..
Hlaváčky u Valašské Bystřice. Chodí se odtud na Díly a potom do Rožnova. Bydlí poblíž?![]()
tv tak relativně poblíž. Valmez. Jako děcko jsem to neocenila, ale teď musím říct, že je tam hezky. Ale tím myslím tu oblast na Rožnov. Valmez je maloměsto jak vyšitý..
Pavlena tak to je kousek! Jojo, na naší stranu je to hezčí.![]()
Tatínek: jde se na kutě.
Dceruška: já neeechci na kutě ![]()
T: a co kdybychom nešli na kutě, ale do postýlky?
D: joooooo!! Do postýlky!!!
![]()
Mohučanka děti jsou prostě super!
my teď s malým vařili tatínkovi kafe, je to jeho milovaná činnost, zbožňuje kávovary. Říkám mu, broučku, hrneček musíš držet za ouško, to je lepší. On se na mě těmi svými kukadly podíval a hrnek se pokusil pověsit si na ucho ![]()
Vážně je to 14 let?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí