Minulý týden byly prázdniny, jinak chodil od začátku roku. A tentokrát už tam zase byl rád. Doufám, že toho covida nemá. Pořád si vyčítám, že ho tam pro tu nemoc posílám, ale doma je to teď tak málo podnětné a soc. kontakt nula, že to radši riskuju.
Vše o těhotenství a dětech
TTaky jsem objednala IELM v téhle slevě, vzor dinosaurů ve vesmíru na bledě modrém podkladu. Akorát už to bylo před víc jak před týdnem, slibovali odeslání do týdne, tak snad dojde.
dzizisketa to som rozmýšľala, že teraz s tými uviaznutymi kamiónmi na hraniciach to asi nepôjde tak rýchlo
dynda u nás sa škôlka otvorila minulý týždeň, v piatok už mali karanténu v jednom pavilóne, tak som radšej, keď je doma, my sme s našimi denne
letfenixa tak dik, tuším taku mladší potrebuje
.
Prosím ťa ako je to tam s veľkosťami? Píšu tam, že 92 je 2-3 roky, u nás je to myslím 18-24 mesiacov. Mladší nosí 86 ale už z nej asi čoskoro vyrastie, ale nechcem aby mi prišlo niečo obrovské, na rok už ju podľa mňa nevyužije.
dynda drzim palce. Syn taky chodil jen chvilku, v podstate si tam letos dosel akorat pro karantenu. Ale uz chodi zas. Urcite si toho kovida vykoledujem. Ale mela jsem syna doma skoro rok a uz to nebylo dobre. Rok jsme to nejak drzeli, ale uz jsem se vydala z moralky a mohla mu nabidnout akorat tak hodiny pred televizi (jo, stydim se. Ale na prochazce kolem domu vydrzime max hodinu denne a do muzea a na navstevu ted nepujdem). Tak tomu jdem ted dost naproti:(
Mrakoplas tiež som ostala zaskočená, môj podmierečný syn vyrastá zo 104, tak som vzala 110, čo je tam určené pre 6-rocnych. Ja som vzala podľa veľkosti, nie veku, tak uvidím. On nejak kombinézy a overaly nenosil, ešte v kočíku a až teraz v zime, a je to super, že je celý zakrytý a nič sa mu nevyhrna, tak preto som sa rozhodla, že ten overal kúpim.
letfenixa prečítala som si nejaké nemecké diskusie. Polovica ľudí tam píše, že sú tie overaly menšie a druhá, že o číslo väčšie
. Tak si vyber. Zoberiem väčší, snáď sa v tom nezabije.
letfenixa Díky za tip, zatím jsem tu značku viděla jen na bazaru. Vůbec to neznám.
Mrakoplas
tak si vyber
Karja rado sa stalo, za tie peniaze sa to podľa mňa oplatí, ten Lidl softshell je mi nepríjemný
Uf, ty horečky po očkování jsou náročný
(chudák i já)
Karja ja mám doma softshellový overal z lidlu, akurát absolútne netuším akú veľkosť. Ak chceš, keď prídem domov z práce, mrknem čo to je za veľkosť. Len teda neviem, čo s tým šialeným poštovným zase ![]()
Jimik držím moc palce, nech sa to rýchlo zlepší a malý bude ok a môže sa zasa voľne pohybovať.
Inak ja tak rozmýšľam, že na Slovensku sa chodí na kĺby len niekedy okolo tretieho týždňa dieťaťa? Aspoň sa mi tak marí, že ja som tam bola len s malým bábätkom a keď bolo všetko ok, už som chodiť nemusela ![]()
betsey zkousely jste zasilkovnu? Ja na to tento tyden koukala a mezi ceskem a slovenskem to stoji 3,30e/85Kc.
betsey ony ty kontroly kycli jsou trochu ceska specialita. Nekde si vystaci i jen s kontrolou u pediatra a jen pri problemech posilaji k ortopedovi. Jsem si tam v narvane cekarne vzdycky vzpomnela na jeden dil Nemocnice na kraji mesta, ve kterem Josef Abraham poucoval Elisku Balcarovou, jak ma nase republika dokonaly system kontroly kycli, ze mu to kapitalisticti kolegove na kongresu ani nechteli verit, jak skvele ma vysledky
a bral u toho do ruky rentgenove snimky a hlasil "siroke baleni" "trminky"...
betsey zasilkovna mi teď přijde úplně nejlepší služba na to posíláni, stahnes aplikaci, vyplnis údaje, rovnou zaplatíš a kamkoliv, kde to berou, doneses jen balíček s kódem.
Zuzuli V tom bude trocha pravdy, u nas hodne kontrol u vseho. Ale zase UZ kontrola neni ve schoonostech pediatru a jedna kontrola na zacatku nestaci, dite melo spatny vysledek az na te druhe....
Zuzuli ale mne přijde, ze v zahranici se tohle fakt úplně nereší a mimina se davaj do choditek, hopsadel, sedatek a neergo nositek pomalu už od novorozenců
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí