Čiste náhodou neposilate někdo dal softshellovy overal tak kolem velikosti 92? Lidl nemá a nechce se mi za to dávat moc penez
Vše o těhotenství a dětech
Ospravedlňujem sa, ale musím sa pochváliť, teda syna pochváliť

letfenixa máte dračí období? :) krásnej je
Dneska jsem dostala krásný video, jak menší chlapeček zdolává překážkovou dráhu v obýváku. Přeskočit smeták, podlézt stoleček, vylézt na židli a skočit dolů do peřiny, vylézt na sedačku... dcera mu to tam postavila, prý už nevědí, co by. Koronáč začal zrovna v době, kdy se mu zrovna začalo líbit cvičení s dětma, teď nemůže nikam.
Karja škoda, že není tvoje mladší trochu menší. Měla bych, ale až tak za dva měsíce.
dzizisketa malí pomocníci sú skvelí ![]()
moora áno, stále počúvame Popolvara a dinosaury sú tiež draci
Tak si jdu odložit, právě jsme se vrátili z kontroly kyčlí v 6 měsících a pan doktor mě zaskočil. Přestože předchozí kontroly všechno v pořádku, tak dnes jsme se dozvěděli, že juniorovi neroste pravá kloubní jamka. Dostali jsme peřinku na 24/7 a já se modlím, aby to pomohlo. Chjo.
Jimik držím moc palce, ať je to v pohode a ať to dáte s perinkou!!
ale teda chodíte dlouho, my byli ze spárů ortopedie propuštěny úderem 5.mesice
Evaeva Můžu se za ty dva měsíce přihlásit já? ![]()
Sairon jestli si vzpomeneš, tak se klidně přihlas. Je to teda obyčejná z Lidlu, šedá s roboty nebo čím, v dobrém stavu.
A ja sa pýtam, či potrebujeme overal, keď máme softshellove nohavice a bundy? Vážne sa pýtam, už nad tým dlhšie hlbam.
Karja tchibo ma posledni svetle modry v tehle velikosti. A ve sleve za 600...
letfenixa ja overaly po druhom roku nekupujeme vôbec, ak ti doteraz nechýbal, tak nepotrebuješ :)
letfenixa my ne, já overal dávala jen mladšímu, když lezl. Další už pořizovat nebudu.
rasaNori Světle modrý, tj. Věčně zmatlany za 600,- to ne:-D. Zkusím vinted, něco tam je a snad tam budou i lidi, co to skutečně chtějí prodat;-)
Kokoska jej prekážkovú dráhu som robievala synovi za dlhých zimných dní aj ja. Je to super zábava ale na novom byte si to kvôli susedom netrúfnem ![]()
letfenixa Ne vůbec, já to mám pro mladší, že se bude na jaře ještě válet po zemi, polochodit, pololezt;-)
Potrefenáhusa Děkuji, snad to pomůže. Měli sme tam být dnes naposledy, celkem 4 kontroly po 6 týdnech. Já čekala rutinu a teď tohle. Takže lezení a další nové dovednosti se asi odsouvaji. A ještě si k tom navíc střihneme rentgen.
Každopádně děkuji za podporu.
Jimik jak to budete mít dlouho, zase 6 tydnu? Snad vám to rychle uteče a pak už to bude v pohode
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí