mnum no já davam čípky, mne to u toho sirupu děsně štve, ze je to s tím davkovanim nejasný, na krabičce zřejmě driv bylo dávkování jen podle veku, teď je tam i podle váhy a vychází to na 3 ml. Včera jsem nakonec dala taky sirup, protože ty čípky mi přišlo, ze dost rychle vyprdla, ale bylo to snad ještě horsi než to cpát do kočky, půl postele od jahodovyho sirupu...ale něco z toho zabralo, protože ve dvě usnula, spala až do půl 8 a teď už teplotu nemá
Vše o těhotenství a dětech
U tech zavaznejsich uz je potreba trmenu bez debat
jasne. Taky si vzdycky rikam, ze ten doktor ví víc než já po vytukani v googlu...
JJá se řídila podle jejich věkové tabulky, myslím, že zrovna tyhle outdoorové značky většinou šijí větší.
Jos v Ceskoslovensku byl velmi vysoky vyskyt vad kycli, proto se zavedl ten nekolikastupnovy system prevence, se tomu pry i rikalo ,,ceska kycel", myslim ze to bylo genericky dane. Nyni to uz neni tak caste a preventivni siroke baleni se povazuje za zstaraly pristup
Potrefenáhusa jo, s temi sirupy je nekdy boj ( moji starsi nastesti ten nurofen vzdy chutnal, tak ta se na nej tesila
). Kazdopdne u ibuprofenu plati 10mg/kg/davku, tak i cipek kdyz je ten mensi 60mg, pro Tve 9kg dite je spravna davka 1,5 cipku. Tak drzim palce, po Bexseru jsou ty reakce asi nejhorsi ( nas ceka za chvili 2. davka)
Povidal tu nekdo o prstech od nohou v puse? ![]()

Zuzuli no ja sa priznám, že som to tiež nedodržiavala, balila som ju pár dní naširoko len na noc a potom som sa na to vykašľala úplne.
mnum to je rozkošná fotka
A vyzerá že levituje
betsey
dakujem. To je nejaky portretovy akozevylepsovak na mobile, zameria nieco a ostatne rozmaze, je to vidiet na koberci, kde cast je ostra a cast rozmazana, tak tie fotky su obcas take divne
mnum to je krásná fotka
no tohle vůbec! Ale ona se podle mě fakt neohne :-)
mnum Krasna fotka! A je to presne.
Syn teraz názorne predviedol, že je jedno, či ho dostatočne vopred a mnohokrát oboznámim, čo budeme dnes robiť a kam pôjdeme, aj tak vyrobí scénu ![]()
Potrefenáhusa Jos no ja jsem z toho uplne prekvapena ze to tak krasne umi, starsi tohle vubec nedovedla, sice taky byla drobna, ale mela slabe brisko, tak ty nohy zvedala jen tak symbolicky ![]()
letfenixa sucitim a tlapkam, Ty fakt musis mat nervy z ocele...
Potrefenáhusa Zuzuli Jos U nás (Bavorsko) dělal kontrolu kyčlí pediatr, mají v praxi ultrazvuk. Myslím, že jen jednou. Nikdy jsem tu neviděla dítě s postroji, o existenci širokého balení vím z parfu.
Je teda fakt, že tu není nic jako chození do poradny, kde by byla větší koncentraci mimin v čekárně, a já měla větší šanci něco zpozoroval. Kontroly u pediatra jsou 4.-5. týden, 3.-4. měsíc, 6.-7. měsíc, 10.-12. měsíc.
mnum nemám, kričala som
Potrefenáhusa holky jdou v breznu, mala na mmr a starsi na druhe bexsero. Klepu na vsechno, ale zatim ockovani obe snasi bez nejakych potizi. Ale mmr se teda bojim porad:(
Tabea Tak malo kontrol? Ja mam pocit, ze tam jsme porad, ale je to dano ockovanim (davam i vsechna nepovinna vcetne rotaviru)
letfenixa to je pochopitelne, si nic nevycitaj. Ale chapem ze sa clovek citi este horsie, ked krici, aspon ja to tak mam. U nas su priserne vecery, kedy uderom 19. hod. sa z relativne spolupracujuceho a zlateho dietata stava prisera co neposluchne nic, len skace, krici, utoci na nas, vsetko je potrebne jej povedat 10x, do vsetkeho nutit, popohanat, robi opak toho co ma... a to trva tak 3 hodiny, pred desiatou zaspi malokedy. To sa u nas krici skoro kazdy vecer, obcas ju niekto z nas aj placne po zadku. A vzdy to dokonale pokazi dojem z celkoveho dna, aj keby bol ten den sebelepsi...
Stale si len hovorim ze raz z toho vyrastie...
rasaNori proc se bojis mmr? mas nejakou spatnou zkusenost?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí