Len myslím, že jsem si fakt hrábla na dno a ještě tak před půl rokem bych z představy dalšího dítěte absolutně panikařila. Čas už u mě hrany obrousil, teď si to už představit umím, ale partner ani náhodou :-))
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Vůbec se mu nedivím! Nedokážu si představit mít k tomu pekelnýmu kojenci ještě starší dítě, ač třeba zlatý... Už takhle nemám čas na sebe, na manžela ani na kočku a je mi to dost líto. A to mám celkem podporu v manželovi a mamce. Zatím jedu v módu přežít do dalšího dne a co bude dál neřeším.
rasaNori stisknout kliku neumí? Snad se neurazíš, že mi to připomnělo našeho kocoura - toho když chci zavřít tak, aby nevybíhal, tak musím zamknout ![]()
Mohučanka možná ještě nedosáhne? Mladší syn taky zatím nedosáhne na kliku, některé pokoje do uchraňuje od jisté zhouby:)
rasaNori gratuluju, máme taky v plánu je na jaře sestěhovat. Jsem zvědavá, jak půjde uspávání (i vstávání)
Evaeva my už sme zostahovani. Všetci naspäť v spálni
. Sme ten väčší byt ani nemuseli kupovať ![]()
Panebože, já doufám, že odstavím dřív, než dostane občanku.
Mrakoplas u nás spaní nikdy nebyl problém, žádný ze synů nespal v naší posteli celou noc, měli třeba období, kdy tam nad ránem dospávali. Starší se do pokojíčku odstěhoval v podstatě sám před druhými narozeninami. Spíš se bojím toho jejich společného soužití, momentálně vstávají v různou dobu, jeden usíná sám, ale má různé požadavky, druhý potřebuje přítomnost rodiče a ticho,...
Pro občanku můžeš vyrazit hned ![]()
dzizisketa Tonda uz obcanku ma![]()
Mohučanka nedosahne, a kdyz prijde starsi ktera jo, tak stejne musim jit s ni do pokoje, pockat 2 minuty nez usne a zase zmizet:D
rasaNori když otevře starší a jde za tebou, tak muže vylézt (a schrastit ze schodů) i ta mladší, ne?
Potrefenáhusa me v noci vzbudi jen jak starsi seskoci ze sve postele...
Woolit.sk má zľavu 15% s kódom 'zima nekončí', len nemajú napísané dokedy.
Synovi som dnes prvýkrát obula vlnene podkolienky, bála som sa, že ho budú hrýzť, ale je z nich nadšený.

Len tak pevné nervy želám, človek to akosi prežije a potom si to užíva.
letfenixa Děkuju![]()
MPLee synchronizovaný ležení ![]()
Období Proč jsem čekala, ale že to bude taková smršť... ![]()
V poslední době je hlavní otázka, proč se něco jmenuje tak, jak se to jmenuje. Ale zase když nevím, nebo s mým vysvětlením není spokojen, vymyslí vlastní řešení. Třeba před chvílí: "Proč se rarach jmenuje rarach?" "Nevím." "Já vím. Protože zlobí, a tomu zlobení se říká rarašení." ![]()
Pinot Noir áno, prečo sa to volá tak ako sa to volá
A hraskova polievka je preto hraskova polievka, lebo je to polievka a je z hrášku.
Pinot Noir u nás období proč trvá už nějakou dobu, ale je to jiné období, odpověď ho vůbec nezajímá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí