Syn s výstražne zdvihnutým prstom: Tatinko, splníš čo ja sľubim, rozumieš? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek to si vôbec nepamätám, že si mala také trápenie s bábätkom! Ale asi som v tej dobe nečítala, mala som dosť z toho svojho a hlavne so sebou (psychicky).
A on ti to teraz vynahradza podľa toho ako pekne o ňom píšeš ![]()
Mrakoplas byly to náročný časy, ale všechno to nošení, mazlení, kojení po půlhodinách, uspávání v noci po dvaceti minutách, celodenní chování, všechno se mi to vrchovatě vrací. Nám oběma rodičům, nejen mně. Je to mazlíček ![]()
Právě jsem se vrátila z 1. screeningu, výsledky prý snad ani nemohou být lepší. Jsem hrozně moc šťastná ![]()
Rhaenys hura! Gratuluju:)
Rhaenys To jsou skvělé zprávy, gratuluji.
Tak nocni spani bez plinky po tydnu bez posunu smerem k odplenkovani se bylo opusteno. To bylo tak pred mesicem myslim. Posledni 2 tydny se starsi (aktualne 3 roky a 3 mesice) pocurava dost i pres den, kazdy den ve skolce minimalne jednou, ted doma stala u gauce a ani nerekla ze se ji chce, pod ni louze a jeste ji to prislo vtipne. Me uz teda mene. Je to normalni soucast obdobi vzdoru nebo vyvojove obdobi? Mam byt v klidu nebo chtit kontrolu na nefrologii? Ach jo![]()
Syn s výstražne zdvihnutým prstom: Tatinko, splníš čo ja sľubim, rozumieš?
Ten to dotáhne daleko!
rasaNori Normální to není, ale jestli se všichni hodně točíte kolem vyměšování té mladší, není to nepochopitelné.
Podle mě je to v tomhle věku a s mladším sourozencem fakt těžko říct, může to být tak i tak. Jestli už se nepočůrávala, asi bych odnesla na pediatrii moč pro začátek.
Sweet Potato hej, hneď ma napadla politika! (Bohužiaľ:)
Rhaenys tak to je super ![]()
Rhaenys paráda! moc ti to přeju a gratuluju.
Ja počúvam 'prepacim ti, že som ti ublížil'
Rhaenys skvelé správy!
letfenixa to je tiež dobre ![]()
Rhaenys super! ![]()
Tak kdo další si chce postěžovat, že nemůže otěhotnět? ![]()
Rhaenys to je velka uleva, ted uz se o tom da i mluvit:)
žluťásek to je hezke. Starsi je dost odtazity, pusinky a mazleni vubec neznam. Pusa probehla za pet let asi dvakrat, ale o to vic jsem si toho povazovala:) Zato mladsi je jako stenatko, pribehne, obejme, kdyby mel ocasek, tak vrti. Tak snad mu to vydrzi, je to uplne bozi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí