Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. února 2021 13:22

dzizisketa 

Já myslím, že u vás se buď rozhodneš první ty, nebo syn, ale zatím v tom asi nemá jasno žádný z vás. Ona je teď taková divná doba na cokoliv, ani se nedivím, že se ti nechce si dělat násilí, na druhou stranu ti to úplně nevyhovuje, jak to je. To bude dobrý.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2021 13:40

Karja já myslím, že v sedačce bude starší syn jezdit minimálně rok, těžko ujede třeba deset patnáct kilometrů na svém kole.

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 20. února 2021 13:42

Mam tady jednoho policajta ze skolky.

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 20. února 2021 13:51

tv

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:04

mnum no ono je to fakt šialene, tento syndróm obete. Ja si nie som úplne istá, že všetky tie matky to robia čisto kvôli dieťaťu, myslím ze veľakrát to je aj preto, že touto obeťou si pridávajú na vlastnej dôležitosti a vlastne je to úplne zbytočné.

Ja si musím úplne čestne priznať, že malú stále uspavam kojenim proste preto, že si môžem pri tom v kľude čítať

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:08

betsey já jsem tak uspávala proto, že to tak bylo nejjednodušší. A navíc jsem si taky zdrimla, třeba na dvacet minut, to mi hodně pomáhalo.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:13

tv tak to závidím, ja som pri tom zaspať nikdy nedokázala. Ale ja mam všeobecne so spánkom problém, musím naň mat ideálne podmienky :-) 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:13

dzizisketa Já dospěla do fáze, kdy mi to přišlo sice násilné, ale nikoli zbytečné. Alternativou by byla asi jedine totální, ale opravdu totální rezignace na jakýkoli produktivní život přes den. Všechno jsem dělala s obrovským sebezaprenim, domácnost mě stala hrozne úsilí, ven se mi nechtělo, nic mě nebavilo, proste běžný věci mi začaly činit hrozny problémy, o nějaký radosti ze života a energii nemohla bejt moc řec. A ejhle ... stačilo se par týdnu poradne vyspat a bylo to jak kdybych se vzasela 10 Cm nad zemi  Jestli vydrzis čekat, až se malý rozhodne sám, tak ti moc držím palce. Já už to nedokázala, ale rozhodne se za to nebicuju. 

mnum Jako každej má ty hranice jinde, ale toto je fakt mimo moje chápání.

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:17

betsey když jsem si přes den "nedachla", byla jsem úplně nemožná. I teď chodíme o víkendu s malým po obědě spávat. No, s malým, má 4 a půl! Chudák posloucha maminku, tak se ještě nechá přemluvit, snad mu to ještě nějakou dobu vydrží.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:35

tv jé, ten je boží

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:37

U nás měli taky karneval:

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:43

Pinot Noir to jsou svaly!

Jsem vděčná, že školka normálně funguje.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:46

tv ten je spravny!

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:49

betsey tiez si myslim ze to robia kvoli svojmu pocitu. Ale kazdy to mame nastavene inak, neodsudzujem, len nechapem. Vam uspavanie kojenim evidentne vyhovuje obom, tak nie je dovod prestavat

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. února 2021 14:50

Pinot Noir Ríša cvičí s tatínkem?

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 20. února 2021 15:00

Přiznávám, ze mě ten konec kojení zatím strašně skličuje, doufám, že se to změní, až na to bude čas. 
Ale jednak je ještě fakt malá a já taky to kojení vydřela dost na krev, tak si ho hodně považuju

ale když ji vidím, jak se ke mne privali, strčí mi nohy do klína a chytne se rucickama , tak ji asi budu kojit až do důchodu

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. února 2021 15:11

Potrefenáhusa Ja zas mam ke kojeni vztah uplne neutralni. Problemy zadne nemame a je to prospesne, ale nijak me to nenaplnuje nebo jak to rict. Ale ani me nijak neobtezuje, akorat nejsem schopna kojit na verejnosti, nebo venku...je mi to strasne strasne neprijemne. Kojenim ani neuspavam, prcek se proste naji, dam mu dudlik jestli chce a on pak proste usne vedle me. Nedavno jsem zacla zlehka davat prikrmy a dite je jedlik, a docela se tesim na dobu, kdy venku na prochazce vyndam proste presnidavku.

Offline continuity
43259 příspěvků moje polička 20. února 2021 15:13

Potrefenáhusa je ještě malinka, to se mění, jako všechno. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2021 15:16

Potrefenáhusa myslím, že tvoje je opravdu ještě malá, počkej, až bude chodit. Moje mamka malou ségru kojila do dvou a půl, ale žádné uspávání kojením, noční kojení a sápání se do výstřihu neprobíhalo.

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 20. února 2021 15:20

continuity jo, doufám, ze vše plyne a ze mě to taky začne pak s batoletem štvát, ale zatím je to proste boží (a strašně jednoduchý a pohodlný, přiznávám)

jinak ona už prikrmy taky od půl roka ji a dobrý