Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. února 2021 09:33
Offline Catherinne
10871 příspěvků moje polička 16. února 2021 09:39
Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 16. února 2021 09:56

Sweet Potato letí to

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 16. února 2021 10:06

Sweet Potato Jeje, všechno nejlepší!!

Pavlena Ty jsi z Valmezu?  Moje detašované dětsví je mezi Valmezem a Vsetínem!! 

Offline letfenixa
10912 příspěvků moje polička 16. února 2021 13:00
Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 16. února 2021 15:04

Garfie No vyrostla jsem tam, ale naši tam byli "naplavení" a mamka si tam dodnes nezvykla. Kvůli tomu se tam asi ani já necítím úplně doma.. "Doma" je pro mě Brno, kam jsem naplavená zas já..

Sweet Potato jůůů

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 16. února 2021 15:16

Pavlena Sranda, moje maminka je právě z Valašska, táta vlastně ze čtvrtiny taky. A máma dodnes vzpomíná, jak se přivdala na Hanou a první roky proplakala, nedokázala si zvyknout na tu rovinu. Chtěli tehdy kupovat dům na Bystřičce, ale děda ovdověl, tak se přistěhovali k němu do Olomouce. Jako malé mi to bylo strašně líto!!! Jako dětství by tam bylo hezký, ale puberta asi ne

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 16. února 2021 15:37

Garfie To je úlet, jak to máme naopak.. Když jsem byla dítě, tak měl táta nabídku práce s bytem v Olomouci a nevzal to. Mámu to hrozně namíchlo, byla by blíž jižní Moravě, odkud pochází. A teda já se to dozvěděla zpětně, až na prahu puberty, kdy mě to maloměsto fakt nebavilo a namíchlo mě to taky dost..!

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 16. února 2021 15:40

Pavlena No pro puberťáky je to maloměsto fakt utrpení, nebo vesnice. A pak náraz, kdy přijdeš třeba do školy do nějakého většího města a jsi tam za vidláka! Úplně si pamatuju na gymplu kluky z těch hanáckých dědin, co měli hospodářství, mluvili nářečím a byli prostě úplně mimo!!

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 16. února 2021 16:10

Garfiejojo, vidlák jsem byla v Brně, ale jen tak maximálně týden, myslím...

Offline Gatita
8653 příspěvků moje polička 16. února 2021 20:34
Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 17. února 2021 06:08

Sweet Potato Super

Offline dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 17. února 2021 08:57

Rosťa měl v noci teplotu, pořád se budil a chtěl střídavě mléko a vodu, nakonec vstal už v půl sedmé. Tak jsem se těšila na dobrou ranní kávu... A on dnes začíná půst, a to já nejím sladké, nepiju alkohol a ani kávu. No to dneska bude krušné zahájení. 

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 17. února 2021 09:08

dzizisketa housatku rostou zuby, nic dramatickyho, ale je taková rozmrzelá, vstavala taky brzo - v půl 7 (a teď tuhne, i když chodiva až kolem 10), já už bezkofeinovy kafe mám za sabou, kofeinu se furt bojim (dite v 10 večer jak na speedu), ale dala bych si, půst nepůst 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. února 2021 09:14

dzizisketa To máš nějaký osobní půst? To je ale hezký, já maso moc nejím tak to není tak náročný, kafe bolí víc.

Offline Gatita
8653 příspěvků moje polička 17. února 2021 09:46

dzizisketa Ja nevim, ale bez kafe, sladkosti a vina vubec nevim, jak bych si ty nekonecny dny zprijemnila,a prislo by mi, ze se za neco trestam. Ten alkohol bych byla schopna vypustit, ale ostatni ne.Uplne bez sladkeho jsem byla 3 mesice kvuli tehotenske cukrovce a ze bych se citila nejak lip, light, cistsi a detoxikovanejsi, to ani ne... I kdyz mi to urcite prospelo, dobry pocit jsem z toho nemela

@Kan dnes je myslim popelecni streda a nekterym zacina dlooouhy pust.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. února 2021 09:54

Kan ja som tak pred dvoma týždňami dostala nápad, že prestanem piť kávu. Ráno ešte v pohode, zvládla som. V práci som už bola úplne mimo, jediné po čom som túžila, bolo položiť si hlavu na klávesnicu a spať. Okolo desiatej ma začala bolieť príšerne hlava a vydržala som to asi do 15.00, kedy som si tú kávu išla uvariť a hlava zázrakom prestala bolieť. No odvtedy to radšej neskúšam, ale prešla som z dvoch káv denne iba na jednu

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 17. února 2021 09:57

betsey Přesně takhle jsem to měla v těhotenství. Řikala jsem si - přestanu pít kafe, protože miminko ... no vydržela jsem asi dva dny. Bolest hlavy, jak praštěná palicí, to se nedalo

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. února 2021 10:06

MP Meri v tehotenstve som sa o nepitie kávy ani nepokúšala :-)

Ale zaujímavé je, že v pôrodnici nám samozrejme kávu nedávali a kávu som nepila potom ešte pár mesiacov, a tam som nedostatok kofeínu nepociťovala. Asi malo telo toľko iných problémov, že tento nedostatok bol už úplne zanedbateľný :-)

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 17. února 2021 10:16

Potrefenáhusa Soucítim!! Taky kafe radši omezuju. Moje tříměsíční atomový  dítě přestalo dopoledne spát úplně. Přitom je vidět, jak to potřebuje, ale spát prostě nebude, ne a ne. Každodenní směna od 6-7 do cca 23 (v lepším případě) už mě teda dost se**. Pamatuju si, jak jsem litovala @zlutasek, když si stěžovala na náročný miminko a už je to tak dávno, utěšuju se tím, že snad třeba taky jednou budem mít takový zlatíčko.

Housátko bude určitě zas spát normálně, až se zuby vyklubou.