Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 20. února 2021 19:27

Rhaenys tyto

nevím teda jak u mimin, ale pro chodící dítě jsou nejlepší co se mi podařilo koupit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2021 19:34

Sairon to je super, že se ti to odstavení podařilo. Tvoje zdraví je určitě přednější. 

Já staršího kojila taky do 15m, v otěhotnění to nebránilo, klidně bych pokračovala i dál, kojila jsem už jen jednou denně. Ale jak jsem otěhotněla, už nechtěl, byl první, kdo to věděl. Mladšího jsem odstavila taky tak. Taky už byl kojený jen jednou denně a ten den uspával tatínek a já na to kojení nějak zapomněla:) A malému to bylo očividně jedno, tak jsem si řekla, že je asi vhodný čas.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. února 2021 19:39

Jennyfor díky. Znělo to jako nestandartní dítě, obvykle ty větší děti už rozumí ne/vhodnosti kojení v různých prostředích a dovedou počkat na doma. Tak snad se jim bude dařit i nadále dělat pokroky. 

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 20. února 2021 19:39

Rhaenys takový vysoký ohrnovaci s protiskluzovyma puntikama

edit: myslím ty, co výše Sairon 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. února 2021 19:41

Sairon Rhaenys mám je na mimino a obvykle si tak po půlhodině mrcasení sundá jednu, což považuji za úspěch Jinak jsou příjemné, u starší je používám doteď. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 20. února 2021 19:44

Garfie dekuji, na Zaru jsme zapomely. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 21. února 2021 10:08

Jennyfor Takže vlastně to divně dlouhý kojení mělo smysl.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 21. února 2021 10:12

betsey Já uspávala dceru do 2 let a 10 měsíců, pak se konečně naučila usínat sama a mohla jsem ji odstavit

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 21. února 2021 13:39

Evaeva já vím, že se dá otěhotnět i přes kojení, ale mám pár kamarádek, kterým to dokud kojily nešlo a já nechtěla riskovat zdržení, protože když už jsme se rozhodli pro druhý, tak to byl nejvyšší čas na to zadělat na "jarní dítě" a protože po předchozí zkušenosti už jsem nechtěla tahat ten největší báchor a rodit o prázdninách, září+říjen mi přijdou blbé kvůli nástupu do školky a školy a listopad-únor narozeniny vůbec, protože by to bylo blízko vánocům (jinak jsem úplně normální ) tak byla volba jasná

Tys byla kdo tady mluvil, že má doma pro děti ty žebřiny, nebo někdo jiný? Jaký je prosím potřeba minimální prostor kolem, tak aby se daly pohodlně využít i když budou u rohu místnosti?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2021 13:55

Sairon nemáme, ale ptala jsem se na ně já. Má je myslím mnum 

Já chtěla dvě jarní děti a mám dvě podzimní, což je blbé, přesně jak píšeš, kvůli škole;) Ale jsou to kluci, tak to nakonec bude možná výhoda. První syn se rozhodl sám, že bude počat;) a já věděla, že je chci po dvou letech, no. Jinak jsme porušili všechno, co jsem nechtěla:) Říjen a listopad je blbý kvůli škole, blízko Vánocům a ještě mají svátky blízko narozeninám.

Offline dzizisketa
9004 příspěvků moje polička 21. února 2021 14:18

My plánujeme druhé zase jarní, na příští rok. Ale jak se říká, člověk míní... V nejbližších dnech se ukáže, jestli náhodou nebude už podzimní. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. února 2021 14:22

Evaeva Sairon nemám je, jen jsem sdílela odkaz na nějaké co mi vyskakují na fb a plánuji je pořídit dětem, až budeme bydlet ve větším bytě. Jsou to tyhle. Zkušenost zatím nemám, na některých ejich inspiračních fotkách nemají skoro žádný volný prostor kolem, ale asi není úplně fajn když dítě spadne, aby padlo rovnou na hranu stolu... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2021 14:46

mnum aha, tak to byl někdo jiný

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2021 14:47

dzizisketa Budu držet palce, ať to dopadne tak, jak chceš.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. února 2021 15:13

Jesenné dieťa je z hľadiska škôlky ideál, nie? Mne pride hrozne práve ten jún kedy je narodený mladší. Do škôlky ho zoberú až od septembra ale ja by som mala nastúpiť do práce už v júni. Nejakú dovolenku mám ale či 2,5 mesiaca, to teda neviem :/ 

Starší je marcový, toho našťastie vzali do škôlky od januára, ak by sme nemali druhé (a nebol covid) tak by sa mal čas aj adaptovať a ja si doma občas aj nohy vyložiť

Offline Karja
44788 příspěvků moje polička 21. února 2021 15:30

Ja jsem ráda, že mám ty děti ,,však se uvidí,,:-D. Já něco plánovat, tak je určitě nemám, jednak by se mi z toho zavařila hlava a druhak bych určitě z toho byla ve stresu. I taková ta prohlášení kamarádek ,,první pokus, druhej pokus,, já to nechápu, tím se fakt mysli ta noc nebo měsíc nebo to si to někam zapisujou? 

Jinak doufám, že teď už se teda neuvidí!!! To už v plánu mám pořádně!!

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 21. února 2021 16:18

Sairon my máme rebriny, úplne že v kúte, bola som to vyfotiť (a strhla prádlo pred fotením ), vľavo skriňa, vpravo stena

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 21. února 2021 16:19
Reakce na Mrakoplas:

Jesenné dieťa je z hľadiska škôlky ideál, nie? Mne pride hrozne práve ten jún kedy je narodený mladší. Do škôlky ho zoberú až od septembra ale ja by som mala nastúpiť do práce už v júni. Nejakú dovolenku mám ale či 2,5 mesiaca, to teda neviem :/ 

​U nás třeba školky o prázdninách prakticky nefungují, maximálně první a poslední týden a to jen v omezeném režimu. Ale červnové dítě už má 1. září 3 a kousek, takže má větší pravděpodobnost se tam dostat, než dítě, které má 3. narozeniny třeba až 15. září .

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 21. února 2021 16:21

letfenixa ó děkuji, tos ani nemusela to prádlo sundávat

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 21. února 2021 16:22

Sairon ále musela